Antti Avanne Gasum

Antti Avanne

Senior Sales Manager
p. 040 641 6431
antti.avanne@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

LNG ja maakaasu tarjoavat puhtaamman vaihtoehdon teollisuudelle

Maakaasu on luotettava vaihtoehto prosessiteollisuuden käyttöön ja vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä öljytuotteisiin tai hiileen verrattuna. Nesteytetty maakaasu eli LNG mahdollistaa kaasun käytön myös kaasuverkoston ulkopuolella. Pohjoismaiden suurimpana LNG:n toimittajana ja maakaasun hankinnan asiantuntijana, me tarjoamme laaja-alaiset ratkaisut kaasun käyttäjille.

Maakaasu käytössä

Maakaasun ja LNG ominaisuudet tulevat parhaiten käyttöön erilaisissa teollisuuden prosesseissa. Kaasu palaa puhtaasti minkä takia sitä voidaan hyödyntää tuotteiden lämmityksessä, kuivatuksessa tai valmistuksessa. Maakaasua hyödynnetään myös raakamateriaalina esimerkiksi hydrogenin tuotannossa.

Maakaasu ja LNG soveltuvat hyvin polttoaineeksi yhdistettyyn lämmön ja höyryn tuotantoon sekä lämmön ja energian (CHP) tuotantoon.

Maakaasu ja LNG auttavat vähentämään päästöjä

Puhtaimpana fossiilisena polttoaineena maakaasu ja LNG tarjoavat teollisille toimijoille varman ja luotettavan tavan vähentää toiminnasta aiheutuvia päästöjä.

  • Maakaasun tai LNG käytöstä ei synny pienhiukkaspäästöjä

  • Maakaasu ei sisällä lainkaan raskasmetalleja ja hyvin pienen määrän rikkiä

  • Kaasun käyttöönotto myös vähentää hiilidioksidipäästöjä vähintään 20 prosentilla muihin fossiilisiin polttoaineisiin verrattuna.

Maakaasua ja LNG:ta voidaan myös käyttää yhdessä uusiutuvan ja vähäpäästöisen biokaasun kanssa.

Kaasumarkkinoiden parhaat ratkaisut

Tarjoamme kumppaneillemme mahdollisuuden kokonaistoimituksiin, jossa huolehdimme myös uuden markkinan riskeistä puolestasi. Kokonaistoimitusten lisäksi toimimme myös asiakkaidemme kumppanina kaasuenergian hankinnassa virtuaalisissa kauppapaikoissa.

Asiakkaidemme käyttöön tarjoamme:

  • Eri tuotteet asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, kokonaispalvelusta kaasuenergian myyntiin

  • Online-tilauspalvelun ja näkymän oman kaasunkäytön kulutukseen

  • Henkilökohtaisen asiakasvastaavan

  • Selkeän hinnoittelun ja mahdollisuudet eri hintaindeksien hyödyntämiseen ja hintojen suojaukseen

  • Laajan kaasu- ja energia-alan asiantuntemuksemme.

Ota yhteyttä niin löydetään yhdessä paras ratkaisu sinun yrityksesi tarpeisiin.

Content image
Asiakastarina

SSAB vähentää maakaasun avulla hiilidioksipäästöjä

Teräsjätti SSAB aikoo uudistaa terästeollisuuden irrottautumalla tuotannon hiilidioksidipäästöistä. Syitä LNG:n käyttöönottoon ovat myös kustannustehokkuus, tuotteiden hintaero ja ennustettavuuden paraneminen, kertoo johtaja Sakari Kallo.