Content image

Tommi Lehtosaari

myynti- ja asiakkuuspäällikkö
p.  +358 43 825 5577
tommi.lehtosaari@gasum.com

Content image

Anniina Hiltunen

myynti- ja asiakkuuspäällikkö
p. +358 50 576 7506
anniina.hiltunen@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!

Jätä tarjouspyyntö kierrätys- ja jätteenkäsittelypalveluista yrityksellesi. 


Gasumin kierrätys- ja jätteenkäsittelypalvelut

Jaa:

Biokaasun tuotanto on ympäristöystävällisin ja kestävin tapa hyödyntää yritysten ja kotitalouksien biohajoavat jätteet, lietteet ja muut sivuvirrat. Biokaasun tuotannossa hyödynnämme jätteen kokonaisvaltaisesti ja kiertotalouden periaatteiden mukaisesti luomme sille uutta arvoa.

Yhdessä pidämme maailman kierrossa!

Biokaasun tuotannon lähtökohtana on ajatus siitä, että biohajoavat jätteet hyödynnetään kokonaisvaltaisesti. Toisin kuin kompostoinnissa biokaasun tuotannossa mädätysprosessissa muodostuva kaasu hyödynnetään ja jalostetaan esimerkiksi liikennepolttoaineeksi.

Osana prosessia syntyy mädätysjäännös, jonka sisältämät ravineet voimme jatkojalostaa teollisuuden käyttöön tai kierrättää lähipelloille lannoitteiksi. Biokaasun tuotannossa voimme siis aina taata korkean kierrätysasteen. Lisäksi mahdollistamme kotimaisen uusiutuvan energian tuotannon ja päästövähennykset liikenteessä. 

Paikalliset biokaasulaitokset 

Valtakunnallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta olemme Suomen suurin biohajoavien jakeiden käsittelijä. Turvallisuus on kaiken toimintamme keskiössä ja valtakunnallinen laitosverkostomme mahdollistaa asiakkaillemme luotettavan palvelun. Investoimme jatkuvasti laitostemme kehittämiseen, voidaksemme viedä kiertotaloutta entistä pidemmälle.

Tällä hetkellä palvelemme yksityisiä ja julkisia toimijoita Suomessa kahdeksalla biokaasulaitoksellamme sekä Vantaan biojätteen siirtokuormausasemalla.

Biokaasun tuotannossa voimme hyödyntää muun muassa:

  • erilliskerätyn biojätteen
  • elintarviketeollisuuden sivuvirrat ja pilaantuneet kertaerät
  • kauppojen hävikin
  • puhdistamo- ja jätevesilietteet
  • rasvakaivolietteet
  • biolietteet.

Tarkemmat sijaintitiedot laitoksistamme ja kierrätyspalveluistamme löydät tämän sivun kartasta. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme tai jättää meille yhteydenottopyynnön. 

Jätä tarjouspyyntö kierrätys- ja jätteenkäsittelypalveluista

Sinunkin yrityksesi voi edistää kiertotalouden toteutumista ja vastuullisuutta toimittamalla orgaaniset jätteet biokaasun tuotantoon. Biokaasu auttaa meitä vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteita.

Jätä tarjouspyyntö kierrätys- ja jätepalveluistamme niin keskustellaan lisää!

Jätä tarjouspyyntö kierrätyspalveluista
Content image

Biojätteiden avulla yritykset osaksi kiertotaloutta

Suomalaisten yritysten tuottamassa orgaanisessa jätteessä piilee valtava energia- ja ravinnepotentiaali. Gasumin biokaasulaitokset kierrättävät vuosittain noin 500 000 tonnia biojätteitä ja muuta biomassaa biokaasuksi.

Vantaan siirtokuormausasema on avattu

Erillinen siirtokuormausasema mahdollistaa ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan biojätteen kierrätysketjun pääkaupunkiseudun toimijoille. Siirtokuormausasemalla on mahdollista käsitellä 34 000 tonnia biojätettä, josta voidaan jalostaa biokaasua noin 2 000 kaasuauton tankkiin. Lisäksi biojätteistä jalostetaan osana biokaasun tuotantoprosessia luomulannoitteita paikallisten viljelijöiden tarpeisiin.

Content image
;