Janne Laine Gasum Portolio Services

Janne Laine

johtaja, Gasum Portfolio Services
p. 040 838 0679
janne.laine@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Salkunhallintapalvelut sähkö- ja päästömarkkinoille

Jaa:

Gasum Portfolio Services tarjoaa salkunhallintapalveluita eri kokoisille sähkönkuluttajille ja -tuottajille sekä päästökaupan piiriin kuuluville toimijoille. Toimimme asiantuntijoina myös sähkön alkuperätakuiden markkinoilla.

Asiantuntijamme vastaa puolestasi sähkönhankinnasta tai sähköntuotannon optimoinnista valiten aina yrityksellesi parhaimman mahdollisen salkunhallintamallin. Salkunhallintapalveluille hallitset sähkö- ja päästömarkkinoiden riskejä, kun tiedät energian hinnan jopa vuosiksi eteenpäin.

Osana palvelua tarjoamme kumppaneillemme ajantasaisen markkinainformaation pohjoismaisen sähkömarkkinoiden tilanteesta sekä EU:n päästöoikeusmarkkinoilla tapahtuvista muutoksista.

Gasum Portfolio Services Oy on osa Gasum konsernia. Yhtiön toiminta on riippumatonta ja asiakkaidemme käytössä ovat kaikki markkinoiden tuotteet ja ratkaisut. 

Gasum Portfolio Services Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä sijoituspalvelulain mukainen toimilupa.

Kooste kauppapaikkojen julkistamisesta

Markus Herranen Gasum

Halpa kruunu suosii suomalaisia, mutta sähkömarkkinoilla Ruotsi vetää pidemmän korren

Suomalaiset ovat jälleen kesällä saaneet nauttia halvasta kruunusta länsinaapuriin matkatessaan. Sähkömarkkinoilla pelin henki on kuitenkin päinvastainen, sillä loppukesästä sähkön hinta Suomessa on kiinnittynyt vahvasti Baltian maiden korkeampaan hintatasoon, kirjoittaa Gasumin analyytikko Markus Herranen.

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa

Lue lisää Sulje