Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


27.02.2018

Uusi kaasutankkausasema Espoon Lommilassa on avautunut – tervetuloa tankkaamaan

Lommilan kaasutankkausasema Espoossa on avautunut kaasuautoilijoiden käyttöön tiistaina 27.2.2018 osoitteessa Espoontie 21. Asema sijaitsee IKEA-tavaratalon yhteydessä.

Gasum on avannut IKEA-tavaratalon yhteyteen Espoon Lommilaan kaasutankkausaseman. Uudelta tankkausasemalta saa tankattua paineistettua bio- ja maakaasua polttoaineeksi henkilö-, jakelu-, jäteautoihin ja busseihin.

Gasumin ja IKEA Suomen yhteistyösopimuksen mukaisesti Suomen kaikkien IKEA-ravintoloiden ruokahävikistä tuotetaan ympäristöystävällistä biokaasua, ja samalla tavaratalojen yhteyteen rakennetaan Gasumin kaasutankkausasemat. Biokaasu on puhdas ja sataprosenttisesti uusiutuva kotimainen polttoaine, jota tuotetaan biohajoavista raaka-aineista, kuten kotien, kauppojen ja teollisuuden biohajoavista jätteistä. Se on ainoa Suomessa myytävä liikennepolttoaine, jolle on myönnetty sekä pohjoismainen Joutsenmerkki että Avainlippu-tunnus.

Avajaistarjouksena edullista kaasua – vain 0,78€/kilo

Lommilan kaasutankkausasemalla on avajaistarjouksena bio- ja maakaasua torstaista 1.3. sunnuntaihin 4.3. asti alennettuun hintaan, vain 0,78 €/kilo. Kilohintaa vastaava vertailulitrahinta (ekv.) on 0,50 €/litra.

Lommilan kaasutankkausasema sijaitsee Espoossa IKEA-tavaratalon yhteydessä osoitteessa Espoontie 21. Tervetuloa tankkaamaan!