Kiinnostaako kaasuautoilu?

Yhä useampi suomalainen valitsee nyt auton, jossa on bensiinitankin lisäksi myös kaasutankki. Lue viisi hyvää syytä valita kaasuauto!

 

Lue lisää

Yhteistyökampanjoiden yleiset ehdot

Gasumin yhteistyökampanjoiden yleiset sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille.

 

Katso kampanjaehdot

Gasumin ja Volkswagenin biokaasukampanjan ehdot

Gasum ja Volkswagen tarjoavat 12 kuukauden veloituksettomat biokaasutankkaukset uusien Volkswagen Polo, Golf tai Golf Variant TGI -kaasuautojen ostajille. Kampanja koskee uusien autojen kauppoja ajalla 1.4.-30.6.2022. Kampanja ei koske Keskon työsuhdeautoilijoita.

Kampanjan viimeinen mahdollinen aktivointipäivä on 31.3.2023. Gasum ylläpitää haettujen korttien ja kampanja-aktivointien määrää.

12 kuukauden kampanja-aika käynnistyy auton luovutuksesta. Etuus on sidottu Gasumin GasCard-tankkauskorttiin ja edellyttää kortin hankintaa. GasCard toimii vain Gasumin omilla tankkausasemilla. GasCard-hakemus suositellaan tehtäväksi uuden auton tapauksessa auton tilaushetkellä tai esittelyauton tapauksessa ostohetkellä tai viimeistään autoa luovutettaessa.

Uuden asiakkaan GasCard-korttihakemus

Asiakas tekee joko yksityisasiakkaan korttihakemuksen tai yritysasiakkaan korttihakemuksen Gasumin verkkosivuilla. Asiakkaan tulee käyttää korttihakemushetkellä autoliikkeen antamaa kampanjakoodia. Uusi GasCard saapuu postitse kotiin noin viikon kuluessa hyväksytystä korttihakemuksesta. Gasum tarkistaa asiakkaan luottotiedot korttihakemuksen yhteydessä.

Asiakas on vastuussa kampanjaetuuden aktivoinnista auton luovutuspäivän ollessa tiedossa. Jos aktivointia ei suoriteta, kortilla tehdyistä tankkauksista lähtee asiakkaalle lasku. Kampanjan aktivointilomake löytyy sekä yksityisasiakkaille että yritysasiakkaille Gasumin verkkosivuilta. 

Olemassa oleva GasCard-asiakas

Kampanjan piiriin kuuluvat myös olemassa olevat GasCard-asiakkaat, jotka tilaavat kampanja-aikana Volkswagen-kaasuauton. Asiakkaan tulee olla yhteydessä Gasumin asiakaspalveluun auton tilaushetkellä ja ilmoitettava Volkswagen-automyyjän nimi ja arvio auton luovutuspäivästä.

Aktivoi kampanjaetuus auton luovutuksen varmistuttua erikseen verkkosivuiltamme löytyvällä yksityisasiakkaan lomakkeella tai vastaavalla yritysasiakkaiden lomakkeella

Kampanjan päättyminen ja käytön rajoitukset

Kampanja kattaa kaasun tankkauksen 12 kuukauden aikana 600 kg:n tankkausmäärään saakka, joka vastaa 12 kuukauden sopimusjaksolla Volkswagen Golfin tapauksessa n. 15.000 km:n ajoa.

Jos asiakas ylittää kampanjan maksimimäärän jo kampanja-aikana, ylikulutuksen laskutus asiakkaalta aloitetaan automaattisesti heti maksimikilomäärän ylityttyä.

Gasum toimittaa asiakkaalle kilomääräisen yhteenvedon toteutuneista tankkaustapahtumista kuukausittaisen laskun liitteenä.

Kampanjan päättyminen

Kampanjan päättyessä asiakkaan GasCard jää automaattisesti voimaan. GasCardilla tehdyt ostot laskutetaan kuukausittain toteutuneiden tankkausten perusteella, laskulla on 14 päivän maksuaika. Kortin omistamisesta ei synny asiakkaalle mitään kuluja.

Kampanjan ajaksi GasCard on lukittu biokaasulle, mutta kampanjan päätyttyä asiakas voi tankata oman valintansa mukaan joko maa- tai biokaasua.

Gasumin tankkausasemilla yleisesti maksuvälineinä käyvät myös kotimaiset pankki- ja Visa Electron-kortit, Mastercard ja Visa -luottokortit. Gasumin tankkausasemaverkoston
ja kuukausittain muuttuvan tankkaushinnan löytää Gasum.com-verkkosivuilta.


Lisätietoja kampanjasta Volkswagen-jälleenmyyntiliikkeet 

Gasumin hankintasopimuksen mukaisen maakaasun tulo Venäjältä on katkennut

Lue lisää Sulje