Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

       

 

Olga Väisänen, Gasum

Mukana luomassa edellytyksiä ja elämyksiä


"Sponsoroinnilla ja yhteistyöhankkeilla haluamme edistää lasten ja nuorten liikkumista, suomalaista ja kansainvälistä osaamista niin urheilun kuin kulttuurinkin saralla ja mahdollistaa elämyksiä meille kaikille."

Olga Väisänen, viestintäjohtaja, Gasum

Sponsorointi ja yhteistyöt

Teemme yhteistyötä tieteen, taiteen ja urheilun organisaatioiden kanssa, jotka sopivat arvomaailmaamme ja auttavat meitä yrityskuvamme rakentamisessa ja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.  

Gasumin sponsoroinnin tavoitteena on vahvistaa yrityskuvaa, tukea markkinoinnin ja liiketoiminnan tavoitteita sekä sosiaalista vastuullisuutta. Sponsorointi tapahtuu yhden tai kahden valitun yhteistyökumppanin kautta. Keskitymme monivuotisiin yhteistyösopimuksiin, jotka sopivat Gasumin imagoon. 

Gasum ei myönnä tukisummia yksittäisille hakijoille, kuten urheilijoille, urheiluseuroille, yhdistyksille tai tapahtumille.

Sponsorointi- ja yhteistyökohteemme vuonna 2022 ovat:

Olympiakomitea ja Tähtiseurat

Gasum edistää lasten ja nuorten liikuntaa Olympiakomitean Tähtiseura-toiminnan kautta. Tuemme urheiluseuroja 15 kannatuspalkinnon kautta, joista yksi on 5 000 euron arvoinen Vuoden Tähtiseura -palkinto.

Savonlinnan oopperajuhlat

Gasum on mukana tukemassa Savonlinnan oopperajuhlia sekä yhteistyöohjelmassa Nuoret oopperatähdet. Ohjelmalla tuetaan muun muassa nuorten oopperatähtien lahjakkuuden ja osaamisen kansainvälistymistä.

UNICEF

Gasum on mukana auttamassa hädänalaisia lapsia UNICEFin kautta. UNICEF toimii kaikkialla maailmassa auttaen kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja perheitä tarjoamalla heille elämän kannalta välttämätöntä tukea hätätilanteissa ja niiden jälkeen.

Content image

Mukana tukemassa lasten ja nuorten harrastamista

Gasum on tukenut lasten ja nuorten seuratoimintaa yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa vuodesta 2016 lähtien. Tähtiseura-palkintojen avulla halutaan tukea liikunnan ja urheilun harrastamista Suomessa ja nostaa esiin seurojen tekemää tärkeää työtä. 

Lue lisää

Yhteisellä kulttuurin asialla

”Savonlinnan seudun ainutlaatuinen luonto ja Saimaan puhdas vesi ovat erottamaton osa Oopperajuhlia ja Olavinlinnaa. Siksi meille on tärkeää, että voimme tehdä yhteistyötä puhtaamman ympäristön puolesta. Gasumin tuki on mahdollistanut suomalaisille oopperankävijöille korkeatasoisia elämyksiä maan lupaavimpien nuorten solistien parissa."

Jan Strandholm, festivaalijohtaja, Oopperajuhlat 

Lue lisää: www.operafestival.fi

Savonlinnan Oopperajuhlat

Gasumin arvion mukaan maakaasun tulo Venäjältä voi loppua tällä viikolla

Lue lisää Sulje