Gasum työnantajana

Jaa:

Olemme Gasumilla kiteyttäneet arvomme yhteen lauseeseen: "Määrätietoisesti ja vastuullisesti kohti uusia mahdollisuuksia." Nopeasti kehittyvänä energialan yhtiönä haluamme vastata nykypäivän haasteisiin ja olla mukana luomassa hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Sovit joukkoomme Gasumille jos: 

 • Olet avoin muutoksille.

 • Haluat kehittää sekä omaa että yrityksen osaamista.

 • Olet oma-aloitteinen ja valmis ottamaan asioista selvää.

 • Huomioit työturvallisuuden aina työskennellessäsi.

 • Olet kiinnostunut ympäristöasioista ja vastuullisuus on sinulle tärkeä arvo.

Ilmoitamme tällä sivulla avoinna olevista työpaikoistamme. Julkaisemme tietoa avoimista paikoista myös sosiaalisen median kanavissamme.

23.03.2018

Etsimme Gasum Oy:n biokaasuliiketoimintayksikköön Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista laitosmiestä

Pääasialliset vastuualueesi ovat biokaasulaitoksen käyttö- ja kunnossapitotehtävät yhdessä muun laitostiimin kanssa. Osallistut laitoksen päivittäiseen käyttötoimintaan ja valvontaan. Tehtäviisi kuuluu myös koneiden, laitteiden ja instrumenttien sekä sähkö- ja automaatiojärjestelmien ylläpito ja huolto osaamisesi mukaan. Viikkotyöaika on arkisin 37,5 h. Työtehtävät edellyttävät valmiutta varallaoloon ja päivystämiseen vaihtelevasti myös viikonloppuisin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta ja prosessilaitoksen operoinnista ja käytöstä. Olet kiinnostunut kunnossapidosta sekä haluat oppia biokaasulaitosprosessista ja jätteenkäsittelystä. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta. Sinulla on motivaatiota huolehtia laitoksesta kokonaisvaltaisesti sekä sitoutua kehittämään toimintoja ja kehittymään myös omassa työssäsi.

Edellytämme:

 •  tehtävään soveltuvaa kone- tai metallialan, sähkö- tai automaatioasentajan tai muuta vastaavaa teknisen alan koulutusta

 •  kokemusta kunnossapidon tehtävistä

 •  kielitaitoa suomeksi ja tarvitset myös englannin kieltä, sillä yhtiön sisäinen kieli on englanti

Tehtävän edellyttämät työturvallisuus- ja tulityökortit voi suorittaa koeajalla.

Tarjoamme sinulle:

 • Kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä

 • Inspiroivan ja modernin työpaikan

 • Kannustavan ja sinua tukevan tiimin

 • Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista.

 Haluatko liittyä joukkoomme?

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 8.4.2018 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Laitospäällikkö Harri Manu, harri.manu@gasum.com, Puh. 0401605801

Hae tehtävää

 

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.

Lue lisää
22.03.2018

Etsimme nyt Jyväskylään tai Espooseen Biokaasuliiketoiminnan tuotanto- ja hankintayksikköön Tuotepäällikköä

Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energiatalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä. Gasum on sata prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Konsernissa työskentelee noin 400 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 925 milj. euroa.

Työskentelet Biokaasuliiketoiminnassa vastaten Gasumin Suomen biokaasulaitoksilla syntyvien ravinne- ja lannoitevalmisteiden teollisista asiakkuuksista ja tuotannon kehittämisestä. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu tuotteiden teollinen myynti ja markkinointi sekä niihin liittyvä asiakas- ja viranomaisyhteistyö. Vastaat myös operatiivisesta toiminnasta ja Gasumin yhteyshenkilönä osallistut tuotteisiin liittyviin tutkimus- ja kehityshankkeisiin.

Tuotanto- ja hankintayksikön tuotepäällikön tehtävä on uusi, joten tässä työssä pääset vaikuttamaan tehtävän sisältöön ja saat olla etujoukossa kehittämässä yksikköömme uudenlaista toimintaa. Arvostamme jos sinulla on jo kokemusta uuden tuotannon käynnistämisestä mutta tärkeintä on kuitenkin ratkaisukeskeisyys sekä luontainen kiinnostus uusia toimintatapoja kohtaan. Toivomme myös, että olet pitkäjänteinen ja aikaansaava.

