Heidi Kuoppala Gasum

Matkalla kohti puhtaampaa liikennettä

Heidi Kuoppala aloitti työskentelyn Gasumin liikenneyksikössä vuonna 2017 työskenneltyään aikaisemmin yli 10 vuotta yritysautoalalla erilaisissa myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehtävissä, ensin leasingyrityksessä ja sen jälkeen yritysautokantojen hallinnointiyhtiössä.

Toimin tällä hetkellä Gasumilla liikennemyynnin Business Managerina. Vastaan kaikista kaupallisista toiminnoistamme henkilöauto- ja pakettiautosegmentissä: työni päätavoitteena on lisätä liikennekaasun myyntiämme kasvattamalla kaasuautomarkkinaa Suomessa. Tämä vaatii luonnollisesti paljon erilaista yhteistyötä autoalan toimijoiden kanssa sekä kuluttaja- ja yritysasiakkaiden tarpeiden syvällistä ymmärrystä. 

Autoala ja koko liikennesektori käy läpi valtavaa murrosvaihetta, jossa asiakkaiden muuttuvat tarpeet, ympäristötavoitteet sekä kansallinen ja EU-tason julkinen sääntely ovat tärkeässä roolissa. Seuraavat vuodet tulevat olemaan äärimmäisen mielenkiintoisia kaikille alan toimijoille, mutta etenkin autonvalmistajille ja polttoaineen tarjoajille.

Gasumilla on ainutlaatuinen tuote, joka sopii täydellisesti nykyiseen ja tulevaan markkinatarpeeseen, kun autoilun päästöjä pitää vähentää kustannustehokkaasti. Haluan olla osana tätä hyvin mielenkiintoista matkaa Gasumilla – minulle on tärkeää saada työskennellä yrityksessä, joka tarjoaa kestäviä ratkaisuja kiertotalouskonseptia hyödyntäen. Gasumin arvoihin on helppo sitoutua: tunnen, että olen etuoikeutettu, kun saan tehdä jokaikisenä työpäivänäni merkityksellistä työtä puhtaamman huomisen eteen.