Juhani Viljakainen Gasum

Juhani Viljakainen

Tuotepäällikkö
Honkajoki, Huittinen, Turku, Vehmaa
p. 040 824 5575
juhani.viljakainen@gasum.com

Antti Tuominen Gasum

Antti Tuominen

Tuotepäällikkö
Kuopio, Oulu, Riihimäki
p. 040 668 4528
antti.tuominen@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

6 kysymystä ja vastausta kierrätyslannoitteista

Mille kasveille kierrätyslannoitteita voidaan käyttää? Entä soveltuuko lannoitetuotteet luomutuotantoon? Tutustu useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin kierrätyslannoitteista!

 

Lue lisää

Säästä kustannuksissa – hyödynnä paikallisia kierrätyslannoitteita

Jaa:

Tuotamme laadukkaita kierrätyslannoiteita osana biokaasun tuotantoamme. Palvelemme paikallisia viljelijöitä biokaasulaitostemme lähialueilla joustavasti ympäri vuoden ja toimitamme lannoitteet maatiloille maksutta ja rahtivapaasti. Pidemmistä toimitusmatkoista voit neuvotella myyjiemme kanssa.

Lannoitevalikoimaamme kuuluu nestemäinen mädäte (Perus), jonka levitykseen soveltuu lietelannanlevityskalusto sekä mädätteestä erotettu kuiva-aines (Humus), jonka levitykseen soveltuu kuivalannanlevityskalusto. Tyypillinen levitysmäärää lannoitteesta riippuen on noin 10-25 tonnia hehtaarille.

Turun ja Vehmaan biokaasulaitoksiltamme toimitamme lisäksi ravinnerikasta NP -konsentraattia maatalouden lannoitteeksi. Kaikki Gasum kierrätyslannoitteet on tuotettu lannoitevalmisteasetuksen mukaisesti.

Gasum kierrätyslannoitteiden hyödyt viljelijälle:

  • Säästät lannoitekustannuksissa: kierrätyslannoitteet sisältävät tarvittavat pää-, sivu- ja hivenravinteet

  • Joustavat paikalliset toimitukset rahtivapaasti

  • Kierrätyslannoitteiden käyttö lisää viljelysmaan multavuutta ja parantaa maan kasvukuntoa

  • Ympäristöystävällinen vaihtoehto: kierrätyslannoitteiden käytöllä varmistat ravinteiden kierron.

Oletko kiinnostunut kierrätyslannoitteista?

Paikalliset lannoitemyyjämme auttavat sinua valitsemaan oikeat lannoitteet ja viljelymenetelmät sinun tarpeisiisi. Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä.

Toimitamme kierrätyslannoitteita Huittisten, Kouvolan, Kuopion, Oulun, Riihimäen, Turun ja Vehmaan alueille. Biokaasulaitoksiemme sijainnit voit tarkistaa laitostemme sivuilta.

Katso tarkemmat tiedot lannoitevalmisteistamme

Content image

Biokaasun tuotannossa syntyy kotimaista lannoitetta

Kierrätyslannoitteiden käyttäminen on ympäristöteko, kun kertaalleen käytetyt ravinteet hyödynnetään uudelleen maataloudessa. Kierrätyslannoitteiden avulla viljelijät pystyvät myös pienentämään lannoitekulujaan jopa 30–40 prosenttia.