Tehtäväkenttäsi tulee olemaan itsenäinen, joten olet tottunut itseohjautuvaan työskentelytapaan. Työ edellyttää matkustamista pääasiallisesti Oulu, Kuopio ja Riihimäki alueilla.

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta
 • Myyntihenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Uskallusta tarttua haasteisiin ja innokkuutta uuden tuotannon käynnistämiseen

Tarjoamme sinulle

 • Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energiatoimialalla
 • Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme
 • Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi
 • Yhteiset eettiset toimintatapamme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Tavoitteenamme on puhtaampi tulevaisuus.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Hae tehtävää  viimeistään sunnuntaina 8.4.2018 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Salmela, puh. 045 657 7979.

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.

Hae tehtävää

Lue lisää
16.03.2018

Gasum is looking for a Quality Manager based in Espoo

The energy company Gasum is a Finnish gas sector (natural gas and biogas) expert that is building a bridge to a carbon-neutral society on land and at sea. Gasum contributes to the creation of a sustainable energy economy by increasing the supply of Finnish biogas, developing the Nordic gas ecosystem and ensuring the price competitiveness of gas. Gasum imports natural gas to Finland, upgrades biogas and transmits and delivers these for a broad range of uses in energy production, industry, homes, and land and maritime transport. Gasum is the leading supplier of biogas in Finland. The Gasum subsidiary Skangas is a Nordic expert in liquefied natural gas (LNG) that will continue to strengthen the position and infrastructure of LNG and the utilization of new gas solutions. Gasum is a 100% state-owned company. The Gasum Group has around 400 employees in Finland, Norway and Sweden. The Gasum Group’s revenue totaled €843 million in 2017.

We’re now looking for a

Quality Manager

based in our Espoo office

As a Quality Manager in the Gasum Group, you will have a unique opportunity to further build, develop and promote Gasum’s integrated management system (IMS). Besides establishing and developing the quality culture and framework, you will cooperate closely with the Business Units as part of the HSEQ organization at Group level, but also act as the quality contact for our main customers. In this role, you’re Gasum’s representative in the Finnish Quality Association’s process network. You will report directly to Head of HSEQ in the Gasum Group.

Your main tasks: 

 • Supporting the quality work by continuously monitoring and improving procedures, governing processes, quality risk register and tools that improve business performance 
 • Ensure integration of Gasum’s new operations to the IMS
 • Responsible for planning and executing efficient Management Reviews and Audit Program, including supplier audits, external audits and internal audits
 • Develop and coordinate quality training program and ensure appropriate level of awareness, knowledge and preparedness across the organization

Educational background and experience

 • Minimum bachelor degree relevant for HSEQ (or science, engineering or similar education)
 • Minimum 5 years of relevant HSEQ experience (integrated management system, audits and inspections)
 • Project management and/or Risk management experience is an advantage
 • Experience from ISO 9001 certification (experience from ISO 14001 and/or ISO 50001 is an advantage)

Personal qualities

 • Strong interpersonal skills, ability to communicate, manage and drive changes at all levels
 • Ability to work independently, think strategic and operational throughout the value chain 
 • High level of integrity and transparency with a strong sense of urgency and performance orientation
 • You are able to communicate fluently in English (Finnish, Swedish and Norwegian is/are an advantage)
 • Strong problem-solving, analytical and reporting skills

We offer you:

 • Interesting tasks in a Nordic environment and a vantage point into the energy sector
 • Development opportunities in our responsible and renewing company
 • An inspiring and modern workplace and an encouraging team to support you 
 • Our ethical code covers looking after people and the environment, and aim to build a cleaner tomorrow

Interested in joining us?

Please apply by Monday April 2, 2018, enclosing your CV and salary request. For inquiries about the vacancy, please contact Tine Hegre tel. +47 911 32 642 at the following days and time;

 • Wednesday 21.03 between 13:00 and 15:00
 • Friday 23.03 between 15:00 and 16:30

To learn more about our company, visit www.gasum.com.

Apply the job

Lue lisää

"Siirryin Gasumille töihin tammikuussa 2016 isosta mediakonsernista. Taustani on väkevästi energia-alalla, sillä aloitin urani pohjoismaisessa sähköpörssissä. Energiatoimiala on kokenut suuria muutoksia, joita seuraan nyt herkällä korvalla. Alalla eletään mielenkiintoista murroksen aikaa myös ympäristöasioiden suhteen."

Ville Pesonen, myyntijohtaja, Gasum