Gasumin asiakaspalvelu

Arkisin klo: 8-19
p. 0800 122 722
asiakaspalvelu@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

04.11.2020

Käynnistämme muutostyöt Tampereen Nekalan tankkausasemalla tankkauskapasiteetin kasvattamiseksi

Kaasun kysyntä liikenteessä on kasvanut Tampereen alueella nopeaa vauhtia, ja vähäpäästöisestä ja edullisesta polttoainemuodosta ovat kiinnostuneita niin yksityisautoilijat kuin kuljetusyritykset. Vastataksemme kysyntään ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin käynnistämme marraskuussa Tampereen Nekalan kaasutankkausasemalla muutostyöt tankkauskapasiteetin kasvattamiseksi. 

Kaasun suosion kasvaessa maantieliikenteessä Tampereen alueella investoimme Nekalan (Viinikankatu 40) kaasutankkausaseman tankkauskapasiteetin kasvattamiseen. Tankkausasemalla käynnistyy marraskuussa muutostyöprojekti, jossa parannetaan aseman käytettävyyttä. Muutostyöprojektin valmistumisen jälkeen tankkausaseman varastointikapasiteetti nousee huomattavasti ja uudistus mahdollistaa ruuhka-aikana paremman kaasun saatavuuden. 

Muutostyöt valmistuvat tankkausasemalla tammikuun 2021 loppuun mennessä. Tiedotamme tekstiviestillä mahdollisista käyttö- ja huoltokatkoista muutostyöprojektin aikana, katso tilausohjeet.

Lisätietoja:
Gasumin asiakaspalvelu