Gasum työnantajana

Jaa:

Olemme Gasumilla kiteyttäneet arvomme yhteen lauseeseen: "Määrätietoisesti ja vastuullisesti kohti uusia mahdollisuuksia." Nopeasti kehittyvänä energialan yhtiönä haluamme vastata nykypäivän haasteisiin ja olla mukana luomassa hiilineutraalia yhteiskuntaa. Henkilöstö on suurin voimavaramme matkalla kohti näitä tavoitteitamme.

Sovit joukkoomme Gasumille: 

  • Olet avoin muutoksille.

  • Haluat kehittää sekä omaa että yrityksen osaamista.

  • Olet oma-aloitteinen ja valmis ottamaan asioista selvää.

  • Huomioit työturvallisuuden aina työskennellessäsi.

  • Olet kiinnostunut ympäristöasioista ja vastuullisuus on sinulle tärkeä arvo.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemus. Julkaisemme tietoa avoimista paikoista myös sosiaalisen median kanavissamme.

25.11.2019

Etsimme nyt Espooseen vakituiseen työsuhteeseen Legal Counselia

Legal Counsel Työskentelee Gasumin laki & compliance -yksikössä tukien liiketoimintayksiköitä ja konsernitoimintoja erilaisten juridisten haasteiden parissa.

Odotamme sinulta:

Olet etsimämme Legal Counsel, jos sinulla on kokemusta liikejuridiikan eri osa-alueista, sekä käytännön työkokemusta esimerkiksi yrityksessä tai asianajotoimistossa työskentelystä. Edellytämme vahvaa sopimus- ja yhtiöoikeuden osaamista ja arvostamme lisäksi kokemusta ympäristöjuridiikasta ja laitosprojekteista tai energia-alasta.

Arvostamme erityisesti oikeaa asennetta ja halua oppia. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä kiinnostunut käytännönläheisestä työskentelystä liiketoiminnassa. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja tartut rohkeasti uusiin työtehtäviin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman lakiyksikön sekä eri liiketoimintayksiköiden kanssa koko konsernin tasolla. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kieli katsotaan eduksi. Yhtiön sisäinen kieli on englanti.

Tarjoamme sinulle:

  • Kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä
  • Inspiroivan ja modernin työpaikan
  • Kannustavan ja sinua tukevan tiimin
  • Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista

Eettinen toimintatapamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 15.12.2019 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa General Counsel Tiia Ryhänen perjantaina 29.11.2019 klo 9–10.30 ja keskiviikkona 4.12. klo 13–14.30, puh. +358 408355676.

Hae tehtävää

 

Lue lisää
06.08.2019

Lähetä meille avoin hakemus!

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Tarjoamme sinulle kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, inspiroivan ja modernin työpaikan sekä kannustavan ja sinua tukevan työyhteisön. Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. 

Mikäli meillä ei ole juuri avoinna sinulle sopivaa paikkaa, voit aina jättää avoimen hakemuksen. Käymme avoimet hakemukset läpi säännöllisesti ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä aukeaa osaamistasi ja toiveitasi vastaava paikka.

 

Hae tästä

Lue lisää
Content image

Gasumia rakennetaan yhteisvoimin

Uudistuminen on keskeinen osa energiayhtiö Gasumin strategiaa, ja yhtiö kulkee määrätietoisesti ja vastuullisesti kohti uusia mahdollisuuksia. "Olemme Gasumissa isolla muutosmatkalla. Merkittävä asemamme pohjoismaisen kaasuekosysteemin rakentajana vaatii meiltä sitoutumista moderniin ja keskustelevaan yrityskulttuuriin", kertoo Gasumin henkilöstöjohtaja Anja Kuparinen.