Heidi Kuoppala

Matkalla kohti päästötöntä liikennettä

Jaa:

Olen työskennellyt 12 vuotta yritysautoalalla erilaisissa myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehtävissä, ensin leasingyrityksessä ja sen jälkeen yritysautokantojen hallinnointiyhtiössä.

Gasumilla toimin liikenteen myyntipäällikkönä biokaasuyksikössä. Vastaan liikennekaasun myynnistä uusille yritysasiakkaille ja kartoitan uusia liiketoimintamahdollisuuksia yhteistyökumppaneidemme, kuten autoliikkeiden ja leasingyhtiöiden kanssa.  

Autoala ja koko liikennesektori käy läpi valtavaa murrosvaihetta, jossa ympäristöasiat ja uudet joustavat liikkumisen tavat ovat tärkeässä roolissa. Seuraavat vuodet tulevat olemaan äärimmäisen mielenkiintoisia kaikille alan toimijoille, mutta etenkin autonvalmistajille ja polttoaineen tarjoajille.

Gasumilla on ainutlaatuinen tuote, joka sopii täydellisesti nykyiseen ja tulevaan markkinatarpeeseen, kun autoilun päästöjä pitää vähentää kustannustehokkaasti. Haluan olla osana tätä hyvin mielenkiintoista matkaa Gasumilla – minulle on tärkeää saada työskennellä yrityksessä, joka tarjoaa kestäviä ratkaisuja kiertotalouskonseptia hyödyntäen.