Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


Tunnusluvut

Tutustu Gasumin tunnuslukuihin ja talousraportteihin.


13.03.2018

Gasum julkaisi taloudellisen katsauksen, yritysvastuuraportin ja yritystarinan 2017

Gasum julkaisi taloudellisen katsauksen tilikaudelta 1.1.–31.12.2017 sekä yritysvastuuraportin ja yritystarinan.

Vuonna 2017 Gasum otti jälleen määrätietoisesti askeleita kohti puhtaampaa huomista. Laajennuimme Ruotsin biokaasumarkkinoille, jatkoimme innovatiivisten kiertotalousratkaisujen kehittämistä kumppaneidemme kanssa sekä panostimme pohjoismaisen LNG-infrastruktuurin ja -markkinan kehittämiseen yhdessä tytäryhtiömme Skangasin kanssa. Aloitimme valmistautumisen vuoden 2020 alusta tapahtuvaan maakaasun tukku- ja vähittäismarkkinoiden avaamiseen yhdessä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Taloudellinen katsaus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä hallinnointiperiaatteet.

Yritysvastuuraportissa ja -tarinassa kerromme, mitä kaikkea Gasum on, miten edistämme kestävää kehitystä ja rakennamme uutta Gasumia.

Lataa raportit:

Lisätietoja:
Anna-Sofia Malmi, viestintäpäällikkö, Gasum
puh. 050 4690 114, etunimi.sukunimi(a)gasum.com

Johanna Lamminen

Vuosi 2017 oli Gasumille taloudellisesti onnistunut. Liikevaihto kasvoi 10 prosenttia. LNG- ja biokaasuliiketoiminnat kehittyivät myönteisesti ja olivat 26 prosenttia Gasumin kokonaisliikevaihdosta. Tämä tukee strategiaamme – askel askeleelta kohti puhtaampaa huomista.

Johanna Lamminen, toimitusjohtaja