Nesteytetyn kaasun tankkaaminen

Katso tankkausohjeet ja tulosta tarvittaessa esimerkiksi ajoneuvon hanskalokeroon.

Ohjeet PDF-muodossa:

Suomeksi

In English

auf Deutsch

 

Tankkausohjevideot:

Suomeksi

In English

 

Yleiset ongelmat ja ratkaisut

Kokosimme yhteen kaikki tankkausprosessin yleisimmät ongelmat ja niiden ratkaisut. Lataa materiaalit käyttöösi.

Suomeksi

In English

Markku Suopanki Gasum

Markku Suopanki

Senior Sales Manager
p. 040 705 8304

Content image

Juha-Matti Koskinen

myyntipäällikkö, raskas liikenne
Etelä-Suomi, Itä-Suomi, Pohjois-Suomi
p. 040 768 7188
juha-matti.koskinen@gasum.com

Content image

Ville Sipponen

myyntipäällikkö, raskas liikenne
Etelä-Suomi, Länsi-Suomi
p. 0400 818 202
ville.sipponen@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Nesteytetyn kaasun tankkausohjeet

Nesteytetyn kaasun tankkaaminen kuorma-autoihin on helppoa ja turvallista noudattamalla ohjeita. Suorittamalla tankkauksen verkkokurssin ja katsomalla ohjevideoita varmistat tankkaamisen sujuvuuden.

Tankkausohjeistamme löydät kattavasti tietoa, miten nesteytettyä kaasua (LNG/LBG) tankataan turvallisesti ja sujuvasti Ivecon, Scanian ja Volvon kaasukäyttöisiin kuorma-autoihin. Suosittelemme kaikkia nesteytetyn kaasun kanssa tekemisissä olevia suorittamaan tankkauskoulutuksen verkkokurssina. Voit suorittaa verkkokurssin joko suomeksi tai englanniksi.

Alla on erikseen ladattavissa tankkausohjeet pdf-muodossa esimerkiksi ajoneuvon hanskalokeroon ja kaikilla raskaan liikenteen tankkausasemilla on QR-koodit, joiden avulla pääset katsomaan tarvittaessa paikan päällä tankkausohjevideoita.

Järjestämme lisäksi erillisiä tankkauskoulutuksia yrityksille, otathan yhteyttä myyntiimme tiedustellaksesi koulutuksia.

Raskaan liikenteen kaasutankkausasemat palvelevat Pohjoismaissa ja voit tilata ilmoitukset Suomen ja Ruotsin tankkausasemien huolto- ja käyttökatkoista Gasum Driver App -mobiilisovelluksesta.

Verkkokurssi nesteytetyn kaasun tankkaamiseen

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Oman turvallisuutesi ja sivullisten turvallisuuden kannalta on tärkeää, että käytät asianmukaisia suojavarusteita ja noudatat ohjeita, kun tankkaat nesteytettyä kaasua. Tarvittavat suojavarusteet ovat

  1. kypärä ja kasvot täysin peittävä suojavisiiri

  2. kokonahkaiset, kylmältä suojaavat vuoratut työkäsineet

  3. koko vartalon peittävä suojavaatetus, joka suojaa äärimmäiseltä kylmyydeltä ja tulelta sekä estää staattisen sähkön aiheuttamat kipinät

  4. korkeavartiset nauhattomat turvajalkineet.