Kuvituskuva kaasuautolle

Miksi hankkia kaasuauto?

Kaasuauto on erinomainen valinta, jos haluat autoilla ympäristöystävällisesti ja euroja säästäen. Kaikista Suomessa myytävistä kaasuautoista löytyy myös bensiinitankki, joten jos kaasu pääsee loppumaan voit ajaa bensiinillä. 

Kaasuautomallit Suomessa

Kaasuautomalleja löytyy yleisimmiltä automerkeiltä, kuten Volkswagenilta, Skodalta, Audilta ja Opelilta, niiden suosituimmista malleista. Kaasuautomalleja löytyy sekä henkilöautoista että hyötyajoneuvoista. 

Kuvituskuva kaasuautolle
Kuvituskuva käytetylle kaasuautolle

Kaasuauto käytettynä ja jälkiasennus

Kaasuauton voi hankkia myös käytettynä Suomesta tai ulkomailta. Käytettyjen autojen liikkeet maahantuovat kaasuautoja esimerkiksi Ruotsista, josta auton saattaa löytää edullisesti. Ruotsissa myydään myydään myös automalleja, joita ei löydy Suomesta.

Lisäksi bensiinikäyttöisen auton muuttaminen kaasuautoksi onnistuu kohtuulliseen hintaan. Muunnoksia suorittaa esimerkiksi Terra Gas Finland.

 

Missä tankkaan?

Sitten tankkaamaan! Kaasua autosi tankkiin saat kaasun tankkausasemilta. Gasum rakentaa lähivuosina useita uusia asemia. Kaikilla Gasumin asemilla on valittavana bio– ja maakaasu.

Content image
Content image

Kiinteä kuukausihinta vai kulutushinta?

Kampanjaetuutena tarjoamme asiakkaillemme huoletonta tankkausta kiinteään kuukausihintaan. Voit myös maksaa kulutuksesi mukaan. Voimassa oleva tankkaushinta on ilmoitettu asemilla ja verkkosivuillamme.

Kaasuauton verotus

Autovero ja ajoneuvovero määräytyvät auton päästöjen mukaan. Kaasuautoilla on käyttövoimavero, joka on pienempi kuin dieselautoilla.

Content image
Content image

Jäikö vielä jokin kaasuautoilusta askarruttamaan?

Miten kaasuauto toimii talvella? Kuinka pitkälle kaasuautolla ajaa? Miten kaasuauton verotus määrittyy? Lue vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.