Gasum työnantajana

Jaa:

Olemme Gasumilla kiteyttäneet arvomme yhteen lauseeseen: "Määrätietoisesti ja vastuullisesti kohti uusia mahdollisuuksia." Nopeasti kehittyvänä energialan yhtiönä haluamme vastata nykypäivän haasteisiin ja olla mukana luomassa hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Sovit joukkoomme Gasumille jos: 

 • Olet avoin muutoksille.

 • Haluat kehittää sekä omaa että yrityksen osaamista.

 • Olet oma-aloitteinen ja valmis ottamaan asioista selvää.

 • Huomioit työturvallisuuden aina työskennellessäsi.

 • Olet kiinnostunut ympäristöasioista ja vastuullisuus on sinulle tärkeä arvo.

Ilmoitamme tällä sivulla avoinna olevista työpaikoistamme. Julkaisemme tietoa avoimista paikoista myös sosiaalisen median kanavissamme.

21.09.2017

Gasum hakee tuotannonohjausinsinööriä Espooseen

Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energiatalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä. Gasum on sata prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Konsernissa työskentelee noin 450 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 843 milj. euroa.

Etsimme nyt Espooseen vakituiseen työsuhteeseen

Tuotannonohjausinsinööriä

Tuotannonohjausinsinööri vastaa osana tuotantotiimiä keskitetysti Suomen biokaasulaitosverkoston tuotannon suunnittelusta, optimoinnista, raportoinnista ja tuotannonohjauksesta. Tehtävä vakituinen.

Pääasialliset vastuualueet:

 • Biokaasulaitoksille ohjattavien jakeiden tuotantosuunnittelu kustannustehokkuus optimoiden

 • Biokaasuliiketoiminnan tuotannonohjausjärjestelmän käyttö ja kehittäminen

 • Tuotantoraportointi sidosryhmien käyttöön

 • Asiakasraportointi ja sopimusseuranta

 • Osallistuminen tuotannon laajennus- ja uudisrakennusprojekteihin kapasiteetti- ja tuotantohallinnan näkökulmasta

 • Liiketoimintayksikön yhteisiin kehityshankkeisiin osallistuminen

Odotamme sinulta:

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on käytännön työkokemusta teollisista tuotantoketjuista, omaat teknisen koulutuksen ja olet kiinnostunut energia-alasta. Tuotannonohjaus- ja raportointityökalujen käyttö on sinulle tuttua ja hallitset sujuvasti MS Office -ohjelmat. Tehtävä edellyttää päivittäistä kommunikointia ja päätöksentekoa eri sidosryhmien välillä. Omaksut nopeasti uusia tehtäviä ja toimit itsenäisesti päivittäisessä työssäsi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kieli on eduksi. Yhtiön sisäinen kieli on englanti.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energiatoimialalla

 • Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme

 • Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi

 • Yhteiset eettiset toimintatapamme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Tavoitteenamme on puhtaampi tulevaisuus.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Hae tehtävää oheisen painikkeen kautta viimeistään torstaina 5.10.2017 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Salmela, puh. 045 657 7979.

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.

Hae tehtävää

Lue lisää
18.09.2017

Gasum hakee Assistant Accountantia

Gasum etsii taloushallinnon tiimiinsä Espooseen talouden ammattilaista. Tiimi vastaa konsernin kaikista taloushallinnon osa-alueista kuten, kirjanpito, tilinpäätökset, raportointi, laskutus ja palkanlaskenta. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä. Gasumilla pääset inspiroivaan ja moderniin työympäristöön tulevaisuuden energiatoimialalla.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Assistant Accountantia Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Gasumille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä pääset osaksi tiimiä, joka vastaa konsernin kaikista taloushallinnon osa-alueista, kuten kirjanpito, tilinpäätökset, raportointi, laskutus ja palkanlaskenta. Tehtäväsi on osallistua useisiin taloushallinnon töihin, mm. palkanlaskentaan, ostoreskontran hoitamiseen sekä mahdollisiin muihin taloushallinnon tehtäviin. Yksi tärkeä tehtäväsi on palkanlaskennan hallitseminen, sillä tulet toimimaan palkanlaskijan sijaisena.

