Tiesitkö, että Gasum on Pohjoismaiden suurin biokaasutoimija?

Suomen lisäksi meillä on toimintaa myös Ruotsissa ja Norjassa.


Lue lisää

Kesätyöpaikat Gasumilla

Jaa:

Me Gasumilla haluamme kannustaa innokkaita nuoria tulevaisuuden toimialalle.

Otamme vuosittain kymmenittäin kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin toimipisteisiimme Espooseen, Kouvolaan, Tampereelle, Imatralle, Hyvinkäälle ja Helsinkiin. Kesätyöpaikkoja on tarjolla laajasti talouden tehtävistä kunnossapitoon. 

Edellytämme kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää, mutta otamme myös muutamia työelämään tutustujia, joiden on täytettävä tänä vuonna 16 vuotta.

Seuraavan kerran haemme kesätyöntekijöitä tammikuussa 2018. Julkaisemme ilmoitukset nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa.

Katso Instagramista, millaista on viettää #kesäGasumilla!

 

Content image

Vastuullinen kesäduuni 2017

Gasum on useiden muiden yritysten ohella mukana Vastuullinen Kesäduuni 2017 -kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja.

Lue lisää

”Töihin on ollut joka aamu kiva tulla”

Annika Peltonen on talousyksikön kesätyöntekijämme. Muun muassa kiinnostava liiketoiminta ja positiivinen yritysilme saivat Annikan hakemaan Gasumille. Työ on tarjonnut hyviä kokemuksia niin mukavien työkaverien kuin kiinnostavien työtehtävien puolesta.

Lue lisää

"Bioenergia-ala kiinnostaa ja Gasum on siinä tietenkin iso toimija"

Gasum on ehtinyt tulla tutuksi 21-vuotiaalle Aleksi Pirvolalle. Aalto-yliopistossa energia- ja ympäristötekniikkaa opiskeleva Aleksi on toista kesää töissä Gasumin strategiayksikössä ja hän on tehnyt myös kandityönsä Gasumille.

Lue lisää

"Gasumilla kaikki on sujunut hyvin alusta asti"

Mia Nykänen aloitti kesätyöt Gasumin talousyksikössä toukokuussa 2017. Puhtaaseen energiaan panostava yritys oli hänelle mieluisa valinta kesätyöpaikaksi: 
”Kiinnostus ekologisuuteen ja energia-alaan saivat minut hakemaan Gasumille”, Mia kertoo.

Lue lisää

"Hyvä tiimi motivoi työssä"

Kesätyöntekijämme Heikki Kyyrö työskentelee mekaanisen kunnossapidon tehtävissä Hyvinkäällä.”Työssä on sopivasti vapauksia ja vastuuta ja saa itse vaikuttaa asioihin. Meillä on myös hyvä tiimi joka samalla motivoi itseäni.”

Lue lisää

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa

Lue lisää Sulje