Biokaasu

Alue 1

1,006 € / l*
1,57 € / kg

Alue 2

1,038 € / l*
1,62 € / kg

Maakaasu

Alue 1

1,071 € / l*
1,67 € / kg

Alue 2

1,115 € / l*
1,74 € / kg

*Vertailulitrahinta

Alue 1: Kaikki asemat poisluettuna alue 2

Alue 2: Helsinki Hermanni, Hämeenlinna Tiiriö, Kotka Keltakallio, Lohja Muijala, Lohja Tytyri ja Pori Tiilimäki

Maa- ja biokaasun hinnat tankkausasemilla

Gasumin tankkausasemilla kaasuautoilijana voit valita tankattavaksi bio- tai maakaasun. Biokaasu ja maakaasu ovat samaa kemiallista ainetta eli metaania. Voit tankata joka kerta samaa tai vaihtaa huoletta kaasusta toiseen. Laske sivun alalaidassa, kuinka paljon säästät vaihtamalla uusiutuvaan biokaasuun.

Maa- ja biokaasulla on oma myyntihintansa, joka on asemien hintapylväissä ilmoitettu kilohintana. Esitämme voimassa olevat vertailulitrahinnat ainoastaan verkkosivuillamme. Ilmoitetut hintatiedot ovat voimassa toistaiseksi ja tarkastamme hintoja kuukausittain. Täältä löydät Suomen kaasutankkausasemat.

3 syytä vaihtaa kaasuautoon

Oletko miettinyt, miten voisit autoilla taloudellisemmin? Vastaus on kaasuauto. Sen edullisuus ja vähäpäästöisyys tekevät siitä fiksun valinnan.

1. Kaasu on edullinen polttoaine

Kaasuautot käyttävät polttoaineena bio- ja maakaasua. Kumpaa tahansa tankkaatkaan, kaasulla ajat edullisemmin kuin muilla perinteisillä polttoaineilla.

2. Biokaasu on 100% uusiutuva valinta

Biokaasua tuotetaan kiertotalouden periaatteiden mukaisesti muun muassa kotien, kauppojen ja teollisuuden biohajoavista jätteistä sekä yhteiskunnan jätevesistä.

3. Suosituimmat mallit kaasuautona

Kaasuautoja löytyy Audilta, Seatilta, Škodalta ja Volkswagenilta. Kaasuauton hankintahinta ei eroa merkittävästi vastaavan bensiini- tai dieselkäyttöisen auton hinnasta. Kaasuauton voi hankkia myös käytettynä Suomesta tai ulkomailta.

 

Laske paljonko säästäisit kaasulla

Valitse nykyinen polttoaineesi
Savings icon

Säästät:

€/vuosi
Emission savings icon

Säästösi on laskettu Gasumin tankkausasemilla voimassa olevalla biokaasun hinnalla. 

Tiesitkö, että tankkaamalla uusiutuvaa biokaasua voit pienentää autoilun kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 %? Biokaasun tuotantoon liittyy keskeisesti kiertotalous, sillä biokaasua tuotetaan muun muassa biojätteestä. Laske täällä kuinka paljon päästösi vähenevät biokaasulla. 

Kaasun kulutuksena on käytetty Skoda Octavian tehtaan ilmoittamaa kulutuslukemaa.
Olisinpa tiennyt jo aiemmin,että kaasuautoilu on näin vaivatonta.