Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


01.06.2018

Biokaasun vähittäismyynti Suomen Kaasuenergialle

Biokaasun jakelumyyntisopimukset siirtyvät Suomen Kaasuenergialle. Gasum Oy on myynyt biokaasun jakelumyyntisopimukset Suomen Kaasuenergia Oy:lle 1.6.2018. Gasum myy biokaasua Suomen Kaasuenergialle, joka tarjoaa biokaasua suoraan jakeluasiakkailleen. Gasum jatkaa biokaasumarkkinan kehittämistä ja biokaasun toimittamista tukkuasiakkailleen ja kaasun jakelumyyjille Suomessa.

Gasumin ja Suomen Kaasuenergian biokaasun jakelusopimuksen lisäksi yhtiöt edistävät yhteistyössä biokaasun ja biokaasumerkin tunnettuutta ja biokaasun myyntiä. Yhtiöiden tavoitteena on kasvattaa biokaasun osuutta Suomen Kaasuenergian jakeluverkoissa.

Gasumin strategiana on laajentaa kaasumarkkinaa ja rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä muuttuvassa toimintaympäristössä yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

 

Lisätiedot:

Jukka Metsälä, johtaja, biokaasu, Gasum
puh. 040 5633 756, etunimi.sukunimi(a)gasum.com

Suomen Kaasuenergia on suomalainen energia-alan yritys, joka myy ja toimittaa puhdasta maa- ja biokaasua teollisuudelle, lämpölaitoksille, kiinteistöille, rakennuttajille, taloyhtiöille, ravintoloille ja kuluttajille. Yritys uskoo maa- ja biokaasun kilpailukykyyn puhtaina ja moneen käyttötarkoitukseen ylivoimaisina polttoaineina. Suomen Kaasuenergian vähittäismyynti- ja jakeluliiketoiminta jakautuu kolmeen yhtiöön. Suomen Kaasuenergia vastaa kaasun myynnistä, Auris Kaasunjakelu kaasunjakelusta ja Auris Energiaratkaisut teollisuuden ja kiinteistöjen lämpöratkaisuista. Yhtiöt toimivat 13 paikkakunnalla Etelä-Suomessa ja ovat Suomen suurin kaasun vähittäismyynnissä ja jakelussa. Vuonna 2017 yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli n. 35 milj. euroa. www.suomenkaasuenergia.fi