Gasumin LNG-hankinnat Venäjältä

Onko sinulle kysymyksiä liittyen LNG:n kuljetuksiin ja logistiikkaan?

Ota meihin yhteyttä, jos sinulle tulee kysymyksiä LNG-logistiikasta.

Lue lisää

Content image

Gasumin toimitusketju palvelee pohjoismaisia LNG-markkinoita

Gasumilla on täysimittainen LNG-arvoketju, jolla yhtiö palvelee pohjoismaisia markkinoita. Yhtiö haluaa varmistaa vakaat energiatoimitukset teollisuudelle, merenkululle ja kuljetusyrityksille.


Lue lisää

Kattavaa palvelua pohjoismaisella LNG-markkinalla

Kokonaisvaltainen toimitusketjumme takaa joustavan ja monipuolisen palvelun LNG-asiakkaillemme Pohjoismaissa. Palvelemme Pohjoismaiden markkinoita LNG-arvoketjun kaikissa vaiheissa.

Toimitamme nesteytettyä maakaasua (LNG) asiakkaillemme Pohjoismaissa ja Euroopassa toimivilta kumppaneiltamme. LNG toimitetaan Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa sijaitseviin terminaaleihimme laivoilla. Terminaaleistamme LNG toimitetaan teollisuusasiakkaidemme käyttöön joko paikallista kaasuverkostoa pitkin tai säiliöautoilla sekä tankkausasemaverkostoomme säiliöautoilla.

Turvallisuus aina etusijalla koko toimitusketjussamme

Meriliikenteen asiakkaillemme LNG-alusten tankkaus onnistuu rannikolla, rekasta tai laivasta laivaan, aluksen reitistä, aikataulusta ja polttoainetarpeesta riippuen. Toiminnan ja toimitusten tehokkuus ja luotettavuus ovat Gasumin liiketoiminnan kulmakiviä. Tutustu aluksiimme. 

 

Content image

Tutustu terminaaleihimme

Tutustu nesteytetyn maakaasun tuontiterminaaleihimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Content image

Turvallisuus aina etusijalla koko toimitusketjussamme

Meriliikenteeseen toimitamme LNG:tä rekasta tai laivasta laivaan, aluksen reitistä, aikataulusta ja polttoainetarpeesta riippuen. Toiminnan ja toimitusten tehokkuus ja luotettavuus ovat liiketoimintamme kulmakiviä. 

Content image

Pohjoismainen tankkausasemaverkosto palvelee

Gasumin laajeneva kaasuntäyttöasemaverkosto avaa toimijoille mahdollisuuksia siirtyä kaasukäyttöiseen logistiikkaan.