Tankkaa puhtaasti kotimaista 89€/kk

Tankkaa puhtaasti kotimaista 89€/kk

Tutustu
Content image

Tilaa tankkausasemien huoltotiedotteet tekstiviestinä

Tiesithän, että voit nyt tilata tiedon Gasumin kaasutankkausasemien käyttö- ja huoltokatkoista tekstiviestinä suoraan puhelimeesi? Näin varmistat huolettoman autoilun!
Lue lisää
25.09.2017

Gasum ja IKEA Suomi yhteistyöhön – Biokaasua ravintoloiden ruokahävikistä ja kaasutankkausasemia tavaratalojen yhteyteen

Gasum on solminut kattavan, kiertotalouteen perustuvan yhteistyösopimuksen IKEA Suomen kanssa. Yhteistyön myötä Suomen IKEA-ravintoloiden ruokahävikistä tuotetaan biokaasua, ja samalla tavaratalojen yhteyteen rakennetaan Gasumin kaasutankkausasemat. Ensimmäinen asema nousee Espoon IKEA-tavaratalon yhteyteen loppuvuonna 2017. Lisäksi yhteistyö mahdollistaa tulevaisuudessa biokaasun hyödyntämisen polttoaineena sekä IKEA Suomen omassa toiminnassa että kuljetuskumppanien osalta.

Gasum on ottanut jälleen uuden harppauksen kiertotalouden ja puhtaamman liikenteen puolesta. Gasumin ja IKEA Suomen yhteistyön myötä kaikkien Suomen IKEA-ravintoloiden ruokahävikistä aletaan tuottaa ympäristöystävällistä biokaasua. Biokaasu on puhdas ja sataprosenttisesti uusiutuva kotimainen polttoaine, jota tuotetaan biohajoavista raaka-aineista, kuten kotien, kauppojen ja teollisuuden biohajoavista jätteistä.

”Vähäisenkin ruokajätteemme hyödyntäminen tankkausasemilla on kestävä teko puhtaan energiamuodon, biokaasun, puolesta. Haluamme näyttää yrityksenä hyvää esimerkkiä ottamalla käyttöön uusia kiertotalouden keinoja, ja toivottavasti inspiroida samalla myös sekä kuluttajia että muita yrityksiä konkreettisiin ympäristötekoihin”, kertoo IKEA Suomen vastuullisuuspäällikkö Tiina Suvanto.

Suomessa tuotettu biokaasu on helppo ja edullinen tapa vähentää liikenteen hiilidioksidi- ja pienhiukkaspäästöjä. Liikennekäytössä biokaasu vähentää polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä jopa 85 prosenttia. Gasumin tarjoama biokaasu on myös ainoa Suomessa myytävä liikennepolttoaine, jolle on myönnetty sekä pohjoismainen Joutsenmerkki että Avainlippu-tunnus.

Maailman ensimmäiset IKEA-tavaratalojen kaasutankkausasemat Suomeen

Yhteistyön tavoitteena on rakentaa Suomen IKEA-tavaratalojen yhteyteen kaasutankkausasemat. Ensimmäinen tankkausasema avataan Espoon tavaratalon yhteyteen loppuvuodesta 2017. IKEA-tavaratalot Suomessa ovat maailmanlaajuisesti ensimmäisiä IKEA-yksiköitä, joiden yhteyteen rakennetaan kaasutankkausasemia.

”Kumppanuus IKEA Suomen kanssa on hieno esimerkki siitä, miten kiertotalouden saralla voidaan tehdä kokonaisvaltaista yhteistyötä, josta kaikki osapuolet hyötyvät. Avaamalla kaasutankkausasemia tavaratalojen yhteyteen tuodaan entistä parempi mahdollisuus puhtaampaan liikenteeseen niin kuluttajille kuin logistiikkatoimijoille”, kertoo Gasumin biokaasu-liiketoimintayksikön johtaja Jukka Metsälä.

”Ympäristöystävällinen biokaasu on liikenteen polttoaineena vailla vertaa – se on täysin uusiutuva, kotimainen ja edullinen. Uskon, että nyt solmittavan yhteistyön myötä luodaan pohja pitkäkestoiselle kumppanuudelle, joka tukee kaasuautomarkkinan vauhdikasta kehittymistä”, Metsälä jatkaa.

Ympäristöystävällistä logistiikkaa kiertotalouden keinoin

Kiertotalous luo yrityksille erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää ajoneuvoissa polttoaineena omista biojätteistään tuotettua biokaasua. IKEA-ravintoloiden biojätteen hyödyntäminen raaka-aineena biokaasun tuotannossa sekä tavaratalojen yhteyteen nousevien kaasutankkausasemien lisäksi yhteistyö mahdollistaa biokaasun hyödyntämisen tulevaisuudessa sekä IKEA Suomen omassa toiminnassa että kuljetuskumppanien osalta.

”Kaasutankkausasemien myötä kumppaneillamme on entistä paremmat edellytykset uudistaa omaa kalustoaan kulkemaan ympäristöystävällisellä biokaasulla. Lisäksi tavoitteenamme on vähitellen uudistaa IKEA Suomen henkilöstön käytössä olevat autot sekä IKEA-bussit ympäristöystävällisellä polttoaineella toimiviksi ajoneuvoiksi.”, Suvanto toteaa.