Tehtävässä pääset työskentelemään inspiroivassa ja modernissa työympäristössä kannustavan tiimin tukemana. Gasum tarjoaa mielekkään työn sekä kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme.  

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on kaupallinen koulutus, mielellään tradenomin tutkinto. Lisäksi sinulla on kokemusta palkanlaskennasta ja ymmärrystä työsuhdeasioista. Omaat hyvät perustiedot talouden toiminnoista. Työ vaatii kykyä toimia itsenäisesti sekä tiimissä. Gasumin konsernikielenä on englanti, joten odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa suomen kielen lisäksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

• Kaupallinen koulutus, esimerkiksi tradenomin tutkinto

• Aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja ymmärrystä työsuhdeasioista

• Numerotarkkuutta

• Kyky työskennellä itsenäisesti ja tiimissä

• Hyvät Excel-taidot

• Sujuva englannin ja suomen kielen taito

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen kirjapidon parista sekä kemian teollisuuden työehtosopimuksen tuntemuksen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.9.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Hae tehtävää

Lue lisää
18.09.2017

Gasum is looking for a Transmission Pricing Analyst

We're now looking for a Transmission Pricing Analyst
to strengthen Gasum's Natural Gas Business Unit based in our Espoo office.

Transmission Pricing Analyst will support Gasum's gas transmission tariff development and transmission services pricing within the regulatory framework in an opening gas market. As a Transmission Pricing Analyst, you will focus on creating and developing the gas transmission tariff system in compliance with the European gas network codes, participate in network code development in ENTSOG (European network of transmission system operators for gas) tariff network working group, educate and advice transmission customers on transmission tariff and pricing issues. You'll work in close cooperation with the executive management.

Your main responsibilities are:

 • planning, development, and presentation of gas transmission tariff and prices for gas transmission services
 • support in the regulatory authority (Energy Authority) process
 • developing models for e.g. revenue requirement, cost of service studies and benchmark practices
 • representing transmission services among relevant stakeholders
 • developing long and short-term sales and revenue forecasts

We require:

 • a master's degree in economics, mathematics, engineering, business or an equivalent relevant combination of education and experience
 • knowledge of transmission (gas/electricity) revenue requirements, tariff design and pricing
 • understanding of economic analysis and modelling principles, concepts and techniques in a profound level and knowledge on how to perform quantitative analysis
 • capability to research, generate and analyse financial and statistical reports
 • knowledge of energy industry

You might be the person we are looking for, if you work independently and collaborate effectively across organizational levels. You are solution-oriented and able to negotiate desired outcomes. You are strong in oral and written communication using fluently both English and Finnish. This position requires some travelling.

We offer you:

 • Interesting tasks in a Nordic environment and a vantage point into the energy sector.
 • Opportunities for development in our responsible and renewing company.
 • An inspiring and modern workplace and an encouraging team to support you.
 • Our ethical code covers looking after people and the environment alike. We aim at building a cleaner tomorrow.

Interested in building a cleaner tomorrow? Please apply at uratori.mps.fi by October 1st, 2017, and enclose your CV and salary request. For inquiries of the vacancy, please contact MPS Consultant Irene Turakainen preferably on Tuesday September 26th or Tanja Mattila on Friday September 22nd, tel. +358 20 746 9400.

 

 Apply for the position

Lue lisää

"Siirryin Gasumille töihin tammikuussa 2016 isosta mediakonsernista. Taustani on väkevästi energia-alalla, sillä aloitin urani pohjoismaisessa sähköpörssissä. Energiatoimiala on kokenut suuria muutoksia, joita seuraan nyt herkällä korvalla. Alalla eletään mielenkiintoista murroksen aikaa myös ympäristöasioiden suhteen."

Ville Pesonen, myyntijohtaja, Gasum