Content image

Juha-Matti Koskinen

myyntipäällikkö
p. 040 768 7188
juha-matti.koskinen@gasum.com

Kuljeta puhtaasti LNG:llä

Jaa:

EU:n päästötavoitteet edellyttävät merkittävää vähennystä kasvihuonepäästöihin, mikä asettaa yrityksille tarpeen vähentää kuljetuslogistiikasta aiheutuvia päästöjä. LNG eli nesteytetty maakaasu on ensimmäistä kertaa saatavilla Suomessa raskaan kaluston ajoneuvoille.

Suomen ensimmäiset LNG-tankkausasemat sijaitsevat Helsingin Vuosaaressa ja Turussa. Kaksi seuraavaa asemaa avataan loppuvuoteen 2017 mennessä. EU on tukenut raskaan liikenteen tankkausverkoston rakentamista.

Miksi LNG?

LNG on puhdas polttoaine, sillä se ei sisällä lähi-ilmaan vaikuttavia pienhiukkasia ja sen hiilidioksidi- ja typenoksidipäästöt ovat vähäiset. LNG on samalla myös panostus tulevaisuuteen. LNG-käyttöisissä rekoissa voidaan jatkossa käyttää ilman erityisinvestointeja myös kotimaista, täysin päästötöntä biokaasua.

LNG-käyttöiset raskaan kaluston ajoneuvot

LNG-käyttöisiä raskaan kaluston ajoneuvoja on saatavilla Suomessa Ivecon, Volvon ja Scanian mallistoissa. Mercedes-Benzillä on saatavilla CNG-käyttöisiä rekkoja.

Meillä Gasumilla on mahdollista toteuttaa kilpailukykyisiä hinnoittelumalleja polttoaineratkaisuista. Ota yhteyttä niin keskustellaan yrityksellesi sopivimmasta kokonaisuudesta.
”Haluamme toimia suunnannäyttäjänä kuljetusalalla ja ottaa  käyttöön uutta ympäristöystävällisempää kalustoa. LNG on luonteva jatkumo pyrkimyksillemme kohti vihreämpiä kuljetuksia. Uskon vahvasti, että LNG-autojen määrä Speedillä kasvaa tulevaisuudessa.”

Tuomo Vallas, Speed Group Oy:n toimitusjohtaja

Miksi valitsisit LNG:n?

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa

Lue lisää Sulje