Gasum Kaasuauto

Tankkaa hiihtolomallakin rajattomasti 69 euroa / kk

Tutustu
Content image

Tilaa tankkausasemien huoltotiedotteet tekstiviestinä

Saamamme asiakaspalautteen pohjalta kehitämme tiedottamista tankkausasemien huoltokatkoista. Jatkossa voit tilata tiedon Gasumin kaasutankkausasemien käyttö- ja huoltokatkoista tekstiviestinä puhelimeesi.


Lue lisää
17.02.2017

Pääkaupunkiseudulla bussimatkat ympäristöystävällisesti biokaasulla – katso millä linjoilla kaasubussit liikennöivät

Helsingin Bussiliikenne Oy, HelB käyttää pääkaupunkiseudulla kaasubussien polttoaineena uusiutuvaa kotimaista biohajoavista jätteistä valmistettua biokaasua.

Helsingin Bussiliikenne Oy, HelB korvaa suomalaisella biohajoavista jätteistä valmistetulla biokaasulla maakaasun käyttöä bussiliikenteessään.

Kaasubusseilla voidaan alentaa päästöjä ja biokaasun avulla hiilidioksidipäästöjä huomattavasti. HelBin hiilidioksidipäästövähenemä (CO2) on noin 1 367 tonnia käytettäessä 600 000 kg biokaasua kaasubussien polttoaineena. Sama päästö syntyy ajettaessa bensiinikäyttöisellä henkilöautolla n. 11 miljoonaa kilometriä.

Matkusta kaasubussilla pääkaupunkiseudulla

Kaasubussit liikennöivät biokaasulla seuraavilla linjoilla:

17 Kruununhaka - Kamppi – Viiskulma
21 Kamppi - Lauttasaari (Vattuniemi)
38 Elielinaukio - Pitäjänmäki – Uusmäki
39 Kamppi - Munkkiniemi - Konala - Malminkartano – Myyrmäki
40 Elielinaukio - Pohjois - Haagan asema
43 Elielinaukio - Kannelmäki – Hakuninmaa
332 Elielinaukio - Varisto – Askisto
335 Linnainen - Vapaala - Myyrmäki - Louhela - Martinlaakso – Askisto
611 Rautatientori - Siltamäki - Suutarila - Tikkurila

 

Lue lisää
16.02.2017

Tilaa GasCard-maksukortti helposti suoraan verkosta

Kiinteä hintaiseen kuukausilaskutukeen perustuva tankkauskampanjamme on herättänyt suurta kiinnostusta ja olemme halunneet tehdä kaasuautoiluun siirtymisestä uusille asiakkaillemme entistä helpompaa. Kampanjaetuuden lunastaakseen asiakkaan tulee hakea Gasumin GasCard-maksukorttia, jonka hakemuksen voi nyt tehdä helposti suoraan verkossa.

Tunnistaudu verkkopalvelussamme pankkitunnuksillasi ja täytä hakemus. Korttihakemukset käsitellään viikon kuluessa ja kortti toimitetaan ilmoittamaasi osoitteesi postitse.

Lue lisää kiinteä hintaisesta tankkauksesta verkkosivuiltamme ja tutustu GasCard-maksukortin etuihin.

Lue lisää
16.02.2017

Jyväskylässä tankataan kaasua kesällä 2017 – asema rakennetaan Metsälehmuksentielle

Gasum avaa Vaajakoskelle Jyväskylään kaasutankkausaseman. Tankkausasema tullaan rakentamaan Ruokosaaren ja Kanavuoren läheisyyteen osoitteeseen Metsälehmuksentie 9. Asema avautuu kesän 2017 aikana ja palvelee henkilöautojen, hyötyajoneuvojen ja raskaan liikenteen tarpeita.

