Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?


22.11.2018

Vielä ehdit hakea kiinteähintaista tankkaussopimusta – jätä korttihakemus vuoden loppuun mennessä

Gasumin kiinteähintainen biokaasun tankkauskampanja päättyy 31.12.2018. Kampanjan edut saa kuitenkin käyttöönsä tekemällä GasCard-korttihakemuksen viimeistään vuoden loppuun mennessä. Kiinteä kuukausihinta on voimassa12 kuukautta kiinteän hinnan aktivoinnista.

Gasumin suosittu Kiinteähinta-kampanja päättyy ehtojen mukaisesti 31.12.2018. Kampanjaetuna yksityisasiakkaat ovat voineet tankata biokaasua 89 euron kiinteällä kuukausihinnalla kaikilla Gasumin tankkausasemilla.

Kampanjan eduista pääsee nauttimaan vuonna 2019 jättämällä GasCard-korttihakemuksen vuoden loppuun mennessä. Kampanjaetuus on voimassa 12 kuukautta kiinteän hinnan aktivoinnista.

Kampanjan piiriin kuuluvat:

  • Autoliikkeistä tilatut uudet henkilöautot (autolla on ajettu enintään 6 000 km tai sen ensimmäisestä käyttöönotosta on alle 6 kuukautta)

  • Yksityisesti tai autoliikkeen toimesta ulkomailta maahantuodut, Suomeen ensi kertaa rekisteröitävät kaasukäyttöiset henkilöautot, joiden alkuperäinen käyttöönotto on tapahtunut aikaisintaan 1.1.2010 (EURO5) tai myöhemmin sekä

  • Kaasulaitteiden jälkiasennukset aikaisintaan 1.1.2003 (EURO4) tai myöhemmin käyttöönotettuihin henkilöautoihin.

Jos uuden kaasuauton luovutus ajoittuu vuoden 2019 puolelle, kiinteä kuukausihinta tulee erikseen aktivoida käyttöön gasum.com-sivustolta löytyvällä aktivointilomakkeella. Kiinteä hinta on aktivoitava käyttöön viimeistään kuuden kuukauden kuluessa GasCardin hakemisesta.

Tutustu kampanjaehtoihin ja aloita tankkaaminen kiinteällä kuukausihinnalla.

Tankkaamalla kaasua säästät polttoainekustannuksissa

Biokaasua tuotetaan kiertotalouden periaatteiden mukaisesti esimerkiksi kotitalouksien, kauppojen ja teollisuuden biohajoavista jätteistä. Biokaasun liikennekäytössä syntyy vain murto-osa lähipäästöjä, kuten typenoksideja ja pienhiukkaspäästöjä. Gasumin liikennebiokaasulle on myönnetty ympäristöystävällisyydestä ja kotimaisuudesta kertovat Joutsenmerkki ja Avainlippu-tunnus.

Kaasu on kiinteän kampanjahinnan ulkopuolellakin edullinen polttoaine suhteessa muihin polttoaineisiin. Maakaasun vertailulitrahinta on marraskuussa 0,853 €/l ja biokaasun 0,929 €/l.

Jos keskikokoista henkilöautoa* tankkaa 10 eurolla, pääsee bensiinillä 136 kilometriä ja dieselillä 171 kilometriä, kun taas biokaasulla pääsee 197 kilometriä ja maakaasulla jopa 215 kilometriä.

Tiesitkö, että Suomessa on jo yli neljäkymmentä kaasutankkausasemaa? Katso missä sijaitsee lähin Gasumin kaasutankkausasema.

* Keskikulutus: 4,9 l bensiiniä / 3,9 l dieseliä / 3,5 kg kaasua. Polttoainehinta: bensiini 1,54 €/l, diesel 1,45 €/l, biokaasu 1,45 €/kg ja maakaasu 1,29 €/kg. Bensiinin ja dieselin hintatiedot pk-seudun keskihinnan mukaan 22.11.2018. www.polttoaine.net