Gasumin asiakaspalvelu

Arkisin klo: 8-19
p. 0800 122 722
asiakaspalvelu@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

30.04.2021

Liedon LNG-tankkausasema laajennustöiden vuoksi pois käytöstä ma 3.5. alkaen

Gasumin Liedon LNG-tankkausasema on laajennustöiden vuoksi pois käytöstä maanantaista 3.5. klo 9 alkaen noin viisi vuorokautta.

Laajennustöiden tarkoituksena on tuoda nykyiselle raskasta liikennettä palvelevalle nesteytetyn kaasun tankkausasemalle mahdollisuus tankata myös henkilö- ja jakeluautoja paineistetulla maa- ja biokaasulla (CNG ja CBG). Aiemmin ilmoitetusta poiketen asema joudutaan sulkemaan laajennustöiden aikana. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Tiedotamme erikseen tekstiviestipalvelulla kun asema on jälleen käytettävissä. Liittymällä vikaviestipalveluumme, saat tekstiviestillä ajankohtaiset tiedot tankkausasemien käyttö- ja huoltokatkoista, katso tilausohjeet.

Tuomalla paineistun kaasun osaksi Liedon aseman palvelutarjontaa, Gasum vastaa entistä paremmin vähäpäästöisten polttoaineiden alati kasvavaan kysyntään. Uuden tankkausmahdollisuuden myötä yhä useampi alueen autoilija voi valita tankkiinsa vähäpäästöistä kaasua. Laajennustyöt valmistuvat kesällä 2021, jolloin asemalla voi tankata myös paineistettua kaasua.


Lisätietoja:
Gasumin asiakaspalvelu