Tankkaa puhtaasti kotimaista 89€/kk

Tankkaa puhtaasti kotimaista 89€/kk

Tutustu
Content image

Tilaa tankkausasemien huoltotiedotteet tekstiviestinä

Saamamme asiakaspalautteen pohjalta kehitämme tiedottamista tankkausasemien huoltokatkoista. Jatkossa voit tilata tiedon Gasumin kaasutankkausasemien käyttö- ja huoltokatkoista tekstiviestinä puhelimeesi.


Lue lisää
18.08.2017

Jyväskylän kaasutankkausasema on avautunut – tervetuloa tankkaamaan!

Jyväskylän kaasutankkausasema on avautunut kaasuautoilijoiden käyttöön torstaina 17.8.2017 osoitteessa Metsälehmuksentie.

Gasum on avannut Jyväskylän Ruokosaaren kaasutankkausaseman. Uudelta tankkausasemalta saa tankattua paineistettua bio- ja maakaasua polttoaineeksi henkilö-, jakelu-, jäteautoihin ja busseihin. Asemalta saatava nesteytetty maakaasu (LNG) soveltuu raskaan liikenteen ajoneuvoihin. 

Gasum on saanut Verkkojen Eurooppa (Connecting Europe Facility) -tukea erityisesti raskaan liikenteen tankkausasemaverkoston mahdollisuuksien selvittämiseen ja neljän pilottiaseman toteutukseen. Nyt avautuneen Jyväskylän tankkausaseman lisäksi käytössä ovat jo LNG-tankkausasemat Helsingin Vuosaaressa ja Turun sataman läheisyydessä. Vantaan Tuupakan LNG-tankkausasema avautuu käyttöön syyskuun 2017 aikana.

Valitse polttoaineeksi kotimainen ja uusiutuva biokaasu

Gasum tarjoaa kampanjaetuna yksityisasiakkaille biokaasua kiinteään 89 euron kuukausihintaan. Kampanja on suunnattu uusille ja olemassa oleville asiakkaille, jotka kampanja-aikana ostavat autoliikkeestä uuden tai käytetyn henkilöauton tai maahantuovat kaasuauton.

Gasumin tarjoama biokaasu on uusiutuva ja kotimainen biopolttoaine, joka tuotetaan kotitalouksien, kauppojen ja teollisuuden biohajoavista jätteistä. Biokaasun käyttäminen liikenteen polttoaineena on helppo tapa vähentää päästöjä. Se on ainoa Suomessa myytävä liikennepolttoaine, jolle on myönnetty sekä pohjoismainen Joutsenmerkki että Avainlippu-tunnus.

Jyväskylän tankkausaseman osoite on Metsälehmuksentie 9, 40800 Vaajakoski. Kaasutankkausaseman virallisia avajaisia vietetään avajaisseminaarissa maanantaina 11.9.2017.

Sanasto: *LNG = nesteytetty maakaasu **CNG = liikennekaasu (vaihtoehdot biokaasu tai maakaasu) ***LCNG = CNG-tankkausasema, jonka kaasuvarasto on LNG:nä

Lue lisää
17.08.2017

Gasum hakee laskuttajaa

Haemme laskuttajaa Studentworkin kautta, alla linkki alkuperäiseen ilmoitukseen.

Studentwork etsii asiakkaalleen Gasumille laskuttajaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Tehtävässä toimit osana kolmen hengen laskutustiimiä, joka vastaa Gasumin Suomen toimintojen laskutuksesta. Tiimin vastuulla olevat tuotteet ovat energialaskutus (maakaasu, biokaasu, LNG) ja projektilaskutus (Gasum Tekniikka Oy). Tehtäväsi on vastata liiketoimintojen laskutuksesta ja osallistua kehitystehtäviin yhdessä laskutuspäällikön kanssa. Liiketoiminnat ja asiakkaat ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita ja tulet työskentelemään eri sidosryhmien kanssa päivittäin. Käytössä olevat järjestelmät ovat Enoro Energiahallinta sekä Microsoftin AX.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja työllistyt suoraan Gasumille vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Gasumilla sinua odottaa mukava tiimi, huolellinen perehdytys sekä haastava ja mielenkiintoinen työ.

