Mervi Leskinen Gasum

Mervi Leskinen

salkunhoitaja
p. 050 571 3995
mervi.leskinen@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Pienennä hiilijalanjälkeä energiamarkkinoilla

Jaa:

Palvelumme on lähtökohtana on auttaa sinua ja yritystäsi toimimaan vastuullisemmin ja huomioimaan valintojen ilmastovaikutukset. Energiamarkkinoiden asiantuntijana ymmärrämme markkinoita ja osaamme auttaa sinua navigoimaan myös muuttuvassa toimintaympäristössä. 

Kumppaninasi me autamme sinua uusiutuvaan sähköön liittyvissä kysymyksissä, päästökaupassa ja päästöjen kompensoinnissa. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme palveluihin alta tai ota yhteyttä asiantuntijaamme - me autamme.

Puhtaampaa energiaa

Yhtiönä voimme auttaa yritystäsi myös muissa puhtaammissa energiavalinnoissa. Olemme Pohjoimaiden suurin biokaasun tuottaja ja tarjoamme yrityksille kiertotalouteen perustuvia ratkaisuja. Teemme työtä myös puhtaamman liikenteen ja logistiikan puolesta, lue lisää LNG:n  ja LBG:n mahdollisuuksista liikenne- ja kuljetuskäytössä.

Content image
Asiakkaamme

Kesko käyttää vain uusiutuvaa energiaa

Maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi listatulle Keskolle hankintojen vastuullisuus ja ympäristötehokkuus ovat tärkeitä tekijöitä. Kaupan alan palveluyrityksessä sähköä kuluu etenkin kauppojen ja varastojen viilennykseen. Keskon periaatteena onkin käyttää ainoastaan uusiutuvaa energiaa, jotta asiakkaille voidaan mahdollistaa kestäviä valintoja.