Liikennekaasun hinta


Biokaasu

0.929 € / l


Maakaasu

0.822 € / l

Maakaasun hinta voi vaihdella asemittain.

Maa- ja biokaasun hinnat tankkausasemilla

Jaa:

Gasumin tankkausasemilla kaasuautoilija voi valita tankattavaksi bio- tai maakaasun. Sekä liikennebiokaasu että -maakaasu ovat metaania ja molemmat sopivat kaasuauton polttoaineeksi. 

Maa- ja biokaasulla on oma myyntihintansa, joka on asemilla ilmoitettu vertailulitrahintana. Ajantasaisen tiedon hinnoista löydät aina Gasumin asemilta. Maakaasun hinta voi vaihdella asemittain.

Liikennekaasun kilohinta on maakaasulla 1,28 €/kg ja biokaasulla 1,45 €/kg.

Tällä hetkellä tarjoamme uusille kaasuauton ostajille kampanjaetuna mahdollisuuden tankata huolettomasti edulliseen kuukausihintaan. Lue lisää kampanjasta.

Miksi tankata biokaasua?

Edullinen

Gasumin biokaasu on edullisin uusiutuva polttoaine. Ja tiesithän, että biokaasu on edullisempaa kuin bensiini?

Uusiutuva ja kotimainen

Biokaasun raaka-aineet ovat 100 % kotimaisia ja uusiutuvia. Gasumin liikennebiokaasulle on myönnetty Joutsenmerkki ja Avainlippu-tunnus.

Vähäpäästöinen

Kotimainen biokaasu vähentää merkittävästi polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä jopa 85 prosenttia perustuen Energiaviraston hyväksymään kestävyysjärjestelmään.

Osa kiertotaloutta

Biokaasu tuotetaan kotitalouksien, teollisuuden ja kaupan biohajoavista jätteistä. Näin se toteuttaa kiertotalouteen perustuvaa toimintatapaa, jossa jätteet käytetään hyödyksi.