Gasumin asiakaspalvelu

Arkisin klo: 8-19
p. 0800 122 722
asiakaspalvelu@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

01.02.2021

Nekalan tankkausaseman muutostyö on pian valmis Tampereella – kaksi huoltotoimenpidettä tulossa vielä helmikuussa

Nekalan kaasutankkausaseman palvelukapasiteettia on kehitetty onnistuneesti Tampereella ja muutostyöt saadaan valmiiksi helmikuun aikana. Tankkausasemalla tehdään viimeistelytöitä kahdessa jaksossa 2.-3.2. ja 15.-16.2*., jolloin tankkausasema on poissa käytöstä.

Joulukuussa käynnistynyt kehityshanke tankkauskapasiteetin nostamiseksi Nekalan tankkausasemalla Tampereella on valmistumassa helmikuussa. Parannushankkeen viimeistelytyöt sulkevat Nekalan aseman käytöstä 2.-3.2. ja 15.-16.2*. Lielahden tankkausasemamme palvelee alueella normaalisti osoitteessa Energiankatu 5.

Kehityshankkeessa on nostettu tankkausaseman varastointikapasiteettia ja korotettu tankkaukseen tarvittavaa paineistusta. Nyt tehdyt toimenpiteet mahdollistavat varsinkin ruuhka-aikana paremman kaasun saatavuuden. Nykyisten tankkausasemien kehittäminen on yksi ratkaisu parantaa kaasun saatavuutta Tampereen alueella ja vastata voimakkaasti kasvaneeseen kysyntään. Lisäksi käynnissä on kaksi erillistä uutta tankkausasemahanketta, joiden on tarkoitus palvella myös henkilöautoliikennettä. Tiedotamme uusien tankkausasemien yksityiskohdista heti, kun tarvittavat maankäyttö- ja lupa-asiat on saatu viimeisteltyä.

Liity vikaviestipalveluumme tilaamalla tekstiviestillä ajankohtaiset tiedot tankkausasemien käyttö- ja huoltokatkoista, katso tilausohjeet.

*Päivitetty 25.1.2021 jälkimmäisen huoltojakson ajankohta aiemmin ilmoitetusta.

Nostettu uudelleen ajankohtaiseksi uutiseksi 1.2.2021

Lisätietoja:
Gasumin Asiakaspalvelu