Tiesitkö, että Gasum on Pohjoismaiden suurin biokaasutoimija?

Suomen lisäksi meillä on toimintaa myös Ruotsissa ja Norjassa.


Lue lisää

Kesätyöpaikat Gasumilla

Jaa:

Me Gasumilla haluamme kannustaa innokkaita nuoria tulevaisuuden toimialalle.

Otamme kymmenittäin kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin toimipisteisiimme Espooseen, Kouvolaan, Tampereelle, Imatralle, Mäntsälään, Vantaalle, Kuopioon ja Ouluun. Kesätyöpaikkoja on tarjolla laajasti talouden tehtävistä kunnossapitoon. 

Edellytämme kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää, mutta Tampereelle haemme työelämään tutustujaa, Tutustu työelämään ja tienaa- kampanjan kautta. Voit hakea tähän jos täytät tänä vuonna 16 vuotta.

Kesätyöhaku 2018 on päättynyt.

Katso Instagramista, millaista on viettää #kesäGasumilla!

 

Vastuullinen kesäduuni 2018

Vastuullinen kesäduuni 2018

Gasum on useiden muiden yritysten ohella mukana Vastuullinen Kesäduuni 2018-kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja.

Lue lisää

”Töihin on ollut joka aamu kiva tulla”

Annika Peltonen on talousyksikön kesätyöntekijämme. Muun muassa kiinnostava liiketoiminta ja positiivinen yritysilme saivat Annikan hakemaan Gasumille. Työ on tarjonnut hyviä kokemuksia niin mukavien työkaverien kuin kiinnostavien työtehtävien puolesta.

Lue lisää

"Bioenergia-ala kiinnostaa ja Gasum on siinä tietenkin iso toimija"

Gasum on ehtinyt tulla tutuksi 21-vuotiaalle Aleksi Pirvolalle. Aalto-yliopistossa energia- ja ympäristötekniikkaa opiskeleva Aleksi on toista kesää töissä Gasumin strategiayksikössä ja hän on tehnyt myös kandityönsä Gasumille.

Lue lisää

"Gasumilla kaikki on sujunut hyvin alusta asti"

Mia Nykänen aloitti kesätyöt Gasumin talousyksikössä toukokuussa 2017. Puhtaaseen energiaan panostava yritys oli hänelle mieluisa valinta kesätyöpaikaksi: 
”Kiinnostus ekologisuuteen ja energia-alaan saivat minut hakemaan Gasumille”, Mia kertoo.

Lue lisää

"Hyvä tiimi motivoi työssä"

Kesätyöntekijämme Heikki Kyyrö työskentelee mekaanisen kunnossapidon tehtävissä Hyvinkäällä.”Työssä on sopivasti vapauksia ja vastuuta ja saa itse vaikuttaa asioihin. Meillä on myös hyvä tiimi joka samalla motivoi itseäni.”

Lue lisää