Medialle

Kaipaatko painokelpoisia kuvia, lisätietoja tai haluaisitko jatkossa tilata Gasumin mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi?

Lue lisää


Juhani Viljakainen Gasum

Juhani Viljakainen

asiantuntija, kierrätysravinteet
p. 040 824 5575
juhani.viljakainen@gasum.com

12.04.2022

Tarjoa lietealtaasi lannoitetoimituksiimme Turun alueella - Mahdollisuus säästää lannoitekustannuksissa

Tuotamme laadukkaita kierrätyslannoitteita osana biokaasun tuotantoamme. Palvelemme paikallisia viljelijöitä biokaasulaitostemme lähialueilla joustavasti ympäri vuoden. Nyt etsimme normaalin toimintamme lisäksi Turun laitoksen allastoimituksiin viljelijäasiakkaita, joilla olisi tarjota allastilavuutta käyttöömme myöhästyneen kevään viivästyttämien lannoitelevitysten sujuvoittamiseksi.

Etsimme Turun laitoksemme toimituksiin Satakunnan, Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueelta lietealtaita kevään kierrätyslannoitetoimituksiin. Kevätkylvöjen viivästyessä etsimme nyt viljelijäkumppaneita kevään levityssesonkia edeltävään aikaan. Hyödynnä ehtomme allasvuokrasta ja säästä lannoitekustannuksista.

Turun laitoksella tuotamme Gasum Voimakas -lietemäistä kierrätyslannoitetta, jonka kuiva-ainepitoisuus on noin 15 %. Gasum Voimas on biokaasulaitoksellamme syntyvää ravinnerikasta NP-konsentraattia. Gasum Voimakas soveltuu käytettäväksi karjanlannan väkevöimisessä tai muihin lietemäisiin kierrätyslannoitteisiin sekoitettuna.

Mikäli haluat tarjota allastilavuutta käyttömme tai hyödyntää kierrätyslannoitteitamme ole yhteydessä tuotepäällikköömme. Tuotepäällikkömme kertoo mielellään lisää toimintamallistamme. Ota rohkeasti yhteyttä!


Lisätietoja:
Juhani Viljakainen
tuotepäällikkö
Honkajoki, Huittinen, Turku, Vehmaa
p. 040 824 5575
juhani.viljakainen@gasum.com