Gasumin asiakaspalvelu

Arkisin klo: 8-17
p. 0800 122 722
asiakaspalvelu@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Aktivoi kampanjaetusi

Kiinteähinta-kampanja on päättynyt ehtojensa mukaisesti 31.12.2018. Jos olet jättänyt GasCard-korttihakemuksen asiakaspalveluumme vuoden 2018 puolella, voit aktivoida kiinteähintaisen kampanjaetusi kuusi kuukautta korttihakemuksen jättämisestä.

Aktivoi tankkausetusi

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

GasCard ja muut asemillamme käyvät maksuvälineet

Jaa:

Gasumin tankkausasemilla maksu tapahtuu korttiautomaatilla ympäri vuorokauden. Maksuvälineinä käyvät kotimaiset pankki- ja Visa Electron-kortit, Mastercard ja Visa -luottokortit sekä Gasumin GasCard-maksukortti.

Tilaa GasCard-maksukortti helposti verkossa

GasCard on pin-koodilla toimiva maksukortti, jolla voit maksaa polttoaineen kaikilla Gasumin kaasutankkausasemilla. Lähetämme kuukausittain laskun, joka perustuu tankkaamasi kaasun määrään.

Maksutapaetua jokaisella tankkauksella

Saat GasCard-kortilla maksaessasi 1 % maksutapaedun voimassa olevasta polttoaineen hinnasta tankkausasemillamme. Maksutapaetu ei koske yksityisasiakkaita, joilla on kiinteähintainen tankkaussopimus eikä yritysasiakkaita.
 

Tilaa GasCard

GasCard sopimusehdot


Huom! GasCard ei sovi maksuvälineeksi muiden toimijoiden kaasuntankkausasemilla.

GasCard-kortti myös yrityksille

GasCard-maksukorttia voivat hakea myös yritykset. Mahdolliset yrityskohtaiset alennukset liikennekaasusta myönnetään GasCard-kortin haltijoille.

Lue lisää