Kiinnostaako myynti, markkinointi vai työt biokaasulaitoksellamme? 

Tutustu mielenkiintoisiin ja monipuolisiin uratarinoihin yhtiössämme.

 

Lue lisää

Työskentely Gasumilla

Noin 400 gasumlaista työskentelee määrätietoisesti rakentaakseen puhtaampaa huomista. Missiomme on ”Puhtaampaa energiaa” ja visiomme on johtaa pohjoismaista kaasuekosysteemiä. Tähän tavoitteeseen päästään ainoastaan yhdessä työskentelemällä.

Työntekijöidemme osaamisen kehittäminen on tärkeää niin työhyvinvoinnin kuin strategiamme toteutumisen kannalta. Haluamme tarjota mielekkään työpaikan, jossa työntekijämme pääsevät kehittämään omia vahvuuksiaan.

Neljä osa-aluetta muodostavat toimintamme kivijalan ja vaikuttavat koko toimintaamme aina asiakastyöstä ja investoinneista vaikuttamiseen ja vastuullisuuden kehittämiseen:

  • edistämme kestävää kehitystä

  • myymme kilpailukykyistä energiaa

  • kehitämme älykästä kaasujärjestelmää

  • rakennamme uutta Gasumia.

Lue lisää strategiastamme. 

Jos haluat kehittää taitojasi tulevaisuuden toimialalla, Gasum on sinulle oikea työpaikka! Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Anja Kuparinen Gasum

"Olemme Gasumissa isolla muutosmatkalla. Merkittävä asemamme pohjoismaisen kaasuekosysteemin rakentajana vaatii meiltä sitoutumista moderniin ja keskustelevaan yrityskulttuuriin. Meille on tärkeää yhdistää johtamisen periaatteemme entistä vahvemmin strategiaamme, arvoihimme ja osaamiseemme, sekä varmistaa, että nämä periaatteet jaetaan läpi eri maiden ja liiketoimintojen."

Anja Kuparinen, johtaja, henkilöstö ja turvallisuus, Gasum

Pulssikyselystä on tullut osa Gasumin arkea

Henkilöstökokemuksen kehittämiseksi Gasumilla otettiin käyttöön pulssikysely. Ensisijaisesti tiimien omaksi työkaluksi tarkoitettu kysely tarjoaa täsmällistä ja ajantasaista tietoa tiimien oman toiminnan kehittämiseen.

Content image

Gasumin arvion mukaan maakaasun tulo Venäjältä voi loppua tällä viikolla

Lue lisää Sulje