Biokaasu

Alue 1

0,917 € / l*
1,43 € / kg

Alue 2

0,949 € / l*
1,48 € / kg

Maakaasu

Alue 1

0,763 € / l*
1,19 € / kg

Alue 2

0,808 € / l*
1,26 € / kg

*Vertailulitrahinta

Alue 1: Kaikki asemat poisluettuna alue 2

Alue 2: Helsinki Hermanni, Helsinki Roihupelto, Hämeenlinna Tiiriö, Kotka Keltakallio, Lohja Muijala, Lohja Tytyri ja Pori Tiilimäki

Yritysmyynti

Arkisin klo: 8-19
p. 0800 122 722
yritysasiakaspalvelu@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Heidi Kuoppala

Heidi Kuoppala

liiketoimintapäällikkö, myynti, henkilöautoliikenne
p. 050 440 9793 
heidi.kuoppala@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Pienennä yrityksesi hiilijalanjälkeä kilometri kerrallaan

Jaa:

Kaasuautovaihtoehtoja on tarjolla laajasti eri käyttötarkoituksiin ja eri kokoluokissa aina henkilöautoista hyötyajoneuvoihin sekä busseihin. Kaasuautoon voit tankata uusiutuvaa biokaasua tai valita liikenteen edullisimman polttoaineen, maakaasun.

Henkilöautoista kaasuautoja löytyy suosituimpien merkkien, kuten Audin, SEATin, Skodan ja Volkswagenin myydyimmistä malleista. Kaasuauton hankintahinta ei eroa merkittävästi vastaavasta bensiini- tai dieselkäyttöisestä autosta. Tutustu kaasuautomalleihin.

Suomessa myytävissä kaasuautoissa on kaasutankin lisäksi myös bensiinitankki.  Jos kaasu pääsee loppumaan, auto siirtyy automaattisesti käyttämään bensiiniä. Laajennamme jatkuvasti kaasutankkausverkostoa ympäri Suomen. Nykyisten asemien sijainnit löydät tankkausasemakartasta.

Polttoaineratkaisu erilaisiin tarpeisiin

Miten yrityksesi voisi kulkea kilometrit sekä taloudellisesti että ekologisesti? Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun ja neuvotellaan yhdessä taloudellinen polttoaineratkaisu yrityksesi tarpeisiin. GasCard-maksukorttimme mahdollistaa myös sopimuskohtaiset alennukset polttoainekustannuksiin.

Kustannustehokas työsuhdeauto yrityksille

Kaasuauto on erinomainen vaihtoehto, jos olet etsimässä työsuhdeautoa yrityksellesi. Kokonaiskustannuksiltaan kaasuautoilu on halvin autoilumuoto Suomessa. Kokonaiskustannukset koostuvat muun muassa auton hankintahinnasta, huoltokustannuksista, polttoaineen hinnasta sekä jäännösarvosta. Kaasun vakaa hinnoittelu tuo ennustettavuutta autoilukuluihin – kulut voidaan lukita jopa neljäksi vuodeksi. Kaasuautot säilyttävät myös jälleenmyyntiarvonsa erinomaisesti. Lue lisää kiinteähintaisesta yritysautoilusta.

Kustannustehokkuuden lisäksi kaasuautoilu on ympäristöystävällinen valinta työsuhdeautoksi. Maakaasun elinkaaren aikaiset kasvihuonekaasupäästöt ovat noin 20 prosenttia alhaisemmat kuin bensiinillä, ja biokaasulla saavutetaan jopa 90 prosentin kasvihuonekaasupäästövähenemä polttoaineen koko elinkaaren aikana. Biokaasun käytössä syntyy vain murto-osa lähipäästöjä, kuten typenoksideja ja pienhiukkaspäästöjä.

Voit hankkia Gasumin GasCard-yrityskortin useiden leasingyhtiöiden kautta leasingyhtiön neuvottelemalla sopimusalennuksella, jolloin laskutus kortilla tehdyistä tankkauksista kulkee leasingyhtiön kautta. Vaihtoehtoisesti voit hankkia tankkauskortit suoraan Gasumilta.

Kaasulla kulkevat huolto-, asennus- ja kuljetusajoneuvot ovat kilpailuetu

Kaasun liikennekäytöllä yrityksesi voi minimoida koko logistiikkaketjun päästöt samalla, kun erottaudutte eduksi kilpailijoista – puhtaat liikenteen ratkaisut tuovat kilpailuetua. Gasumin kiertotalousratkaisuja hyödyntämällä yrityksesi ajoneuvot voivat kulkea tuottamillanne biohajoavilla jätteillä ja tuoda näin kiertotalouden konkreettiseksi osaksi toimintaanne.

Kaasuautoilu on myös taloudellisesti edullinen ratkaisu. Kun kilometrejä kertyy yrityskäytössä paljon asennus- ja huoltoautoille, on kaasu erinomainen vaihtoehto. Kaasun hinnoittelu on vakaata, minkä ansiosta polttoainekustannukset ovat ennustettavia.

Taksiyrittäjät ajavat kiinteällä hinnalla

Taksiyrittäjät kohtaavat arjessaan entistä tiedostavimpien asiakkaiden vaatimukset. Uusiutuva polttoaine on sekä tapa erottautua kilpailijoista että tarjota ympäristöystävällinen vaihtoehto asiakkaille.

Ympäristöystävällisyyden lisäksi polttoainekustannukset ovat tärkeä tekijä autoa valittaessa, sen vuoksi tarjoammekin taksiyrittäjille suunnatussa kampanjassa bio- ja maakaasua kiinteään kuukausihintaan jopa kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Kiinteähintainen taksituote on erinomainen tapa ennakoida taksityrittäjän kulut. Tutustu kiintähintaiseen taksituotteeseen. 

Taksiyrittäjät voivat valita myös tankkausperusteisen hinnoittelun sopimuskohtaisella alennuksella.

Ekologiset opetusautot autokouluun

Myös autokoulut voivat valita opetusautoiksi kaasuauton. Ympäristöystävällinen autovalinta on oiva tapa viedä vastuulliset yritysarvot käytäntöön kustannustehokkaasti ja näyttää samalla esimerkkiä tulevaisuuden autoilijoille. Tutustu helsinkiläisen Autokoulu Kulmiksen tarinaan ja liitä autokoulusi osaksi tulevaisuuden autoilijoita.

Hae GasCard yritykselle

Hae GasCard-maksukorttia yrityksellesi

Mahdolliset yrityskohtaiset alennukset liikennekaasusta myönnetään GasCard-maksukortin haltijoille. Tutustu korttisopimusehtoihin.