Kiinnostaako kaasuautoilu?

Yhä useampi suomalainen valitsee nyt auton, jossa on bensiinitankin lisäksi myös kaasutankki. Lue viisi hyvää syytä valita kaasuauto!

 

Lue lisää

Yhteistyökampanjoiden yleiset ehdot

Gasumin yhteistyökampanjoiden yleiset sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille.

 

Katso kampanjaehdot

Gasumin ja Škodan yhteiskampanjan ehdot

Helkama-Auto tarjoaa 12 kuukauden veloituksettomat biokaasutankkaukset uuden Škoda Kamiq, Octavia tai Scala G-TECin ostajalle. Kampanja koskee kaikkia uusien autojen tilauksia ajalla 1.1.-30.6.2022. Kampanjan piiriin kuuluvat myös esittelyautot.

Kampanjan viimeinen mahdollinen aktivointipäivä on 30.6.2023. 

12 kuukauden kampanja-aika käynnistyy auton luovutuksesta. Etuus on sidottu GasCardiin ja edellyttää kortin hankintaa. GasCard toimii vain Gasumin omilla tankkausasemilla. GasCard-hakemus suositellaan tehtäväksi uuden auton tapauksessa auton tilaushetkellä tai esittelyauton tapauksessa ostohetkellä tai viimeistään autoa luovutettaessa.

Uuden asiakkaan GasCard-korttihakemus

Asiakas tekee joko yksityisasiakkaan korttihakemuksen tai yritysasiakkaan korttihakemuksen Gasumin verkkosivuilla. Asiakkaan tulee käyttää korttihakemushetkellä autoliikkeen antamaa kampanjakoodi. GasCard-kortti saapuu postitse kotiin noin viikon kuluessa hyväksytystä korttihakemuksesta. Gasum tarkistaa asiakkaan luottotiedot korttihakemuksen yhteydessä.

Asiakas on vastuussa kampanjaetuuden aktivoinnista auton luovutuspäivän ollessa tiedossa. Jos aktivointia ei suoriteta, kortilla tehdyistä tankkauksista lähtee asiakkaalle lasku. Kampanjan aktivointilomake löytyy sekä yksityisasiakkaille että yritysasiakkaille Gasumin verkkosivuilta.

Olemassa oleva GasCard-asiakas

Kampanjan piiriin kuuluvat myös olemassa olevat GasCard-asiakkaat, jotka tilaavat kampanja-aikana ŠKODA -kaasuautomallin. Asiakkaan tulee olla yhteydessä Gasumin asiakaspalveluun auton tilaushetkellä ja ilmoitettava ŠKODA-automyyjän nimi ja arvio auton luovutuspäivästä.

Aktivoi kampanjaetuus auton luovutuksen varmistuttua erikseen verkkosivuiltamme löytyvällä yksityisasiakkaan lomakkeella tai vastaavalla yritysasiakkaiden lomakkeella

Kampanjan rajaukset

Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 600 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa 12 kuukauden sopimusjaksolla n. 15 000 km:n ajoa.

Jos asiakas ylittää kampanjan maksimimäärän jo kampanja-aikana, ylikulutuksen laskutus asiakkaalta aloitetaan automaattisesti heti maksimikilomäärän ylityttyä. Gasum toimittaa asiakkaalle kilomääräisen yhteenvedon toteutuneista tankkaustapahtumista kuukausittaisen laskun liitteenä.

Kampanjan päättyminen

Kampanjan päättyessä asiakkaan GasCard jää automaattisesti voimaan. GasCardilla tehdyt ostot laskutetaan kuukausittain toteutuneiden tankkausten perusteella, laskulla on 14 päivän maksuaika. Kortin omistamisesta ei synny asiakkaalle mitään kuluja.

Kampanjan ajaksi GasCard on lukittu vain biokaasulle, mutta kampanjan päätyttyä asiakas voi tankata oman valintansa mukaan joko maa- tai biokaasua.

Gasumin tankkausasemilla yleisesti maksuvälineinä käyvät myös kotimaiset pankki- ja Visa Electron-kortit, Mastercard ja Visa -luottokortit. Gasumin tankkausasemaverkoston ja kuukausittain muuttuvan tankkaushinnan löytää Gasum.com-verkkosivuilta.

Lisätietoja kampanjasta Škodan jälleenmyyntiliikkeistä.