Content image

Tommi Lehtosaari

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
p.  +358 43 825 5577
tommi.lehtosaari@gasum.com

Content image

Anniina Hiltunen

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
p. +358 50 576 7506
anniina.hiltunen@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Kierrätys- ja jätepalvelut - kumppanisi kiertotaloudessa

Jaa:

Biokaasun tuotanto on ympäristöystävällisin ja kestävin tapa hyödyntää biohajoavat jätteet ja lietteet. Biohajoavien jätteiden mädätyksessä syntyvällä energialla voimme vähentää liikenteen päästöjä ja korvata fossiilisia polttoaineita. Tuotannossa jäljelle jääneet ravinteet kierrätämme kierrätyslannoiteina maanviljelyyn tai jalostamme teollisuudelle ravinnetuotteiksi. 

Kumppaninamme sinä mahdollistat tämän kaiken.

Luotettava ja vastuullinen kumppani

Valtakunnallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta olemme Suomen suurin biohajoavien jakeiden käsittelijä. Biokaasulaitosverkostomme mahdollistaa asiakkaillemme luotettavan ja häiriöttömän palvelun. Investoimme jatkuvasti laitostemme kehittämiseen ja turvallisuus ja toimintamme vastuullisuus on meille ensisijaisen tärkeää. 

Tällä hetkellä palvelemme yksityisiä ja julkisia toimijoita Suomessa kahdeksalla biokaasulaitoksellamme, tarkempiin tietoihin voit tutustua biokaasulaitostemme sivuilla. 

Biokaasun tuotannossa voimme hyödyntää muun muassa:

  • erilliskerätyn biojätteen
  • elintarviketeollisuuden sivuvirrat ja pilaantuneet kertaerät
  • kauppojen hävikin
  • jätevesilietteet
  • puhdistamo- ja rasvakaivolietteet.

Ota yhteyttä mikäli kierrätys- ja jätepalvelumme herätti kiinnostusta, keskustelemme mielellämme juuri sinulle toimivimmasta kiertotalouden ratkaisusta. Tarvittaessa voimme järjestää myös logistiikan hyödyntäen kattavaa alihankintaverkostoamme.

 

"Edellytimme kilpailutuksessa, että lietteenkäsittelyprosessi tuottaa energiaa ja samalla vähentää kasvihuonekaasupäästöjä. Halusimme myös, ettei ravinteita kierrätetä takaisin jätevedenpuhdistamolle. Gasumin käsittelymenetelmä ja biokaasuntuotanto täyttivät nämä kriteerit parhaiten.”

Mirva Levomäki, toimitusjohtaja, Turun Seudun Puhdistamo

Tietoa liittyen koronavirusepidemiaan (COVID-19)

Lue lisää Sulje