Gasum avaa vuoden 2017 aikana Jyväskylän tankkausaseman lisäksi uusia asemia muun muassa Hämeenlinnaan, Poriin ja Vantaan Petikkoon. Rakennusaikataulujen etenemisestä tiedotetaan heti kun on mahdollista. Uudet tankkausasemat tulevat sijaitsemaan keskeisillä paikoilla keskittyen pääosin kaupunkialueille ja liikenteen solmukohtiin.

Asema palvelee henkilöautoja ja raskasta liikennettä

Jyväskylän tankkausasemalta saa tankattua paineistettua maa- ja biokaasua (CNG) polttoaineeksi henkilö-, jakelu-, jäteautoihin ja busseihin. Asema palvelee myös raskaan liikenteen ajoneuvoja tarjoamalla polttoaineeksi nesteytettyä maa- ja biokaasua (LNG/LBG). Gasum on avannut viime vuoden aikana nesteytetyn maakaasun tankkausasemat Helsingin Vuosaareen ja Turun sataman läheisyyteen osana liikennekaasumarkkinan laajentamista, johon Gasum on vahvasti sitoutunut.

Ensimmäisiin raskaan liikenteen tankkausasemiin Gasum saa Verkkojen Eurooppa (Connecting Europe Facility) -tukea, jonka avulla selvitetään LNG/LCNG -tankkausasemaverkoston mahdollisuuksia ja toteutetaan neljä pilottiasemaa. Seuraava raskaan liikenteen kaasutankkausasema tullaan avaamaan kuluvan vuoden aikana Kehä III:sen läheisyyteen Vantaalle.

Kaasu edullinen ja ympäristöystävällinen polttoainevaihtoehto

Gasum on sitoutunut vahvasti kaasuautoilun kehittämiseen ja yhtiö rakentaa 35 uutta tankkausasemaa seuraavien vuosien aikana. Kaasuinfrastruktuurin kehittyminen on keskeistä kaasuautoilun yleistymisen kannalta; kattavan verkoston ansioista vähäpäästöisellä kaasulla pääsee ajamaan saumattomasti ympäri Suomen. Suomessa on tällä hetkellä 28 kaasutankkausasemaa.

Gasum tarjoaa kampanjaetuna yksityisasiakkaille polttoainetta kiinteään kuukausihintaan. Uudet kaasuautoilijat voivat tankata Gasumin tankkauspisteiltä maakaasua 69 euron tai biokaasua 89 euron kuukausihintaan puolentoista vuoden ajan. Kampanja on suunnattu uusille ja olemassa oleville asiakkaille, jotka kampanja-aikana ostavat tai maahantuovat kaasuauton. Kampanja on voimassa maaliskuun loppuun.

Maakaasulla ajettaessa päästöt ovat alhaisemmat verrattuna bensiiniin ja dieseliin. Gasumin tarjoama biokaasu on uusiutuva ja kotimainen biopolttoaine, jonka käytöstä ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Biokaasu on ainoa Suomessa myytävä liikennepolttoaine, jolle on myönnetty sekä pohjoismainen Joutsenmerkki ja Avainlippu-tunnus.

Jyväskylän tankkausaseman osoite on Metsälehmuksentie 9, 40800 Vaajakoski.

Sanasto: *LNG = nesteytetty maakaasu **CNG = liikennekaasu (vaihtoehdot biokaasu tai maakaasu) ***LCNG = CNG-tankkausasema, jonka kaasuvarasto on LNG:nä.

Lisätiedot:
Jussi Vainikka, liiketoiminnan kehityspäällikkö, Biokaasu, Gasum Oy
puh. 020 44 78 531, etunimi.sukunimi(a)gasum.fi

 

Lue lisää
Kaasuautokilpailu

Vuosi kaasu-Audin ratissa

Espoolainen Raki Salmela voitti Gasumin Roadtrip-kilpailussa vuodeksi kaasukäyttöisen Audi A3 G-tronin. Miltä ensimmäiset viikot auton ratissa tuntuivat?


Lue lisää