Jaa meille kokemuksesi kaasuautoilijana

Haluamme kertoa kaasuautoilusta koko kansalle ja kaipaamme siihen nykyisten kaasuautoilijoiden apua! 

 

Vastaa lyhyeen kyselyyn

31.01.2019

Kerro meille kokemuksistasi kaasuautoilijana ja hae samalla kampanjakasvoksi

Olemme avanneet verkkokyselyn, johon etsitään vastaajiksi kaasuautoilijoita. Kyselyn kautta voi myös ilmoittautua halukkaaksi mukaan markkinointikampanjaan. Haluamme kertoa kaasuautoilusta koko kansalle nykyisten kaasuautoilijoiden avustuksella.

Moni kaasuautoilija harmittelee sitä, ettei tiennyt kaasuautoilusta aiemmin. Ehkä sinäkin ajattelit näin, kun sait kuulla puhtaammasta vaihtoehdosta? Kaasuautoilu on oiva tapa vähentää liikenteen päästöjä – eikä sekään kaasuautoilijoita haittaa, että vaihtoehto on helppo ja edullinen. Haluamme kertoa kaasuautoilusta koko kansalle ja siihen tarvitsemme nykyisten kaasuautoilijoiden apua.

Etsimme osana kyselyä kampanjakasvoja kertomaan kaasuautoilusta Gasumin markkinoinnissa. Kampanja tulee koostumaan videoista, artikkeleista ja kuvista, joita hyödynnetään vuoden aikana Gasumin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja muussa markkinoinnissa. Kampanjakasvoksi haetaan kyselylomakkeella.

Vastaa kyselyyn ja kerro miten sinusta tuli kaasuautoilija

Kyselyllä kartoitamme kaasuautoilijoiden kokemuksia myös laajemmassa mittakaavassa. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa muun muassa siitä, millaisilla kaasuautoilla suomalaiset kulkevat, keitä kyydissä on ja millaisia matkoja kaasulla ajetaan. Olemme kiinnostuneita kuulemaan, millaisia ennakkoluuloja kaasuautoiluun ja -autoilijoihin liitetään, jos liitetään. Vastaajia pyydetään myös muistelemaan, miten he ovat päätyneet kaasuautoilun pariin.

Kyselyyn vastaaminen ei edellytä kampanjakasvoksi hakemista.

Hae mukaan kampanjaan!

Yhteistyöstä kiinnostuneet voivat hakea kaasuautoilun kampanjakasvoksi täyttämällä kyselyn ja jättämällä loppuun yhteystietonsa sekä suostumuksensa. Kampanjaan valitut kaasuautoilijat saavat kolmen kuukauden maksuttomat biokaasutankkaukset Gasumin asemilla. Kampanjakasvot valitaan helmikuun loppuun mennessä, ja valituille ilmoitetaan antamiensa yhteystietojen perusteella.

Vastaa kyselyyn 17.2.2019 mennessä. Katso tarkemmat säännöt kampanjakasvoksi hakemiseen.

Lisätietoja:
Elina Niiranen, markkinoinnin asiantuntija, Gasum
puh. 040 521 1990, etunimi.sukunimi(a)gasum.com