Toivomme sinulta:

 - Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)

- Talouden ymmärrystä ja kokemusta erityisesti laskutuksesta

- Hyviä Excel-taitoja ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia - Avointa ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä numerotarkkuutta

Lisäksi odotamme hyvää englannin kielen taitoa, sillä konsernimme virallinen kieli on englanti. Energia-alan tunteminen on hyväksi, mutta ei pakollista.

Hakuohjeet: Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat päästä nauttimaan työstä mahtavassa organisaatiossa ja huipputiimissä, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (p. 0505732425).

Hae tehtävää

Olemme suomalainen energiayhtiö ja kaasualan paras asiantuntija Suomessa. Tavoitteenamme on yhdessä kumppaniemme kanssa edistää kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.  Tuomme Suomeen maakaasua, jalostamme kotimaista uusiutuvaa biokaasua ja siirrämme ja toimitamme kaasua energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maantie- ja meriliikenteelle. Yhdessä tytäryhtiömme Skangasin kanssa kehitämme Pohjoismaista LNG-markkinaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Gasum on 100 prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Yhtiömme liikevaihto oli 843 miljoonaa euroa vuonna 2016. Gasum-konsernissa työskentelee noin 400 henkilöä.

Lue lisää
16.08.2017

Gasum is seeking for an Assistant Controller

Gasum is seeking for an Assistant Controller for a permanent and full time job to our Finance team in Espoo.

Main tasks 

 • Gasum Group Reporting process – both management and statutory reporting – as part of Reporting team

 •  Execute and develop together with Reporting team

 •  Group annual and interim IFRS statements and closings

 •  Gasum Monthly Report

 • Gasum Group general accounting principles, IFRS, Performance Measurement, KPI's and systems

 •  Person is reporting to Senior Controller

Skills, experience & education

 • Experience in Group Consolidation and Reporting and IFRS – both legal and management reporting

 • Experience in HFM Oracle Enterprise Performance Management system environment

 • Gasum values experience from larger multinational groups

 • Capable to work independently and in team

 • Positive mindset of carrying changes forward, capability to work with multiple tasks parallel under pressure and ability to deliver in agreed timelines

 • Master of Science in Economics (Accounting)

 • Fluent in English and in Finnish

Please send your application and CV by 30.8.2017.

Apply for the position


The energy company Gasum is a Finnish gas sector (natural gas and biogas) expert that is building a bridge to a carbon-neutral society on land and at sea. Gasum contributes to the creation of a sustainable energy economy by increasing the supply of Finnish biogas, developing the Nordic gas ecosystem and ensuring the price competitiveness of gas. Gasum imports natural gas to Finland, products and upgrades biogas in Finland and Sweden and transmits and delivers these for energy production, industry, homes, and land and maritime transport. Gasum is Nordic’s leading processer of biodegradable waste and supplier of biogas. The company processes waste and produces biogas at 12 biogas plants located in Finland and Sweden. The Gasum subsidiary Skangas is the leading Nordic expert in liquefied natural gas (LNG) that will continue to strengthen the position and infrastructure of LNG and the utilization of new gas solutions in Finland, Sweden and Norway. The Gasum Group has around 450 employees in Finland, Norway and Sweden. www.gasum.com

Lue lisää
Kaasuautokilpailu

Vuosi kaasu-Audin ratissa

Espoolainen Raki Salmela voitti Gasumin Roadtrip-kilpailussa vuodeksi kaasukäyttöisen Audi A3 G-tronin. Lue Rakin mietteitä kaasuauton ratin takaa.


Lue lisää