Ville Pesonen

Herkällä korvalla asiakasta kuunnellen

Ville Pesonen haluaa tehdä energiamarkkinoilla toimimisesta helppoa ja haluaa auttaa asiakkaita ennakoimaan ja hallitsemaan riskejä.

Taustani on väkevästi energia-alalla, sillä työskentelin urani alussa useita vuosia pohjoismaisessa sähköpörssissä, Nord Poolissa. Olen toiminut myös myynti- ja markkinointijohtajana ja mediamyynnin johdossa. Energia-alan ulkopuolelta sain uusia näkökulmia myynnin ja markkinoinnin tekemiseen sekä johtamisen riemuihin ja päänsärkyihin.

Tehtävänäni on kehittää ja johtaa energiamarkkinapalveluitamme kokeneen huippuporukan kanssa. Paluu energia-alalle melkein kymmenen vuoden jälkeen on kuin olisi luokkakokoukseen tullut: tutut nimet ja naamat ovat muutaman vuoden vanhempina tulleet vastaan entuudestaan tutuissa paikoissa. Kehitämme ja tarjoamme asiakkaiden käyttöön viimeisimmän markkinatiedon, laajat asiantuntijapalvelut ja ketterimmät ohjelmistoratkaisut.

Energiatoimiala on kokenut suuria muutoksia. Alalla eletään mielenkiintoista murroksen aikaa myös ympäristöasioiden suhteen.