Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

       

 


Olga Väisänen, Gasum

Mukana luomassa edellytyksiä ja elämyksiä


"Sponsoroinnilla ja yhteistyöhankkeilla haluamme edistää lasten ja nuorten liikkumista, suomalaista ja kansainvälistä osaamista niin urheilun kuin kulttuurinkin saralla ja mahdollistaa elämyksiä meille kaikille."

Olga Väisänen, viestintäjohtaja, Gasum

Sponsorointi ja yhteistyöt

Teemme yhteistyötä tieteen, taiteen ja urheilun organisaatioiden kanssa. Sponsorointi ja yhteistyöt tapahtuvat yhden tai kahden valitun yhteistyökumppanin kautta ja keskitymme monivuotisiin yhteistyösopimuksiin.

Gasum ei myönnä tukisummia yksittäisille hakijoille, kuten urheilijoille, urheiluseuroille, yhdistyksille tai tapahtumille.

Sponsorointi- ja yhteistyökohteemme vuonna 2023 ovat:

  • Olympiakomitean Tähtiseurat
  • UNICEF

Olympiakomitea ja Tähtiseurat

Gasum edistää lasten ja nuorten liikuntaa Olympiakomitean Tähtiseura-toiminnan kautta. Tuemme urheiluseuroja 15 kannatuspalkinnon kautta, joista yksi on 5 000 euron arvoinen Vuoden Tähtiseura -palkinto.

UNICEF

Gasum on mukana auttamassa hädänalaisia lapsia UNICEFin kautta. UNICEF toimii kaikkialla maailmassa auttaen kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja perheitä tarjoamalla heille elämän kannalta välttämätöntä tukea hätätilanteissa ja niiden jälkeen.

EräViikingit: Vuoden 2022 lasten urheilun Tähtiseura

Content image

Mukana tukemassa lasten ja nuorten harrastamista

Gasum on tukenut lasten ja nuorten seuratoimintaa yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa vuodesta 2016 lähtien. Tähtiseura-palkintojen avulla halutaan tukea liikunnan ja urheilun harrastamista Suomessa ja nostaa esiin seurojen tekemää tärkeää työtä. 

Lue lisää Tähtiseura-toiminnasta