Gasum työnantajana

Jaa:

Olemme Gasumilla kiteyttäneet arvomme yhteen lauseeseen: "Määrätietoisesti ja vastuullisesti kohti uusia mahdollisuuksia." Nopeasti kehittyvänä energialan yhtiönä haluamme vastata nykypäivän haasteisiin ja olla mukana luomassa hiilineutraalia yhteiskuntaa. Henkilöstö on suurin voimavaramme matkalla kohti näitä tavoitteitamme.

Sovit joukkoomme Gasumille: 

 • Olet avoin muutoksille.

 • Haluat kehittää sekä omaa että yrityksen osaamista.

 • Olet oma-aloitteinen ja valmis ottamaan asioista selvää.

 • Huomioit työturvallisuuden aina työskennellessäsi.

 • Olet kiinnostunut ympäristöasioista ja vastuullisuus on sinulle tärkeä arvo.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemus. Julkaisemme tietoa avoimista paikoista myös sosiaalisen median kanavissamme.

15.01.2020

Etsimme Jyväskylään asiakasvastuullista salkunhoitajaa

Gasum Portfolio Services tarjoaa salkunhallintapalveluita eri kokoisille sähkönkuluttajille ja -tuottajille sekä päästökaupan toimijoille. Toimimme asiantuntijoina myös sähkön alkuperätakuiden markkinoilla.

Asiantuntijamme vastaavat sähkönhankinnasta tai sähköntuotannon optimoinnista valiten aina parhaimman mahdollisen salkunhallintamallin. Osana palvelua tarjoamme kumppaneillemme ajantasaisen markkinainformaation pohjoismaisen sähkömarkkinoiden tilanteesta sekä EU:n päästöoikeusmarkkinoilla tapahtuvista muutoksista.

Gasum Portfolio Services Oy on Finanssivalvonnan valvoma sijoituspalveluyhtiö ja osa Gasum-konsernia. Yhtiön toiminta on riippumatonta ja asiakkaidemme käytössä ovat kaikki markkinoiden tuotteet ja ratkaisut.

Oletko kannuksesi energia- tai rahoitusalalla hankkinut osaaja tai vaihtoehtoisesti alalle suuntaavaa tulevaisuuden asiantuntija?

Etsimme nyt Gasum Portfolio Servicesille tiimin vahvistukseksi asiakasvastuullista salkunhoitajaa, sijoituspaikkana Jyväskylä. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan Gasum Portfolio Servicesin kanssa.

Tehtävänkuva

Salkunhoitajana tehtävänäsi on vastata nimettyjen asiakkaiden salkunhallintapalveluiden tuottamisesta ja hallinnoinnista. Päivittäinen työsi koostuu asiakasyhteydenpidosta ja -palavereista sekä neuvonnasta energiamarkkinoihin ja niiden riskeihin liittyen. Asiakkainasi ovat pääasiassa suuret kuluttajat sekä energiayhtiöt. Työssäsi kommunikoit säännöllisesti asiakkaiden kanssa, suunnittelet ja toteutat tulevia toimenpiteitä asiakkaan salkkuihin ja osallistut sopimusneuvotteluihin. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan kehitysasioihin mm. palveluiden kehittämisen osalta.

Mitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi teknillinen tai kaupallinen, ja omaat jo jonkin verran kokemusta energia-, rahoitus- ja/tai vakuutusalan työtehtävistä. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut energia-alan tulevaisuuden näkymistä ja palat halusta työskennellä asiakasrajapinnassa vastuullisissa työtehtävissä. Olet ulospäinsuuntautunut ja ratkaisukeskeinen työssäsi. Pääset osaksi kymmenen hengen rentoa ja huumorintajuista tiimiä, jossa työskennellään asiantuntevasti aina toinen toistaan auttaen ja tukien. Arvostamme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä ajantasaisia it-taitoja, ruotsin kielen taito on plussa. Tehtävä edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työtehtävän pohjoismaisessa ympäristössä jatkuvasti muuttuvalla energia-alalla. Lisäksi tarjoamme kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja innovatiivisessa yrityksessä sekä inspiroivan ja modernin työpaikan rohkaisevassa tiimissä. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Hae tehtävää

Lue lisää
17.12.2019

Etsimme Lohjalle Tuotannonsuunnittelun assistenttia kesän ajaksi

Tuotannonsuunnittelun assistentti hoitaa biokaasulaitosten toimintaan liittyvää lannoitevalmisteiden kuormien ohjausta ja toimitusraporttien ylläpitoa yhdessä tuotepäälliköiden ja logistiikkapäällikön kanssa. Työtehtäviin sisältyy myös tuotannonsuunnittelutyökalun tietopäivityksiä sekä muita taustatoimintoja osana tuotannonsuunnittelutiimin arkipäivää.


