HoviRuoka Oy

Kouvolalainen valmisruokatalo.

Perustettu vuonna 2011. 

Yritys työllistää 45 henkilöä.

Kasvisruoka valmistuu kotimaisella biokaasulla

Perinteikäs valmisruokatalo HoviRuoka käyttää Gasumin biokaasua kaikessa kasvisruokatuotannossaan.

Vuonna 2011 perustettu kouvolalainen HoviRuoka luottaa tuotteidensa valmistuksessa paitsi aitoihin raaka-aineisiin ja perinteisiin resepteihin, myös uusiin innovaatioihin.

Keväällä 2016 HoviRuoka aloitti yhteistyön Gasumin kanssa. Kotimaisen ja uusiutuvan energian käyttö auttaa yritystä kehittämään toimintaansa entistä kestävämpään suuntaan.

”Biokaasun käyttöön siirtyminen oli meille luonteva valinta, sillä pyrimme jatkuvasti löytämään kestäviä tapoja tuotannollemme”, HoviRuoan toimitusjohtaja Pekka Kaikkonen kertoo.

Vege-tuotteista löydät biokaasumerkin

HoviRuoan valikoimiin kuuluu tällä hetkellä noin kaksikymmentä tuotetta. Kasvistuotteet muodostavat noin kymmenen prosenttia tuotannosta, mutta niiden rooli on jatkuvassa kasvussa. Vege-tuotteista löytyvä biokaasumerkki kertoo, että ne on valmistettu uusiutuvalla suomalaisella energialla.

HoviRuoan kasvispiirakka eli vihis aiheutti kauppoihin ilmestyessään sellaisen villityksen, että piirakat loppuivat hyllystä.

Miten HoviRuoan toimitusjohtaja omansa mieluiten nauttii?

”Ihan sellaisenaan ja joskus jopa kylmänä. Vihiksessä ei ole ollenkaan kovaa rasvaa, joten se maistuu mehukkaana kylmänäkin.”

Haluatko vähentää yrityksesi päästöjä? Biokaasu on ainoa teollisuuden prosessikäyttöön soveltuva biopolttoaine. Lue lisää ja kysy tarjousta!

Content image

Uusiutuvan energian edelläkävijät

Asiakkaamme ovat edelläkävijöinä Suomessa valinneet käyttöönsä uusiutuvan kotimaisen energian, biokaasun. Vastuullisesta energiavalinnasta yritykset voivat viestiä hyödyntämällä Gasumin biokaasumerkkiä.