Kuljeta LNG:llä

Kuljeta puhtaasti LNG:llä

 LNG eli nesteytetty maakaasu on ensimmäistä kertaa saatavilla Suomessa raskaan kaluston ajoneuvoille.

 

Lue lisää

Uudistuva energiayhtiö Gasum kehittää pohjoismaista kaasumarkkinaa

Uudistuminen on keskeinen osa Gasumin strategiaa. Yhtiö on kasvanut viime vuosina suomalaisesta maakaasuyhtiöstä pohjoismaiseksi energiayhtiöksi, joka rakentaa LNG- ja biokaasumarkkinoita pohjoismaissa samalla huolehtien maakaasun kilpailukyvystä kotimaassa. Yhtiölle on tärkeää hyvä johtaminen, henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus.

Content image
Content image

Uusiutuvan energian edelläkävijäksi

Tiesitkö, että biokaasu on yhä useamman yrityksen valinta elintarviketeollisuudesta logistiikkaan? Lue lisää asiakkaistamme ja tule tekemään kanssamme puhtaampaa huomista.

23.03.2018

Etsimme Gasum Oy:n biokaasuliiketoimintayksikköön Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista laitosmiestä

Pääasialliset vastuualueesi ovat biokaasulaitoksen käyttö- ja kunnossapitotehtävät yhdessä muun laitostiimin kanssa. Osallistut laitoksen päivittäiseen käyttötoimintaan ja valvontaan. Tehtäviisi kuuluu myös koneiden, laitteiden ja instrumenttien sekä sähkö- ja automaatiojärjestelmien ylläpito ja huolto osaamisesi mukaan. Viikkotyöaika on arkisin 37,5 h. Työtehtävät edellyttävät valmiutta varallaoloon ja päivystämiseen vaihtelevasti myös viikonloppuisin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta ja prosessilaitoksen operoinnista ja käytöstä. Olet kiinnostunut kunnossapidosta sekä haluat oppia biokaasulaitosprosessista ja jätteenkäsittelystä. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta. Sinulla on motivaatiota huolehtia laitoksesta kokonaisvaltaisesti sekä sitoutua kehittämään toimintoja ja kehittymään myös omassa työssäsi.

Edellytämme:

 •  tehtävään soveltuvaa kone- tai metallialan, sähkö- tai automaatioasentajan tai muuta vastaavaa teknisen alan koulutusta

 •  kokemusta kunnossapidon tehtävistä

 •  kielitaitoa suomeksi ja tarvitset myös englannin kieltä, sillä yhtiön sisäinen kieli on englanti

Tehtävän edellyttämät työturvallisuus- ja tulityökortit voi suorittaa koeajalla.

Tarjoamme sinulle:

 • Kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä

 • Inspiroivan ja modernin työpaikan

 • Kannustavan ja sinua tukevan tiimin

 • Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista.

 Haluatko liittyä joukkoomme?

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 8.4.2018 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Laitospäällikkö Harri Manu, harri.manu@gasum.com, Puh. 0401605801

Hae tehtävää

 

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.

Lue lisää
22.03.2018

Etsimme nyt Jyväskylään tai Espooseen Biokaasuliiketoiminnan tuotanto- ja hankintayksikköön Tuotepäällikköä

Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energiatalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä. Gasum on sata prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Konsernissa työskentelee noin 400 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 925 milj. euroa.

Työskentelet Biokaasuliiketoiminnassa vastaten Gasumin Suomen biokaasulaitoksilla syntyvien ravinne- ja lannoitevalmisteiden teollisista asiakkuuksista ja tuotannon kehittämisestä. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu tuotteiden teollinen myynti ja markkinointi sekä niihin liittyvä asiakas- ja viranomaisyhteistyö. Vastaat myös operatiivisesta toiminnasta ja Gasumin yhteyshenkilönä osallistut tuotteisiin liittyviin tutkimus- ja kehityshankkeisiin.

Tuotanto- ja hankintayksikön tuotepäällikön tehtävä on uusi, joten tässä työssä pääset vaikuttamaan tehtävän sisältöön ja saat olla etujoukossa kehittämässä yksikköömme uudenlaista toimintaa. Arvostamme jos sinulla on jo kokemusta uuden tuotannon käynnistämisestä mutta tärkeintä on kuitenkin ratkaisukeskeisyys sekä luontainen kiinnostus uusia toimintatapoja kohtaan. Toivomme myös, että olet pitkäjänteinen ja aikaansaava.

Tehtäväkenttäsi tulee olemaan itsenäinen, joten olet tottunut itseohjautuvaan työskentelytapaan. Työ edellyttää matkustamista pääasiallisesti Oulu, Kuopio ja Riihimäki alueilla.

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta
 • Myyntihenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Uskallusta tarttua haasteisiin ja innokkuutta uuden tuotannon käynnistämiseen

Tarjoamme sinulle

 • Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energiatoimialalla
 • Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme
 • Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi
 • Yhteiset eettiset toimintatapamme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Tavoitteenamme on puhtaampi tulevaisuus.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Hae tehtävää  viimeistään sunnuntaina 8.4.2018 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Salmela, puh. 045 657 7979.

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.

Hae tehtävää

Lue lisää
21.03.2018

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa

Asiakaspalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa, pahoittelemme tilannetta ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti.

Gasumin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-17.

Lue lisää
Eerola-yhtiöt käyttävät ja tuottavat biokaasua

Eerola-yhtiöt käyttävät ja tuottavat biokaasua

Mahdollisimman tehokas jätejakeiden jalostaminen on Eerola-yhtiöille tärkeää. Ravintoloiden rasvakaivoihin kertyvä hankala jäte muuntuu biokaasuksi, jonka voimin jäteautot saadaan taas tien päälle.

Ravintola Bryggerin jäteongelma ratkesi biokaasun avulla

Tiesitkö, että Gasum on Suomen johtava biohajoavien jakeiden käsittelijä? Paikallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta palvelemme joustavasti sekä julkisia että yksityisiä toimijoita. Tutustu ja kysy tarjousta. 

Lue lisää