Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?

Lue lisää


07.06.2022

Ruskeasuon raitiotievaunuvarikon työmaan aiheuttama tankkausaseman muutostyö on viivästynyt – ilmoitamme heti, kun asema on jälleen käytettävissä

Helsingin Ruskeasuon raitiotievaunuvarikon työmaa sulkee Gasumin Ruskeasuon tankkausaseman (Hakamäenkuja 1) 16.5. alkaen arviolta noin kuukauden ajaksi. Ilmoitamme heti, kun asema on jälleen käytettävissä.

Katkon aikana raitiotievaunuvarikon työmaan rakennustyöt sijoittuvat kaasutankkausaseman alueelle ja sen välittömään läheisyyteen. Samassa yhteydessä kaasutankkausaseman paineenkorotusaseman toiminnot siirretään alueella uuteen paikkaan ja tankkauspisteet sekä putkitukset uusitaan. 

Ilmoitamme aseman avautumisesta asiakkaillemme Gasum Driver App -sovelluksen sekä verkkosivujemme kautta heti, kun asema on jälleen käytettävissä.

Katkon aikana muut lähialueen tankkausasemamme palvelevat asiakkaitamme:

  • Espoo Vermo, Perkkaantie 17 (6 km)
  • Helsinki Hermanni, Vanha Talvitie 21 (6 km)
  • Helsinki Malmi, Tattariharjuntie 41 (14 km)
  • Vantaa Petikko, Klinkkerikaari 1 (14 km)

Raitiotievaunuvarikon rakennushanke jatkuu myös tämän katkon jälkeen ja poikkeusjärjestelyt aseman toiminnassa ovat rakennustöiden aikaan mahdollisia. Teemme parhaamme rakennushankkeesta aiheutuvien haittojen minimoimiseksi.

Pahoittelemme katkosta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

Tutustu tankkausasemaverkostoomme>


Lisätietoja:
 
Gasum Asiakaspalvelu 
asiakaspalvelu@gasum.com 
puh. 0800 122 722 


Päivitetty 21.6.2022​