Content image

Löydä lähin kaasutankkausemasi kartalta.Katso lisää

Onko alueellesi tulossa kaasutankkausasema?

Kampanjaetuutena tarjoamme kaasuauton hankkijoille tankkausta kiinteään kuukausihintaan.


Tutustu kampanjaan

Tulevat kaasutankkausasemat

Jaa:

Kehitämme aktiivisesti bio- ja maakaasun tankkausasemaverkostoa ja tavoitteenamme on lisätä Gasumin tankkausasemien määrää noin 35 uudella asemalla seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Puhtaan ja edullisen liikennekaasun kysyntä kasvaa voimakkaasti koko ajan, ja laajeneva asemaverkosto parantaa entisestään mahdollisuuksia siirtyä liikennekaasujen käyttöön.

Maa- ja biokaasuasemien lisäksi kehitämme LNG-tankkausasema verkostoa myös raskaalle kalustolle. Suomen ensimmäinen LNG-asema avattiin Vuosaareen Helsinkiin elokuussa 2016. 

Suunnitteilla olevat tulevat tankkausasemat ja arvio aikataulusta:

  • Espoo, Lommila (IKEA) loppuvuosi 2017

Bio- ja maakaasuasemat, joissa myös LNG-tankkaus raskaalle kalustolle

  • Vantaa Tuupakka lokakuu 2017: Tuupakantie 25

Suunnitteilla myös useita muita kohteita muun muassa pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Ouluun, Lahteen, Seinäjoelle ja Kuopioon. Lähivuosina Suomen IKEA-tavaratalojen yhteyteen kaasutankkausasemat: Vantaa, Raisio, Tampere, Kuopio. 

”Gasum haluaa edistää puhtaampaa liikkumista maanteillä. Perustan tankkausasemaverkostolle luovat nykyinen kaasuinfra, kehittyvä LNG-markkina sekä alueellinen biokaasun tuotanto. Keskeiset kriteerit asemille ovat kysyntä, sijainti, tekninen toteutettavuus sekä käyttö- ja kunnossapitotoimintamallin hallitseminen.” 

Jussi Vainikka, Biokaasu liiketoiminnan kehityspäällikkö