Gasum on avannut kuluneen vuoden aikana neljä uutta kaasutankkausasemaa Suomeen. Tällä hetkellä Suomessa on 36 kaasutankkausasemaa, joista Gasumin operoimia on 24.


Lisätietoja:

Jukka Metsälä, johtaja, biokaasu, Gasum Oy, puh. 040 5633 756, etunimi.sukunimi(a)gasum.com

Olga Väisänen, johtaja, viestintä, Gasum oy, puh. 040 554 0578, etunimi.sukunimi(a)gasum.com

IKEA Viestintä, pr.finland(a)IKEA.com, puh. 040 451 7856

Lue lisää
21.09.2017

Gasum hakee tuotannonohjausinsinööriä Espooseen

Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energiatalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä. Gasum on sata prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Konsernissa työskentelee noin 450 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 843 milj. euroa.

Etsimme nyt Espooseen vakituiseen työsuhteeseen

Tuotannonohjausinsinööriä

Tuotannonohjausinsinööri vastaa osana tuotantotiimiä keskitetysti Suomen biokaasulaitosverkoston tuotannon suunnittelusta, optimoinnista, raportoinnista ja tuotannonohjauksesta. Tehtävä vakituinen.

Pääasialliset vastuualueet:

  • Biokaasulaitoksille ohjattavien jakeiden tuotantosuunnittelu kustannustehokkuus optimoiden

  • Biokaasuliiketoiminnan tuotannonohjausjärjestelmän käyttö ja kehittäminen

  • Tuotantoraportointi sidosryhmien käyttöön

  • Asiakasraportointi ja sopimusseuranta

  • Osallistuminen tuotannon laajennus- ja uudisrakennusprojekteihin kapasiteetti- ja tuotantohallinnan näkökulmasta

  • Liiketoimintayksikön yhteisiin kehityshankkeisiin osallistuminen

Odotamme sinulta:

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on käytännön työkokemusta teollisista tuotantoketjuista, omaat teknisen koulutuksen ja olet kiinnostunut energia-alasta. Tuotannonohjaus- ja raportointityökalujen käyttö on sinulle tuttua ja hallitset sujuvasti MS Office -ohjelmat. Tehtävä edellyttää päivittäistä kommunikointia ja päätöksentekoa eri sidosryhmien välillä. Omaksut nopeasti uusia tehtäviä ja toimit itsenäisesti päivittäisessä työssäsi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kieli on eduksi. Yhtiön sisäinen kieli on englanti.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energiatoimialalla

  • Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme

  • Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi

  • Yhteiset eettiset toimintatapamme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Tavoitteenamme on puhtaampi tulevaisuus.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Hae tehtävää oheisen painikkeen kautta viimeistään torstaina 5.10.2017 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Salmela, puh. 045 657 7979.

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.

Hae tehtävää

Lue lisää
18.09.2017

Gasum hakee Assistant Accountantia

Gasum etsii taloushallinnon tiimiinsä Espooseen talouden ammattilaista. Tiimi vastaa konsernin kaikista taloushallinnon osa-alueista kuten, kirjanpito, tilinpäätökset, raportointi, laskutus ja palkanlaskenta. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä. Gasumilla pääset inspiroivaan ja moderniin työympäristöön tulevaisuuden energiatoimialalla.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Assistant Accountantia Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Gasumille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä pääset osaksi tiimiä, joka vastaa konsernin kaikista taloushallinnon osa-alueista, kuten kirjanpito, tilinpäätökset, raportointi, laskutus ja palkanlaskenta. Tehtäväsi on osallistua useisiin taloushallinnon töihin, mm. palkanlaskentaan, ostoreskontran hoitamiseen sekä mahdollisiin muihin taloushallinnon tehtäviin. Yksi tärkeä tehtäväsi on palkanlaskennan hallitseminen, sillä tulet toimimaan palkanlaskijan sijaisena.

Tehtävässä pääset työskentelemään inspiroivassa ja modernissa työympäristössä kannustavan tiimin tukemana. Gasum tarjoaa mielekkään työn sekä kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme.  

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on kaupallinen koulutus, mielellään tradenomin tutkinto. Lisäksi sinulla on kokemusta palkanlaskennasta ja ymmärrystä työsuhdeasioista. Omaat hyvät perustiedot talouden toiminnoista. Työ vaatii kykyä toimia itsenäisesti sekä tiimissä. Gasumin konsernikielenä on englanti, joten odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa suomen kielen lisäksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

• Kaupallinen koulutus, esimerkiksi tradenomin tutkinto

• Aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja ymmärrystä työsuhdeasioista

• Numerotarkkuutta

• Kyky työskennellä itsenäisesti ja tiimissä

• Hyvät Excel-taidot

• Sujuva englannin ja suomen kielen taito

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen kirjapidon parista sekä kemian teollisuuden työehtosopimuksen tuntemuksen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.9.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Hae tehtävää

Lue lisää
Kaasuautokilpailu

Vuosi kaasu-Audin ratissa

Espoolainen Raki Salmela voitti Gasumin Roadtrip-kilpailussa vuodeksi kaasukäyttöisen Audi A3 G-tronin. Lue Rakin mietteitä kaasuauton ratin takaa.Lue lisää