Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

19.04.2021

Kotkan kaasutankkausasemalla nostetaan tankkauskapasiteettia

Kaasun liikennekäyttö on kasvanut Kotkan alueella ja vastataksemme kasvavaan kysyntään käynnistämme huhtikuussa Kotkan kaasutankkausasemalla muutostyöt tankkauskapasiteetin kasvattamiseksi. Muutostöiden aikana tankkausasemalla esiintyy käyttökatkoksia.

Kaasun suosion kasvaessa maantieliikenteessä Kotkan alueella investoimme Keltakallion (Haminantie 1) kaasutankkausaseman tankkauskapasiteetin kasvattamiseen. Toteutamme huhti-toukokuun aikana muutostöitä tankkausasemalla kasvattamalla varastointikapasiteettia ja asentamalla uuden jakelumittarin, joka mahdollistaa jatkossa samanaikaisen tankkauksen molemmilta puolilta.

Muutostöiden aikana tankkausasemalla on väliaikaisia käyttökatkoksia ja saattaa esiintyä hetkellisesti vajaita tankkauksia. Tiedotamme tekstiviestillä tulevista käyttökatkoistakatso tilausohjeetMuutostyöt valmistuvat tankkausasemalla toukokuun loppuun mennessä.  

Kasvatamme nykyisten tankkausasemien tankkauskapasiteettia 

Uusien kaasutankkausasemien rakentamisen lisäksi käynnissä on kehityshankkeita eri puolella asemaverkostoa nykyisten asemien tankkauskapasiteettien nostamiseksi. Uudistamishankkeita on toteutettu onnistuneesti Kouvolan, Porvoon, Hämeenlinnan ja viimeisimpänä Tampereen Nekalan tankkausasemalla. Tiedotamme erikseen tulevista muutostöistä paikkakunnittain ja niiden väliaikaisista vaikutuksista tankkausaseman käyttöön. 

Lisätietoja: 
Gasumin asiakaspalvelu