Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?

Lue lisää

Tänä jouluna autamme hädänalaisia lapsia UNICEFin kautta

Joulu on antamisen ja saamisen aikaa, ja nyt on hyvä aika muistaa myös vähäosaisia. Autamme myös tänä vuonna hädänalaisia lapsia tukemalla UNICEFin hätäaputyötä ja humanitaarista työtä kaikkialla maailmassa.

Konflikteissa ja katastrofeissa suurimpia kärsijöitä ovat lapset. UNICEF toimii kaikkialla maailmassa auttaen kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja perheitä tarjoamalla heille elämän kannalta välttämätöntä tukea hätätilanteissa ja niiden jälkeen. Vuonna 2019 UNICEF reagoi 281 humanitaariseen tilanteeseen 96 maassa. COVID-19-pandemia on vaikeuttanut lasten ja heidän perheidensä elämää ympäri maailmaa. UNICEF tekee yhteistyötä Maailman terveysjärjestön WHO:n ja hallitusten kanssa hidastaakseen COVID-19-viruksen leviämistä ja minimoidakseen sen vaikutukset lapsiin kaikkialla maailmassa toimittamalla terveystarvikkeita, rakentamalla vesi- ja hygieniapalveluja, pitämällä tytöt ja pojat yhteydessä koulutukseen ja suojeluun.

Haluamme kiittää teitä kuluneesta vuodesta, ja toivotamme teille rauhallista joulun aikaa ja menestyksekästä uutta vuotta!