Gasum ty├Ânantajana

Jaa:

Olemme Gasumilla kiteyttäneet arvomme yhteen lauseeseen: "Määrätietoisesti ja vastuullisesti kohti uusia mahdollisuuksia." Nopeasti kehittyvänä energialan yhtiönä haluamme vastata nykypäivän haasteisiin ja olla mukana luomassa hiilineutraalia yhteiskuntaa. Henkilöstö on suurin voimavaramme matkalla kohti näitä tavoitteitamme.

Sovit joukkoomme Gasumille: 

  • Olet avoin muutoksille.

  • Haluat kehittää sekä omaa että yrityksen osaamista.

  • Olet oma-aloitteinen ja valmis ottamaan asioista selvää.

  • Huomioit työturvallisuuden aina työskennellessäsi.

  • Olet kiinnostunut ympäristöasioista ja vastuullisuus on sinulle tärkeä arvo.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemus. Julkaisemme tietoa avoimista paikoista myös sosiaalisen median kanavissamme.

06.08.2019

Lähetä meille avoin hakemus!

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Tarjoamme sinulle kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, inspiroivan ja modernin työpaikan sekä kannustavan ja sinua tukevan työyhteisön. Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. 

Mikäli meillä ei ole juuri avoinna sinulle sopivaa paikkaa, voit aina jättää avoimen hakemuksen. Käymme avoimet hakemukset läpi säännöllisesti ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä aukeaa osaamistasi ja toiveitasi vastaava paikka.

 

Hae tästä

Lue lisää
Content image

Gasumia rakennetaan yhteisvoimin

Uudistuminen on keskeinen osa energiayhtiö Gasumin strategiaa, ja yhtiö kulkee määrätietoisesti ja vastuullisesti kohti uusia mahdollisuuksia. "Olemme Gasumissa isolla muutosmatkalla. Merkittävä asemamme pohjoismaisen kaasuekosysteemin rakentajana vaatii meiltä sitoutumista moderniin ja keskustelevaan yrityskulttuuriin", kertoo Gasumin henkilöstöjohtaja Anja Kuparinen.

Tietoa liittyen koronavirusepidemiaan (COVID-19)

Lue lisää Sulje