Annika Peltonen

Töihin Gasumille?

Lue meistä työnantajana ja pidä silmällä avoimia työpaikkoja.

 

Lue lisää

”Töihin on ollut joka aamu kiva tulla”

Kesätyöntekijämme Annika Peltonen valmistui tradenomiksi Haaga-Heliasta ja opiskeli kauppatieteiden maisteriksi Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa ollessaan Gasumilla kesätöissä. Aikaisempaa työkokemusta Annikalla on taloushallinnon ja asiakaspalvelun tehtävistä esimerkiksi Rautiassa ja Forever kuntoklubilla.

Annika aloitti keväällä kesäharjoittelun Gasumin talousyksikössä. Hän työskenteli ostoreskontran parissa ja avusti laskujen käsittelyjärjestelmän automatisoinnissa. Muun muassa kiinnostava liiketoiminta ja positiivinen yritysilme saivat Annikan hakemaan Gasumille:

”Hain Gasumille kesätöihin, koska yrityksessä yhdistyvät minua kiinnostavat ominaisuudet: kestävä, kansainvälinen ja nopeasti kehittyvä liiketoiminta. Gasumin yritysilme esimerkiksi netissä herätti myös kiinnostusta ja luottamusta. Aikaisemmin olen työskennellyt pk-yrityksissä, joten olin myös kiinnostunut suuren yrityksen toiminnasta.”

Kesätyö on tarjonnut hyviä kokemuksia niin mukavien työkaverien kuin kiinnostavien työtehtävien puolesta:

”Olen viihtynyt Gasumilla tosi hyvin, ja töihin on ollut joka aamu kiva tulla. Töissä on mukavia työkavereita ja auttavainen ilmapiiri. Ostoreskontran parissa työskentelyssä kiinnostavaa on ollut talousosastoon ja eri konserniin kuuluviin yhtiöihin tutustuminen ostolaskujen kautta. Työ on ollut tarpeeksi haastavaa ja olen saanut tehdä töitä ja päätöksiä itsenäisesti.”

Työn lisäksi Annikalle on jäänyt aikaa harrastaa ja nauttia Suomen kesästä:

”Töiden ohella olen kesällä ehtinyt myös mökkeilemään, käymään festareilla ja nautiskelemaan vapaista illoista, jotka ovat opiskelujen ohella harvinaisia. Olen myös keskittynyt urheiluun, kuten pyöräilyyn ja kuntosalilla käymiseen.”

Gasumin hankintasopimuksen mukaisen maakaasun tulo Venäjältä on katkennut

Lue lisää Sulje