Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?

Lue lisää


15.12.2021

Tänä jouluna autamme hädänalaisia lapsia yhteistyössä UNICEFin kanssa

Olemme tehneet yhteistyötä UNICEFin kanssa jo usean vuoden ajan. Tänäkin vuonna perinteisten joululahjojen sijaan, lahjoitamme varat UNICEFin hätäaputyöhön ja autamme näin hädänalaisia lapsia eri puolilla maailmaa.

Konflikteissa ja katastrofeissa suurimpia kärsijöitä ovat lapset. UNICEF toimii 190 maassa paikan päällä ennen hätätilanteita, niiden aikana sekä niiden jälkeen pyrkien tarjoamaan lapsille ja perheille tärkeää apua, kuten puhdasta vettä, terveydenhuollon palveluita sekä lapsille mahdollisuuden jatkaa koulunkäyntiä myös kriisiaikoina. UNICEF auttaa yhteisöjä toipumaan hätätilanteista mahdollisimman nopeasti ja valmistamaan niitä tulevaisuutta varten. Vuonna 2020 UNICEF vastasi 455 humanitaariseen tilanteeseen ympäri maailmaa. UNIFECin avulla esimerkiksi yli 39 miljoonaa ihmistä sai puhdasta vettä, 47 miljoonaa lasta ja omaista sai mielenterveysapua ja yli 32 miljoonaa lasta pääsi kouluun.

Haluamme kiittää teitä kuluneesta vuodesta, ja toivotamme teille rauhallista joulun aikaa ja menestyksekästä uutta vuotta!