Green Drivers

Perustettu: 2009

Toimipisteet: Espoonlahti, Espoon keskus ja Veikkola Kirkkonummi

Kalusto: Suosii vähäpäästöisiä autoja kaikissa kokoluokissa. Käytössä kolme kaasukäyttöistä Volkswagen Golf TGI henkilöautoa.

Autokoulussakin voi ajaa vihreästi

Ympäristöystävällisyys on perusarvo Espoossa ja Kirkkonummella toimivalle liikennekoulu Green Driversille. Ajatus kaasuautojen hankkimisesta sai alkunsa vuonna 2014, kun yritys lähti hakemaan konseptiinsa sopivaa vaihtoehtoa autojensa käyttövoimaksi.

Yrittäjä ja kouluttaja Heikki Rusasen mukaan biokaasu osui parhaiten yrityksen tarpeisiin ja kaasuautoissa oli tarjolla manuaalivaihteisia malleja, jotka ovat edellytys opetuskäyttöön.

Päätökseen vaikuttivat myös laskelmat, joiden mukaan biokaasuun vaihtaminen olisi Green Driversille kannattava vaihtoehto. Kolme kaasukäyttöistä Volkswagen Golf TGI:tä ovat olleet liikennekoulun käytössä talvesta 2015 lähtien.

Kilpailuetua kaasusta

– Olemme olleet tyytyväisiä valintaan. Autot ovat hiljaisia ja helppoja ajettavia -pehmeys, sujuvuus ja johdonmukainen ajettavuus erottuvat, Rusanen kehuu.

Ekologinen valinta on Green Driversille tapa erottautua kilpailijoista ja mahdollisuus tarjota vaihtoehto ympäristöstä välittäville asiakkaille.

– Ympäristöasioista tulee hyvää keskustelua. Nuorille ympäristöystävällisyys on tärkeä arvo ja osa oppilaista on valinnut meidät ekologisuuden takia.

Aitoja tekoja vastuullisuuden puolesta

Green Drivers on päättänyt jatkaa valitsemallaan tiellä ja kaasulla tullaan jatkossa ajamaan useamman ajoneuvon voimin.

– Tulevaisuudessa kun autojen vaihtaminen tulee ajankohtaiseksi, vaihdetaan nekin kaasuun, Rusanen kertoo.

Valitsemalla biokaasun Green Drivers osoittaa asiakkailleen, että yrityksen arvolupausta toteutetaan käytännön tasolla.

– Haluamme näyttää, että teemme aitoja tekoja, ei pelkkää puhetta.

 

Haluatko vähentää ajamisen päästöjä taloudellisesti? Lue lisää ja kysy tarjousta.