Heidi Kuoppala

Heidi Kuoppala

Liiketoimintapäällikkö, myynti, henkilöautoliikenne
puh. 050 440 9793 
heidi.kuoppala@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Vähäpäästöinen kaasuauto viestii yrityksesi arvoista

Haluatko yrityksesi olevan vastuullisuuden, kiertotalouden ja puhtaan liikenteen edelläkävijä? Kaasuautot ovat edullinen ja kestävä valinta työsuhdeautoiksi. Niiden todennettu ympäristöystävällisyys pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä ja toimii kilpailuvalttina markkinoilla.

Kaasuautot ovat huokeiden käyttökustannustensa takia edullinen valinta yrityksesi työsuhdeautoiksi. Niiden valitseminen lähettää asiakkaillesi myös vahvan viestin yrityksesi arvoista. Kaasuautot ovat vastuullista ja ympäristötietoista autopolitiikkaa ja konkreettista kiertotaloutta parhaimmillaan.

Opas vähäpäästöiseen yritysautoiluun – lue maksuttomasta oppaasta, kuinka yrityksesi voi pienentää yritysautoilun hiilijalanjälkeä. Lataa opas täyttämällä yhteystietosi.

Kaasuautot sopivat sekä hinnaltaan että vaikutuksiltaan osaksi yrityksen vähäpäästöisyyteen tähtäävää autopolitiikkaa. Biokaasua käyttäessä auton ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ovat käytännössä lähes nollassa. Myös biokaasun elinkaaripäästöt ovat jopa 90 prosenttia pienemmät kuin perinteisten polttoaineiden. Kaasuautoissa voi käyttää myös maakaasua, jonka elinkaaripäästöt ovat noin 20 prosenttia perinteisiä polttoaineita pienemmät.

Gasumin hankintasopimuksen mukaisen maakaasun tulo Venäjältä katkeaa lauantaina 21. toukokuuta kello 07.00.

Lue lisää Sulje