Kuljeta LNG:llä

Kuljeta puhtaasti LNG:llä

 LNG eli nesteytetty maakaasu on ensimmäistä kertaa saatavilla Suomessa raskaan kaluston ajoneuvoille.

 

Lue lisää
Content image

Uusiutuvan energian edelläkävijäksi

Tiesitkö, että biokaasu on yhä useamman yrityksen valinta elintarviketeollisuudesta logistiikkaan? Lue lisää asiakkaistamme ja tule tekemään kanssamme puhtaampaa huomista.

15.08.2018

Haemme Myyntikoordinaattoria Biokaasuliiketoiminnan myyntiyksikköön - toimipisteenä Espoo

Myyntikoordinaattori

Työskentelet Gasumin Biokaasuliiketoiminnassa vastaten liiketoiminnan myynnin tukitehtävistä sekä osallistut liiketoiminnan kehitystehtäviin. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu myynnin IT-järjestelmien (mm. CRM, D365) pääkäyttäjänä toimiminen, myyntiennusteen ylläpito, myyntitoteutuman raportoinnin tuottaminen, asiakassuhteiden seuranta, asiakas- ja sopimuskannan ylläpito, laskutuksen tukena toimiminen, asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksiin osallistuminen, sekä niiden koordinointi. Toimit myös Espoon toimintojen ja konsernin asiakaspalvelun välisenä linkkinä.

Valittavalle henkilölle järjestetään tarvittava perehdytys työtehtäviin. Tehtävä kehittyy jatkuvasti liiketoiminnan kasvun myötä, joten tässä työssä pääset vaikuttamaan tehtävän sisältöön ja saat olla etujoukossa kehittämässä yksikköömme uudenlaista toimintaa. Arvostamme jos sinulla on jo kokemusta myynnin tukitehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin aikaansaaminen, huolellisuus, pitkäjänteisyys ja joukkuepelaamisen merkityksen ymmärtäminen.

Työ edellyttää satunnaista matkustamista lähinnä kotimaassa.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

  • Yleisimpien toimisto-ohjelmistojen sujuvaa käyttöä

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

  • Uskallusta tarttua haasteisiin ja innokkuutta uuden tekemiseen

  • Gasumin konsernikielen, englannin, sujuvaa osaamista, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

 Tarjoamme sinulle:

  • Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energiatoimialalla

  • Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme

  • Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi

Yhteiset eettiset toimintatapamme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Tavoitteenamme on puhtaampi tulevaisuus.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 2.9.2018 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Rinttilä, puh. 040 512 1212 aamuisin klo 7.30-8.00 ja iltapäivisin klo 17-18.

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.

Hae tehtävää

 

Lue lisää
15.08.2018

Gasumin tytäryhtiö Skangas ja Finnsementti sopimukseen nesteytetyn maakaasun (LNG) toimittamisesta Raahen kuonajauhetehtaalle

LNG-yhtiö Skangas ja sementinvalmistaja Finnsementti Oy ovat solmineet sopimuksen nesteytetyn maakaasun (LNG) toimittamisesta Raahen kuonajauhetehtaalle tuotannon prosesseihin. Finnsementti käyttää LNG:tä kuonajauheen valmistusprosessissa raaka-aineen kuivaamiseen. Energian vaihdos polttoöljystä LNG:hen parantaa hyötysuhdetta ja vähentää yhtiön hiilidioksidipäästöjä.

LNG toimitetaan Finnsementin Raahen kuonajauhetehtaalle säiliöautolla Tornion MangaLNG Oy:n -terminaalista, jossa Skangas on osakkaana. Käyttökohteessa LNG höyrystetään takaisin kaasumaiseen muotoon. Skangasin emoyhtiön Gasumin tekniset palvelut suunnittelee ja toteuttaa LNG:n käyttöönottoon liittyvät laitetoimitukset ja asennustyöt Raahen kuonajauhetehtaalla.

”Kestävä kehitys on oleellinen osa yhtiömme toimintaa. Uskomme, että lähitulevaisuudessa nesteytetty maakaasu on varmempi, kilpailukykyisempi ja ennen kaikkea ympäristön kannalta puhtaampi polttoaine verrattuna raskaaseen polttoöljyyn. LNG parantaa prosessiemme tehokkuutta ja pienentää tuotantomme hiilidioksidijalanjälkeä”, sanoo Finnsementin tuotantojohtaja Jussi Puustinen.

