Kesätyöpaikat

Harjoittelupaikat ja lopputyöt

Tiesitkö, että Gasum on Pohjoismaiden suurin biokaasutoimija?

Suomen lisäksi meillä on toimintaa myös Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.


Lue lisää

Monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoille Gasumilla

Haluatko olla mukana rakentamassa puhtaampaa huomista kaasu- ja energia-alan edelläkävijänä?

Gasum kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja hiilineutraalin yhteiskunnan saavuttamiseksi. Uskomme, että energiamarkkinan laajentaminen ja uudet innovaatiot ovat edellytys puhtaammalle huomiselle. Panostamme myös tutkimus- ja kehitystyöhön ja tarvitsemme tulevaisuuden osaajia laajasti eri aloilta. Jaamme vuosittaina uusien teknologioiden, konseptien ja energiajärjestelmien kehitykseen kaasurahastostamme vuosittain apurahoja tutkijoille

Tarjoamme myös kesätöitä, harjoittelupaikkoja ja mahdollisuutta tehdä opinnäyte- tai lopputyö yrityksessämme.

Lue lisää kesätyöpaikoistaharjoittelupaikoista sekä lopputyömahdollisuuksista.

 

Nea Lennartz

”On ollut innostavaa päästä käytännössä harjoittelemaan koulussa oppimaani”

Gasumin kesätyöntekijä Nea Lennartz on päässyt harjoittelemaan opinnoissa sisäistettyä käytännössä Gasumin biokaasuyksikössä projektiassistenttina. Hankintaprosessien kuvaaminen ja kehittäminen on ollut Neasta työssä parasta. Gasumille Nean innosti hakemaan juuri mahdollisuus saada kokemusta oman alan töistä.

Lue lisää

Vastuullinen kesäduuni

Gasum on useiden muiden yritysten ohella mukana Vastuullinen Kesäduuni kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja.

Vastuullinen kesäduuni
Saija Toikka

”Työkaverit ovat ehdottomasti työn suola”

Tradenomiopiskelija Saija Toikka on Gasumin kesätyöntekijä. Asiakaspalvelutehtävien parissa töitä tekevä Saija on nauttinut työn monipuolisuudesta mutta eritoten työstä tekee mieluista työkaverit. Saija haki Gasumille kesätöihin kiinnostuksesta energia-alaa kohtaan.

Lue lisää