Töihin Gasumille?

Lue meistä työnantajana ja pidä silmällä avoimia työpaikkoja.

 

Lue lisää

Tutustu gasumlaisiin

Jaa:

Henkilöstö on suurin voimavaramme matkalla kohti tavoitteitamme.

Meillä gasumlaisilla on yhteinen tavoite rakentaa siltaa kohti puhtaampaa tulevaisuutta tarjoamalla vähäpäästöistä kaasua liikenteen, teollisuuden ja kotitalouksien käyttöön. Tätä tavoitetta varten tarvitsemme huippuosaajia niin energia-alalta, myynnistä ja markkinoinnista, kuin talouden ja HR:än saralta.

Tutustu alla gasumlaisten uratarinoihin!

Herkällä korvalla asiakasta kuunnellen

Myyntijohtana toimiva Ville Pesonen seuraa mielenkiinnolla poliittisten päätösten ja ympäristöasioiden aiheuttamaa myllerrystä energia-alalla.


Lue lisää

Matkalla kohti päästötöntä liikennettä

Heidi Kuoppala on työskennellyt 12 vuotta yritysautoalalla erilaisissa myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehtävissä: "Haluan olla osana tätä hyvin mielenkiintoista matkaa Gasumilla - minulle on tärkeää saada työskennellä yrityksessä, joka tarjoaa kestäviä ratkaisuja kiertotalouskonseptia hyödyntäen.

 

Lue lisää

Nopeampaa ja reaaliaikaista

Trude Ravndal on mielenkiintoisen haasteen äärellä, kun LNG siirtyy kohti kasvua. Pohjoismaiseen tiimityöhön luottava markkinointiviestintäpäällikkö aikoo ylittää asiakkaiden viestintäodotukset.

Lue lisää

Vihreän energian aallon harjalla

Matti Oksasen vastuulla biokaasuliiketoiminnan johtoryhmässä ovat tuotehallinta ja uudet ratkaisut. "Biokaasulla on iso rooli valtion ilmasto- ja energiastrategian tavoitteiden saavuttamisessa ja kiertotalousratkaisujen rakentamisessa", Matti toteaa.


Lue lisää