Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

     

 

Gasum työnantajana

Olemme Gasumilla kiteyttäneet arvomme yhteen lauseeseen: "Määrätietoisesti ja vastuullisesti kohti uusia mahdollisuuksia." Nopeasti kehittyvänä energialan yhtiönä haluamme vastata nykypäivän haasteisiin ja olla mukana luomassa hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Sovit joukkoomme Gasumille jos: 

  • Olet avoin muutoksille.

  • Haluat kehittää sekä omaa että yrityksen osaamista.

  • Olet oma-aloitteinen ja valmis ottamaan asioista selvää.

  • Huomioit työturvallisuuden aina työskennellessäsi.

  • Olet kiinnostunut ympäristöasioista ja vastuullisuus on sinulle tärkeä arvo.

Ilmoitamme tällä sivulla avoinna olevista työpaikoistamme. Julkaisemme tietoa avoimista paikoista myös sosiaalisen median kanavissamme.

Avoimet työpaikat

24.05.2017

Gasum hakee laitosmiestä

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen joulukuun 2017 loppuun saakka ammattitaitoista laitosmiestä Gasumin Kuopion biokaasulaitokselle.

Työtehtävät

Tulet toimimaan biokaasulaitoksen käyttö- ja kunnossapitotehtävissä yhdessä muun laitostiimin kanssa. Työtehtäviin kuuluvat mm. päivittäinen laitoksen operointi ja valvonta, sekä koneiden ja laitteiden sähkö- ja automaatiojärjestelmien, instrumenttien ja sähkölaitteiden ylläpito- ja huoltotehtävät. Työ on päivätyötä ajoittuen arkisin klo 07-18 välille. Varallaolovastuu/päivystysvalmius kuuluvat myös tehtävään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Vankkaa mekaanista kunnossapito-osaamista, prosessilaitoksen operointitaitoja, kiinnostusta kunnossapitoon, sekä kykyä ja halua oppia jätteenkäsittelystä ja biokaasulaitosprosessista. Tärkeää on motivaatio huolehtia laitoksesta kokonaisvaltaisesti sekä sitoutua kehittämään toimintoja ja kehittymään myös omassa työssä.Edellytämme tehtävään soveltuvaa konetekniikan, metallialan, sähkö- tai automaatioasentajan tai vastaavaa teknisen alan koulutusta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen radio-ohjattavan siltanosturin käytöstä ja kunnossapidosta. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit.Tehtävässä menestymistä edesauttaa englannin kielen taito.

Tarjoamme

Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa  ja työskennellä pohjoismaissa toimivassa yrityksessä sekä näköalapaikan uusiutuvan energian, kiertotalouden ja cleantechin mahdollisuuksiin ja haasteisiin.

Hae tehtävään alla olevan painikkeen kautta viimeistään 4.6.2017 mennessä, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää

Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energiatalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä entistä laajemmin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Gasum.com

Lue lisää

"Siirryin Gasumille töihin tammikuussa 2016 isosta mediakonsernista. Taustani on väkevästi energia-alalla, sillä aloitin urani pohjoismaisessa sähköpörssissä. Energiatoimiala on kokenut suuria muutoksia, joita seuraan nyt herkällä korvalla. Alalla eletään mielenkiintoista murroksen aikaa myös ympäristöasioiden suhteen."

Ville Pesonen, myyntijohtaja, Gasum