Voimmeko auttaa?

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Biokaasu on vastuullinen tapa vähentää päästöjä

Hyödyntämällä biokaasua voit vähentää päästöjäsi. Tutustu asiakastarinoihimme, joissa asiakkaamme kertovat biokaasun käytöstä. 

 

Lue lisää

Uusiutuvaa biokaasua yritysten omista sivuvirroista ja hävikistä

Tiesitkö, että biokaasu on ainoa teollisuuden suoraan prosessikäyttöön soveltuva biopolttoaine? Biokaasua valmistamme biohajoavista jakeista paikallisilla biokaasulaitoksillamme. 

Jalostettu biokaasu ei käyttöominaisuuksiltaan eroa maakaasusta, joten se on käyttöönotettavissa ilman erityisinvestointeja kaikissa maakaasua käyttävissä kohteissa. Gasum on sekä Suomen johtava biohajoavien jätteiden käsittelijä että biokaasun tuottaja. Valtakunnallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta voimme palvella yritystäsi kokonaisvaltaisesti sekä kierrätys- että energia- ja logistiikkaratkaisuissa.

Lue lisää kierrätys- ja jätepalveluistamme


Content image

Uusiutuvan energian edelläkävijät

Asiakkaamme ovat edelläkävijöinä Suomessa valinneet käyttöönsä uusiutuvan energian, biokaasun. Vastuullisesta energiavalinnasta yritykset voivat viestiä hyödyntämällä Gasumin biokaasumerkkiä. Tutustu muihin asiakastarinoihimme.