Energiayhtiö Gasum

Uusiutuvan energian edelläkävijäksi?

Yhdessä teemme ratkaisuja puhtaamman huomisen puolesta. Tutustu inspiroiviin esimerkkeihin asiakkaistamme!

Lue lisää
Content image

Niemi valitsi biokaasun

Niemi Palvelut Oy käynnisti keväällä 2016 yhteistyön Gasumin kanssa biokaasulla toimivien autojen käyttämisestä muuttopalveluissa. Nyt biokaasuautot tunnistaa vihreästä biokaasumerkistä.

Lue lisää
08.12.2016

Gasumin kaasurahaston puheenjohtajaksi Lars Gädda

Gasumin kaasurahaston puheenjohtajaksi on nimitetty Tkt Lars Gädda. Yhtiön kaasurahasto tukee kaasualan tutkimusta ja kehitystä. Rahaston tarkoituksena on edistää kaasun käyttöä, selvittää kaasun käytön vaikutuksia sekä valmistella siirtymistä kestävän kehityksen edellyttämään energiatalouteen.

Gasumin kaasurahasto myöntää määrärahoja ja stipendejä suomalaiselle tai ulkomaalaiselle Suomessa tehtävään koulutus-, tutkimus- ja kehitystoimintaan, muihin kaasun käyttöä edistäviin hankkeisiinautuva energiantuotanto ja energian varastointi (esim. power-to-gas).

Rahasto on yksi Tekniikan edistämissäätiön (TES) erikoisrahastoista, joka vastaa myös rahaston hoidosta ja hallinnoinnista.

Vuonna 2016 kaasurahastosta myönnettiin 16 apurahaa, arvoltaan 108 000 euroa. Linkki jaettuihin apurahoihin ja niiden saajiin.

Lisätietoja:
Mari Tuomaala, teknologiajohtaja, Gasum
etunimi.sukunimi(a)gasum.fi

Lue lisää
08.12.2016

Tieto tankkausasemien huoltokatkoista tekstiviestillä

Saamamme asiakaspalautteen pohjalta kehitämme tiedottamista tankkausasemien huolto- ja käyttökatkoista. Jatkossa voit tilata tiedon Gasumin kaasutankkausasemien käyttö- ja huoltokatkoista tekstiviestinä puhelimeesi. Palvelun käyttöönotto on asiakkaille maksuton.

Voit tilata haluamiesi tankkausasemien huolto- ja käyttökatkotiedotteet lähettämällä ohjeen mukaisen viestin numeroon 18200. Voit tilata yhdellä viestillä tiedon joko haluamasi yhden aseman tai kaikkien Gasumin tankkausasemien huolto- ja käyttökatkoista.

Palvelusta voi erota koska tahansa ohjeen mukaisen viestin lähetyksellä.

Katso tarkemmat ohjeet tankkausasemien huoltotiedotteiden tilauksesta.

Otamme myös mielellämme palautetta vastaan palvelun toiminnasta. Lomakkeen ja asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät Ohje-sivulta.

Lue lisää
07.12.2016

Maakaasussa on voimaa – Gasumin asiakas- ja sidosryhmälehti ilmestyi

Gasumin asiakas- ja sidosryhmälehti Gasetti 03/2016 ilmestyi teemalla maakaasussa on voimaa. Lehdessä luomme katsauksen maakaasuun ja  tuomme lukijoille erilaisia näkemyksiä teemaan. Jokaisessa lehdessämme käsittelemme myös kiintoisia asiaskascasejä, joissa kerromme miten yhteistyössä asiakkaidemme kanssa laajennamme kaasumarkkinaa pohjoismaissa puhtaammalla energialla.


Lue lisää lehdestä mm. Miten maakaasu mahdollistaa energiamurroksessa? Maakaasun käytöstä maailmalla ja myös Euroopan kaasumarkkinoista Gazprom Exportin näkökulmasta, kumppanimme Wärtsilän toimitusjohtajan Jaakko Eskolan näkemyksiä kaasusta ja sen kilpailukyvystä, tai voit lukea vastuullisuustyöstämme nuorten liikunnan parissa, markkina-analyysin sähkön ja kivihiilen hinnoista, yhteistyöstämme Ski Sport Finlandin kanssa tai voit lukea asiakkaastamme Niemi Palveluista ja biokaasusta.

Voit halutessasi tilata lehden maksuttomasti kotiisi, heini.lehtinen(a)gasum.fi.

Lehden voit lukea myös verkossa www.gasetti.fi tai voit ladata sen linkistä pdf-tiedostona. Lehtemme ilmestyy 3 kertaa vuodessa suomenkielisenä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja juttuideoita lehteemme.


Lisätietoja:
Anna Ailio, viestintäpäällikkö, Gasum
etunimi.sukunimi(a)gasum.fi

Lue lisää

Ravintola Bryggerin jäteongelma ratkesi biokaasun avulla

Tiesitkö, että Gasum on Suomen johtava biohajoavien jakeiden käsittelijä? Paikallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta palvelemme joustavasti sekä julkisia että yksityisiä toimijoita. Tutustu ja kysy tarjousta. 

Lue lisää