GasCard-kortti yrityksille

Mitä on biokaasu?

Gasum tuottaa biokaasua mm. biohajoavista jätteistä ja jätevesilietteistä. Biokaasu on 100 % uusiutuva polttoainevalinta.

Suomessa tuotetulle Gasumin biokaasulle on myönnetty ympäristöystävällisyydestä kertova Joutsenmerkki.


Mitä on maakaasu?

Maakaasu on luonnonkaasu, jota saadaan maakaasu- ja öljyesiintymistä. Maakaasu on puhtain fossiilinen polttoaine.

Yritysmyynti

Arkisin klo: 8-19
p. 0800 122 722
yritysasiakaspalvelu@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Biokaasu pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä kilometri kerrallaan

Edulliset kokonaiskustannukset, kilpailijoista erottautuminen ja ympäristövastuun kunnianhimoiset tavoitteet houkuttelevat yhä useampia yrityksiä siirtymään bio- ja maakaasulla kulkeviin ajoneuvoihin. Kaasulla kulkevia automalleja on tarjolla eri kokoluokissa aina henkilöautoista hyötyajoneuvoihin, ja ne sopivat kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme polttoaineisiin ja ota yhteyttä – me autamme sinua ja yritystäsi toimimaan vastuullisemmin.

Kaasu yrityksen ajoneuvojen polttoaineena auttaa minimoimaan sekä päästöjä että kustannuksia ja tarjoaa samalla mahdollisuuden erottautua positiivisesti kilpailijoista.

Ympäristöystävällisenä polttoaineratkaisuna kaasu tarjoaa yritykselle monia etuja:

  • Pienemmät päästöt ja yrityksen vastuullisuusarvot käytäntöön kustannustehokkaasti.

  • Säästöä autoilun kokonaiskustannuksiin kaasun edullisuuden sekä kaasuauton hyvän jälleenmyyntiarvon ja kohtuullisten ylläpitokustannusten ansiosta

  • Etulyöntiasema kilpailijoihin nähden: puhtaan liikenteen ratkaisuja hyödyntävät yritykset pystyvät vastaamaan ympäristötietoisten asiakkaiden vaatimuksiin.

Kaasu sopii kaikille yrityksille

Kaasukäyttöiset ajoneuvot sopivat kaikkeen yritys- ja palvelutoimintaan, jossa ajoneuvoja hyödynnetään ihmisten tai tavaroiden liikuttelemiseen. Lisäksi tarjoamme polttoaineratkaisuja myös runkoliikenteeseen, paikallisjakeluun, jätekuljetuksiin ja bussiliikenteeseen. Lue lisää raskaan liikenteen polttoaineratkaisuista.

Opas vähäpäästöiseen liikenteeseen yritystoiminnassa – lue maksuttomasta oppaasta, kuinka yrityksesi voi yritysautoilla puhtaammin. Lataa opas täyttämällä yhteystietosi.

Kustannustehokkuutensa ansiosta kaasukäyttöisten ajoneuvojen hyödyntäminen on kasvattanut suosiotaan myös työsuhdeautoilijoiden keskuudessa. Kaasuautot soveltuvat hyvin osaksi yritysten ympäristötietoista autopolitiikka.

 

Biokaasulla kohti kaupunkien ja kuntien ilmastotavoitteita

Kaasuajoneuvot soveltuvat yrityksien lisäksi kaupungeille ja kunnille, jotka haluavat olla tulevaisuudessa hiilineutraaleja. Tavoitteeseen pääsemiseksi kaupunkien on kiinnitettävä yhä enemmän huomiota liikenteen päästöihin. Liikenne on sähkön- ja lämmönjakelun jälkeen toiseksi suurin päästönlähde. Lataa kaupunki- ja kuntapäättäjille suunnattu opas biokaasun mahdollisuuksista liikenteessä.

Yrityksesi biojätteet autojesi biokaasuksi

Kiertotalouspalveluitamme hyödyntämällä voit tuoda kiertotalouden konkreettiseksi osaksi yrityksesi toimintaa, sillä ajoneuvonne voivat kulkea tuottamillanne biohajoavilla jätteillä. Näin toimii esimerkiksi Nokia, jonka biojätteitä kuljetetaan biokaasulaitoksellemme, ja yhä useampi yrityksen työntekijä tankkaa työsuhdeautonsa biokaasulla. 

banana-biowaste
Hae GasCard yritykselle

Hae GasCard-maksukorttia yrityksellesi

Mahdolliset yrityskohtaiset alennukset liikennekaasusta myönnetään GasCard-maksukortin haltijoille. Tutustu korttisopimusehtoihin.