Gasumin asiakaspalvelu

Arkisin klo: 8-19
p. 0800 122 722
asiakaspalvelu@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Lisätietoa kaasuautoilusta

Katso lähin kaasutankkausasemasi ja tutustu tyytyväisten kaasuautoilijoiden tarinoihin eri puolilta Suomea!


Kaasuauto säästää niin rahaa kuin ympäristöä myös työsuhdeautoilijan alla

Kaasuautossa työsuhdeautona yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla taloudellisuus ja ympäristöystävällisyys. Kaasuauto on työsuhdeautoksi edullinen ja vastuullinen valinta, oli kyse sitten käyttöedusta tai vapaasta autoedusta.

Kaasuauto on täydellinen valinta kenen tahansa työsuhdeautoksi, mutta erityisen hyvin se sopii työsuhdeautoilijalle, joka arvostaa ajamisen taloudellisuutta ja hiilijalanjälkensä pienentämistä. Etenkin tankkaamalla työsuhdeautoonsa biokaasua, voi autoilunsa ympäristövaikutuksia pienentää merkittävästi.

Kiertotalouden periaatteiden mukaan valmistettavaan biokaasuun käytetään esimerkiksi kotitalouksien biojätteitä. Tämän takia se on täysin uusiutuvaa ja sen elinkaaripäästöt ovat jopa 90 prosenttia pienemmät kuin perinteisten polttoaineiden. Kaasuautoihin pystyy tankkaamaan myös maakaasua, joka pienentää polttoaineen elinkaaripäästöjä noin 20 prosentilla perinteisiin polttoaineisiin verrattuna.

Kaasuauton saa hankittua aivan samalla tavalla kuin minkä tahansa työsuhdeauton esimerkiksi leasingyhtiön kautta. Työsuhdeautoilijat tankkaavat helposti tilaamalla GasCard-kortin työnantajansa käytännön mukaisesti. 

Lari Lähdesmäki valitsi työsuhdeautoksi kaasuauton

Entistä ekologisempi työsuhdeauto

Kuopiolaisella Lari Lähdesmäellä on ollut useita työsuhdeautoja, mutta nyt alla on ensimmäinen, joka kulkee kaasulla. Audi A4 g-tron -kaasuauto oli vihreitä arvoja kannattavalle Larille täydellinen valinta.

Kaasu-Audi on oiva työsuhdeauto

Henri Lehijoesta tuli kaasuautoilija kertaheitolla, kun uusien Audi-mallien joukosta löytyi kiinnostava Audi A4 g-tron.

Työsuhdeautona kaasu-Audi

Gasumin hankintasopimuksen mukaisen maakaasun tulo Venäjältä on katkennut

Lue lisää Sulje