”Olemme kiitollisia, että Finnsementti valitsi nesteytetyn maakaasun tuotannon energiaksi. LNG:n monipuoliset ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa erilaisissa teollisuuden prosessisovelluksissa. Tarjoamme ympäristöystävällistä LNG:tä monipuolisesti eri teollisuuden tarpeisiin Pohjois-Suomen Tornion Manga LNG-terminaalista. Pystymme palvelemaan Torniosta koko Perämerta ja Pohjois-Suomea ja -Ruotsia sekä -Norjan teollisuutta, kaivoksia, merenkulkua ja raskasta liikennettä., ”sanoo Skangas Oy:n myyntipäällikkö Jouni Bedda.

LNG:n avulla voidaan korvata öljypohjaisten polttoaineiden käyttöä myös teollisuudessa, energiantuotannossa ja raskaassa maantieliikenteessä. LNG:n käyttö öljyn sijaan vähentää merkittävästi hiukkas-, sekä rikkidioksidi-, hiilidioksidi- ja typenoksidipäästöjä. LNG:n käyttö mahdollistaa nesteytetyn biokaasun (LBG) käyttöön siirtymisen ilman lisäinvestointeja. LNG täyttää myös meriliikenteen rikkidirektiivin vaatimukset ja myös tulevaisuuden tiukemmat päästörajoitukset.


Lisätietoja:
Jouni Bedda, myyntipäällikkö, Skangas
p. 040 744 2870, etunimi.sukunimi(a)skangas.com

Jussi Puustinen, tuotantojohtaja, Finnsementti
p. 0201 206 433, etunimi.sukunimi(a)finnsementti.fi

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja, jolla on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Yhtiö on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita. www.finnsementti.fi.    

LNG-yhtiö Skangas on johtava toimija Pohjoismaiden LNG-markkinoilla. Yhtiö toimittaa LNG:tä merenkulun, teollisuuden ja raskaan maaliikenteen tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme vastaamaan ympäristöön liittyviin ja operatiivisiin tavoitteisiin tarjoamalla tehokkaita ja vakaita LNG-toimituksia. Skangas on energiayhtiö Gasum Oy:n tytäryhtiö, jonka osakkaina ovat Gasum Oy 70 % ja norjalainen Lyse Energi AS 30 %. www.skangas.com

Manga LNG Oy:n maakaasun tuontiterminaali Tornion Röyttässä on teollisuusyritysten Outokumpu Oyj:n, SSAB Europe Oy:n, energiayhtiö EPV Energia Oy:n ja LNG-yhtiö Skangasin yhteishanke. Terminaalin tavoitteena on monipuolistaa pohjoisen alueen kaasu- ja polttoainemarkkinoita tarjoamalla ympäristöystävällisempi ja edullisempi vaihtoehto pohjoisen teollisuudelle, energiantuotannolle ja meriliikenteelle.

Lue lisää
13.08.2018

Salossa juhlitaan tankkausaseman avajaisia lauantaina 18.8. – biokaasua alennettuun hintaan vain 0,936 €/kg

Gasum on avannut uuden kaasutankkausaseman Salon Piihovin ABC-aseman yhteyteen. Uuden tankkausaseman kunniaksi Piihovin ABC-asemalla vietetään avajaisia lauantaina 18.8. kello 10–15, osoitteessa Ruoksmäentie 1.

Ohjelmassa on juhlapuheenvuoroja kello 10 alkaen aseman pihamaalla:

Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna
Gasumin myyntijohtaja Jussi Rinttilä

Tapahtumassa on nähtävillä PP-auton kaasuautot Opel Astra ja Opel Zafira. Tutustujille on luvassa pieniä tuoteyllätyksiä sekä ilmaiseen kahviin ja pullaan oikeuttavia etukuponkeja.

Avajaisetuna kaasuautoilijat tankkaavat biokaasua alennettuun hintaan vain 0,936 €/kg (ekv. 0,60 €/l). Avajaishinta on voimassa 18.–24.8.2018 alkaen kello 10.00.

Tervetuloa Salon kaasutankkausaseman avajaisiin!

Lue lisää
Pirkka-jäätelöt kiertotalouden asialla

Pirkka-jäätelöt kiertotalouden asialla

Päivittäistavarakauppojen hävikki on merkittävä biojätteen lähde. Kun virrat ohjataan biokaasun tuotantoon, saadaan energia talteen ja hyötykäyttöön, tehtaanjohtaja Tuukka Kaukoranta kiittää.

Niemi Palvelut on kestävän liikennöinnin edelläkävijä

Tiesitkö, että Gasum on Suomen johtava biohajoavien jakeiden käsittelijä? Paikallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta palvelemme joustavasti sekä julkisia että yksityisiä toimijoita. Tutustu ja kysy tarjousta. 

Lue lisää