Opas vähäpäästöiseen liikenteeseen yritystoiminnassa – lue maksuttomasta oppaasta, kuinka yrityksesi voi yritysautoilla puhtaammin

Puhtaampi liikenne on tämän päivän yrityksen valttikortti. Kaasu ajoneuvojen polttoaineena auttaa vähentämään niin yritystoiminnan päästöjä kuin myös kustannuksia sekä tarjoaa mahdollisuuden erottautua positiivisesti kilpailijoista. Lue oppaastamme, kuinka yrityksesi voi vähentää yritysautoilun päästöjä! 

Ajoneuvot ovat olennainen osa yritysten liiketoimintaa, mutta samalla liikenteen hiilidioksidipäästöt asettavat vastuullisille yrityksille haasteita. Ympäristöystävällinen autovalinta on konkreettinen, näkyvä ja kustannustehokas tapa toteuttaa yrityksen vastuullisuusarvoja.  

Kaasukäyttöiset ajoneuvot sopivat kaikkeen yritys- ja palvelutoimintaan, jossa ajoneuvoja hyödynnetään ihmisten tai tavaroiden liikuttelemiseen. Tarjoamme puhtaampia polttoaineratkaisuja pienille ja suurille yrityksille aina henkilöautoista hyötyajoneuvoihin. 

Maksuttomasta oppaasta saat tietää: 

  • Mistä biokaasu ja maakaasu syntyvät ja miten niitä käytetään.

  • Millaisia hyötyjä kaasuajoneuvoilla liikennöimisestä on yritykselle.

  • Millainen kaasuautovalikoima on.

  • Kumppaniyritystemme kokemuksia kaasuautojen käytöstä yritystoiminnassa.

  • Konkreettisia vinkkejä, miten yrityksesi voi hyödyntää kaasuajoneuvoja toiminnassaan.

Lataamalla oppaan annan luvan käyttää yhteystietojani yhteyden ottamiseksi ja hyväksyn kohdennetun sähköpostimarkkinoinnin vastaanottamisen Gasumin ajankohtaisista uutisista, tapahtumista, materiaaleista ja palveluista. Voin peruuttaa suostumukseni tietojeni käsittelyyn milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu@gasum.com. Voimassa oleva tietosuojaseloste.