Yritysmyynti

Arkisin klo: 8-19
p. 0800 122 722
yritysasiakaspalvelu@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Heidi Kuoppala

Heidi Kuoppala

liiketoimintapäällikkö, myynti, henkilöautoliikenne
p. 050 440 9793 
heidi.kuoppala@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Suomessa on jo yli 60 kaasutankkausasemaa – katso parhaat paikkakunnat kaasuautojen myyntiin

Kaasutankkausasemat palvelevat henkilöautoilijoita Helsingistä Ouluun, mikä tuo autoliikkeille lisää mahdollisuuksia kaasuautojen myyntiin laajasti koko alueella. Kaiken kaikkiaan Gasumin nykyinen kaasuasemaverkosto mahdollistaa henkilöautotankkauksen jo 24 paikkakunnalla Suomessa ja uusia asemia rakennetaan jatkuvasti.

Gasumin nykyinen asemaverkosto palvelee henkilöautoilijoita kotimaassa laajalti, jopa 24 eri paikkakunnalla. Henkilöautoliikenteelle tarkoitettuja Gasumin kaasutankkausasemia on Suomessa jo 36 kappaletta.

Gasumin kaasutankkausasemat löytyvät seuraavista kaupungeista: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Imatra, Jyväskylä, Järvenpää, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Oulu, Pori, Porvoo, Raisio, Riihimäki, Salo, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Vantaa.

Yhdessä muiden toimijoiden asemien kanssa Suomessa on jo yli 60 kaasutankkausasemaa, ja lisää asemia rakennetaan jatkuvasti. Asemien rakennushankkeita kiihdyttää Energiaviraston infrastruktuurituki, joka myönnettiin 18 asemarakennushankkeelle tammikuussa 2021. Uusi tukikierros on jälleen käynnissä ja Energiavarasto on vastaanottanut siihen ennätysmäärän tukihakemuksia, 39 kappaletta!

Kaasuasemaverkoston vahvistuminen vaikuttaa positiivisesti kotimaisen liikennekaasumarkkinan kehittymiseen. Suuremman tankkausasemakapasiteetin myötä monen kaasuautoilu helpottuu, ja uusien asemien myötä puhtaampiin liikennekaasuratkaisuihin siirtymisestä tulee mahdollista yhä useammalle.

Gasum avaa uusia asemia ja kasvattaa olemassa olevien asemien kapasiteettia

Vuoden 2021 aikana Gasum on jo ehtinyt avaamaan uusia asemia henkilöautoliikenteelle. Uudet asemat on avattu Järvenpäähän ja Lappeenrantaan.

Gasumilla on lisäksi nostettu onnistuneesti jo olemassa olevien asemien tankkauskapasiteettia Kouvolassa, Hämeenlinnassa, Porvoossa ja Tampereen Nekalassa. Nykyisten tankkausasemien kehittäminen on yksi Gasumin keinoista vastata yhä kasvavaan kiinnostukseen kaasuautoilua kohtaan. 

Myös vuoden 2021 tuleville kuukausille on luvassa uusia hankkeita: Gasum avaa uudet tankkausasemat Vantaalle, Lietoon ja Tampereelle. Myös Kotkan tankkausaseman tankkauskapasiteettia vahvistetaan.

10.5.2021 | Päivitetty 22.12.2021