Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


13.07.2017

Vantaan Petikon tankkausasema palvelee kaasuautoilijoita - tervetuloa tankkaamaan!

Vantaan Petikon kaasutankkausasema on avautunut kaupalliseen käyttöön torstaina 13.7.2017. Asema sijaitsee osoitteessa Klinkkerikaari 1.

Petikon tankkausasema on Vantaan ensimmäinen kaasutankkausasema. Asema tarjoaa paineistettua bio- ja maakaasua henkilö-, jakelu- ja jäteautoille sekä busseille.

Gasum kehittää aktiivisesti bio- ja maakaasun tankkausasemaverkostoa ja avaa kesälomien jälkeen asemat myös Jyväskylän Ruokosaarelle ja Vantaan Tulkintielle. Uudet asemat tarjoavat paineistettua kaasua henkilöautoille ja hyötyajoneuvoille sekä nesteytettyä maakaasua (LNG) raskaan liikenteen tarpeisiin. Suunnitteilla on myös useita asemia muun muassa pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Ouluun ja Lahteen. 

Biokaasu on kotimainen ja uusiutuva biopolttoaine

Gasumin tarjoama biokaasu on uusiutuva ja kotimainen biopolttoaine, joka tuotetaan kotitalouksien, kauppojen ja teollisuuden biohajoavista jätteistä. Biokaasun käyttäminen liikenteen polttoaineena on helppo tapa vähentää hiilidioksidi- ja pienhiukkaspäästöjä. Se on ainoa Suomessa myytävä liikennepolttoaine, jolle on myönnetty sekä pohjoismainen Joutsenmerkki että Avainlippu-tunnus.

Gasum tarjoaa kampanjaetuna yksityisasiakkaille polttoainetta kiinteään kuukausihintaan. Uudet kaasuautoilijat voivat tankata Gasumin tankkausasemilta biokaasua 89 euron kuukausihintaan. Kampanja on suunnattu uusille ja olemassa oleville asiakkaille, jotka kampanja-aikana ostavat tai maahantuovat kaasuauton. 

Vantaan Petikon uuden tankkausaseman osoite on Klinkkerikaari 1. Tervetuloa tankkaamaan!