Ota yhteyttä

Kysy lisää Škodan kaasuautoista lähimmältä jälleenmyyjältäsi.


Yhteystiedot

Tutustu mallistoon

ŠKODA-kaasuautot

Jaa:

Škodalta löytyy useita kaasuautomalleja muun muassa Suomen myydyin kaasuauto ŠKODA OCTAVIA G-TEC ja uutuutena perheautokokoluokan ŠKODA SCALA G-TEC ja katumaasturi ŠKODA KAMIQ G-TEC.

Škodat edustavat ympäristöarvot huomioonottavaa tekniikkaa ja mallit sopivat täydellisesti ympäristötietoiselle autoilijalle. Myös lompakko kiittää kaasuautoon vaihdettaessa! Tutustu malleihin tarkemmin alla!

Vuoden biokaasutankkaukset kaupan päälle

Nyt saat uuden ŠKODA OCTAVIA G-TEC, ŠKODA KAMIQ G-TEC ja ŠKODA SCALA G-TEC -kaasuauton ostajana biokaasut vuodeksi kaupan päälle 600 kilogramman tankkausmäärään saakka! Lue lisää.

Kaasuauton hankintaan tukea romutuspalkkiolla

Yksityishenkilön romuttaessa vähintään kymmenen vuotta vanhan autonsa ja hankkiessansa tilalle uuden kaasuauton, voi hän hakea romutuspalkkiota 2 000 euroa. Lisäksi autoala tukee romutuspalkkiota omalla 500 euron romutuspalkkiolla. Kaasuauton hankintaan voi näin ollen saada yhteensä 2 500 euron romutuspalkkion.

Kaasuautoille ei ole asetettu romutuspalkkiossa erillistä päästörajaa ja romutuspalkkiota haetaan Traficomista. Kampanja on voimassa 1.12.2020 alkaen. Lue lisätietoa romutuspalkkion soveltamisesta uuden auton hankinnassa.