Content image

Joakim Strandström

Opiskelee: Vaasassa Hanken school of economics

Työskentelee: myynti- ja tuotantoassistentti

Töihin Gasumille?

Lue meistä työnantajana ja pidä silmällä avoimia työpaikkoja.

 

Lue lisää

08.02.2023

Alan innovatiivisuus yllätti kesätöissä

Hankenilla kolmatta vuotta opiskeleva Joakim Strandström työskenteli viime kesänä Gasumilla myynti- ja tuotantoassistentin tehtävässä. Työssään hän pääsi tekemään omaan alaansa liittyviä työtehtäviä, kuten hoitamaan laskutusta. Lisäksi työpäiviin kuului tietojen syöttämistä eri järjestelmiin sekä tietojen hallintaa, kuten kuorma- ja asiakastietojan tarkistusta ja asiakkaiden sopimusten ylläpitoa.

Alan innovatiivisuus yllätti Joakimin, sillä Gasum etsii koko ajan erilaisia raaka-aineita ja muiden yritysten tuotannosta ylijääneitä jätteitä, joita voidaan hyödyntää biokaasun tuotannossa.

”Minullekin tuli yllätyksenä se, kuinka monesta eri asiasta voidaan tuottaa biokaasua, esimerkiksi jätevedenpuhdistamoiden puhdistamolietteistä tai kalojen perkausjätteestä”, Joakim kuvailee. 

Työn parhaita puolia ovat kehitysmahdollisuudet, joita Gasum tarjoaa. Myös mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, kuten mistä käsin ja missä järjestyksessä työtä tekee, ovat Joakimin työssä parasta.

”Energiaa tarvitaan kaikkialla ja tämän vuoksi energia-alan työpaikat eivät katoa vaan ala kehittyy koko ajan. Vaihtoehtoja on lukuisia, ja mahdollisuudet globaaleja”, Joakim kertoo.