Content image

Löydä lähin kaasutankkausasemasi kartalta.


Tulevat kaasutankkausasemat

Jaa:

Kehitämme aktiivisesti bio- ja maakaasun tankkausasemaverkostoa ja tavoitteenamme on lisätä Gasumin tankkausasemien määrää useilla asemilla lähivuosien aikana.

Puhtaan ja edullisen liikennekaasun kysyntä kasvaa voimakkaasti koko ajan, ja laajeneva asemaverkosto parantaa entisestään mahdollisuuksia siirtyä liikennekaasujen käyttöön.

Laajennamme raskaan liikenteen tankkausasemaverkostoa noin 50 asemalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa 2020-luvun alkuun mennessä. Suomen ensimmäinen LNG-asema avattiin Vuosaareen Helsinkiin elokuussa 2016. 

Suunnitteilla olevat tulevat tankkausasemat ja arvio aikataulusta:

  • Kuopio, Kranaattikuja 2, CNG+LNG (Avataan alkuvuonna 2020)

Suunnitteilla myös useita muita kohteita muun muassa pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Joensuuhun ja Lappeenrantaan. Lähivuosina Suomen IKEA-tavaratalojen läheisyyteen kaasutankkausasemat: Tampere ja Kuopio.

Suunnitteilla olevat raskaan liikenteen LNG-tankkausasemat Ruotsissa ja arvio aikataulusta:

  • Kalmar, Karlsro 103 (2019), LNG

  • Karlstad, Bråtebäcksvägen 19 (2019), LNG

  • Kristianstad, Optovägen 1 (2019), LNG

  • Mariestad, Sandbäcksvägen 135 (2019), LNG

  • Östersund, Brosslarvägen 3, (2019), LNG

”Gasum haluaa edistää puhtaampaa liikkumista maanteillä. Perustan tankkausasemaverkostolle luovat nykyinen kaasuinfra, kehittyvä LNG-markkina sekä alueellinen biokaasun tuotanto. Keskeiset kriteerit asemille ovat kysyntä, sijainti, tekninen toteutettavuus sekä käyttö- ja kunnossapitotoimintamallin hallitseminen.” 

Markus Kaarlela, liikenne liiketoiminnan kehityspäällikkö

 

 

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa

Lue lisää Sulje