Tea Kiukas Gasum

Tea Kiukas

Head of Energy Market Services & Gasum Portfolio Services
p. 040 588 8595
tea.kiukas@gasum.com

Content image

Laura Pokka

Carbon Portfolio Specialist
p. 040 585 7279
laura.pokka@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Salkunhallintapalvelut sähkö-, kaasu- ja päästömarkkinoille

Gasum Portfolio Services tarjoaa salkunhallintapalveluita eri kokoisille kaasunkuluttajille, sähkönkuluttajille ja -tuottajille sekä päästökaupan piiriin kuuluville toimijoille. Toimimme asiantuntijoina ja käymme kauppaa myös alkuperätakuumarkkinoilla.

Asiantuntijamme vastaa puolestasi kaasun- ja sähkönhankinnasta tai sähköntuotannon optimoinnista valiten aina yrityksellesi parhaimman mahdollisen salkunhallintamallin. Salkunhallintapalveluilla hallitset kaasu, sähkö- ja päästömarkkinoiden riskejä, kun tiedät hinnat jopa vuosiksi eteenpäin.

Osana palvelua tarjoamme kumppaneillemme ajantasaisen markkinainformaation pohjoismaisten sähkömarkkinoiden tilanteesta, kaasumarkkinoista sekä EU:n päästöoikeusmarkkinoilla tapahtuvista muutoksista.

Gasum Portfolio Services Oy on osa Gasum-konsernia. Yhtiön toiminta on riippumatonta ja asiakkaidemme käytössä ovat kaikki markkinoiden tuotteet ja ratkaisut. 

Gasum Portfolio Services Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä sijoituspalvelulain mukainen toimilupa.

Kooste kauppapaikkojen julkistamisesta

Kestävyysriskien huomioonottamisen toimintaperiaatteet sijoituksia koskevassa päätöksentekoprosessissa

Tutustu Pohjoismaisiin asiakkaisiimme
Content image

Boliden uskoo sähkömarkkinapalveluiden hankintaan

Gasum seuraa tehtaiden sähkötasetta ja reagoi nopeasti muuttuvaan tilanteeseen energiamarkkinoilla. Näin Boliden pystyy keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Lue lisää
Keravan Energia

Salkunhallinnalla varmistetaan järkevä sähkön hankintahinta

Keravan Energia on keskikokoinen energiayhtiö, jolla on noin 30 000 asiakasta. Myyntiliiketoiminnan katteen varmistamiseksi riskienhallinnalla on suuri merkitys

Lue lisää
Fingrid ostaa pitkän tähtäimen hintaturvaa

Fingrid ostaa pitkän tähtäimen hintaturvaa

Sähkön siirrossa syntyy aina häviötä, joka on korvattava sähköä hankkimalla. Gasumin Portfolio Services hoitaa häviösähkön hinnansuojauksen.

Lue lisää

Varmistamme Keravan Energialle järkevät sähkön hankintahinnat