Mervi Leskinen Gasum

Mervi Leskinen

salkunhoitaja
p. 050 571 3995
mervi.leskinen@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Pienennä hiilijalanjälkeä energiamarkkinoilla

Jaa:

Tulevaisuuden valinnat ovat niitä, jotka huomioivat myös toiminnan ympäristövaikutukset. Kumppaninasi me autamme sinua valitsemaan fiksummin.

Toimimme asiantuntijoina päästökaupassa ja tarjoamme viimeisimmän tiedon markkinoiden muutoksista. Palvelemme eri toimijoita kaikissa sähkön alkuperätakuisiin liittyvissä kysymyksissä ja autamme yrityksiä päästöjen kompensoinnissa. Voit lukea lisää palveluistamme alta löytyvien linkkien takaa.

Palvelumme energiamarkkinoilla

Muista myös muut palvelumme

Yhtiönä voimme auttaa yritystäsi myös muissa puhtaammissa energiavalinnoissa. Olemme Pohjoimaiden suurin biokaasun tuottaja ja tarjoamme yrityksille kiertotalouteen perustuvia ratkaisuja. Meiltä voit hankkia myös biokaasusertifikaatit.

Teemme työtä myös puhtaamman liikenteen ja logistiikkaketjun puolesta, lue lisää LNG:n mahdollisuuksista liikenteessä.

Content image
Artikkeli

Kesko käyttää vain uusiutuvaa energiaa

Maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi listatulle Keskolle hankintojen vastuullisuus ja ympäristötehokkuus ovat tärkeitä tekijöitä. Kaupan alan palveluyrityksessä sähköä kuluu etenkin kauppojen ja varastojen viilennykseen. Keskon periaatteena onkin käyttää ainoastaan uusiutuvaa energiaa, jotta asiakkaille voidaan mahdollistaa kestäviä valintoja.