Pääasialliset vastuualueet:

 • Lannoitevalmisteiden kuormien ohjaus tuotepäälliköiden kanssa

 • Asiakas- ja sopimustietojen ylläpitäminen

Toivomme sinulta:

Reipasta ja toimeliasta asennetta, sekä englannin kielen taitoa. Työstä suoriutumista helpottavat hyvät tiimityöskentelytaidot, tarkkuus ja nopea oppimiskyky sekä hyvät tietojenkäsittelytaidot. Katsomme eduksi logistiikka-alan opinnot sekä aiemman kokemuksen maataloudesta.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielekkään työn sekä mahdollisuuden päästä tutustumaan pohjoismaisen yrityksen tulevaisuuden energia-ja toimialaan

 • Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme

 • Inspiroivan ja modernin työympäristön

 • Kunnollisen perehdytyksen ja kannustavan tiimin tueksesi


Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön.


Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Mari Satosalmi, Tuotannonsuunnittelun päällikkö puh. 040 664 5626.

Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä turhaan aikaile, vaan hae tehtävää jo vaikka tänään! Haethan tehtävää kuitenkin viimeistään 16.2.2020 mennessä.

 

Hae tehtävää

Lue lisää
17.12.2019

Etsimme nyt Ouluun ja Kuopioon Biokaasulaitoksen operaattoria kesän ajaksi

Biokaasulaitoksen operaattori hoitaa ja valvoo laitosprosesseja paikallisesti ja prosessinohjausjärjestelmän kautta sekä osallistuu päivittäiseen käyttötoimintaan yhteistyössä muun laitoshenkilöstön kanssa.

Operaattorit huolehtivat, että kaikki tulevat ja lähtevät raaka-aine- ja ravinnetoimitukset voidaan ottaa vastaan ja toimittaa sujuvasti ja oikea-aikaisesti.

Laitosoperaattorit vastaavat prosessissa tarvittavien kemikaalien ja muiden käyttöhyödykkeiden hankinnasta ja annostelusta sekä prosessilaitteiden, -koneiden ja -järjestelmien ylläpidosta ja huollosta.

Pääasialliset vastuualueet:

 • Jätteenkäsittelyn ja biokaasuprosessin operointi

 • Kunnossapito ja ennakkohuollot

 • Puhtaanapitotehtävät


Menestyäksesi tehtävässä, tarvitset kunnossapito-osaamista ja prosessilaitoksen operointitaitoja. Olet aidosti kiinnostunut käyttö- ja kunnossapitotehtävistä sekä haluat oppia tuntemaan biokaasu-laitosprosesseja ja jätteenkäsittelytekniikoita.

Arvostamme kiinnostusta laitoksen huolehtimista ja laitoksen toimintojen kehittämistä kohtaan sekä halua kehittää itseään omassa työssään.


Toivomme sinulta:

Tehtävään soveltuvia teknisen alan opintoja, reipasta työotetta ja asiakaspalveluasennetta, sekä englannin kielen taitoa. Työssä suoriutumista helpottavat hyvät tiimityöskentelytaidot, tarkkuus ja nopea oppimiskyky. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen käyttö- ja kunnossapitotehtävistä.

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielekkään työn sekä mahdollisuuden päästä tutustumaan pohjoismaisen yrityksen tulevaisuuden energia-ja toimialaan

 • Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme

 • Inspiroivan ja modernin työympäristön

 • Kunnollisen perehdytyksen ja kannustavan tiimin tueksesi

Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön.

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Niskanen, tuotantopäällikkö, puh.+358406720440.

Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä turhaan aikaile, vaan hae tehtävää jo vaikka tänään! Haethan tehtävää kuitenkin viimeistään 16.2.2020 mennessä.

Hae tehtävää

 

Lue lisää
Content image

Gasumia rakennetaan yhteisvoimin

Uudistuminen on keskeinen osa energiayhtiö Gasumin strategiaa, ja yhtiö kulkee määrätietoisesti ja vastuullisesti kohti uusia mahdollisuuksia. "Olemme Gasumissa isolla muutosmatkalla. Merkittävä asemamme pohjoismaisen kaasuekosysteemin rakentajana vaatii meiltä sitoutumista moderniin ja keskustelevaan yrityskulttuuriin", kertoo Gasumin henkilöstöjohtaja Anja Kuparinen.