Webinaarin asiantuntijat


Content image

Elina Saarivuori, Sustainability Manager

 

Elina Saarivuorella on vahva tausta elinkaaripohjaisista kestävyysarvioinneista. Hän on toiminut kestävän kehityksen alalla yli 15 vuotta niin teollisuuden, tutkimuksen kuin konsultoinnin palveluksessa.

Content image

Jani Arala, Senior Sales Manager

 

Jani Arala on erikoistunut auttamaan yrityksiä siirtymään puhtaampiin polttoaineratkaisuihin. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä polttoaine- ja energia-alalla.

 

Tiedätkö, miten raskaan liikenteen päästöt saadaan pienemmäksi kaasun avulla?

Kuinka paljon hiilijalanjälkeä voidaan pienentää vaihtamalla polttoaineeksi biokaasu tai maakaasu? Täyttämällä oheisen lomakkeen pääset latamaan mielenkiintoisen asiantuntijakeskustelun aiheesta.

Asiantuntijamme Sustainability Manager Elina Saarivuori ja Jani Arala, Gasumin Senior Sales Manager keskustelevat biokaasun ja maakaasun ja kaasukäyttöisen logistiikan ilmastovaikutuksista, koko elinkaaren ajalta aina polttoaineen tuotannosta liikennekäyttöön. Sekä biokaasu että maakaasu ovat kustannustehokkaita nykypäivän ratkaisuja kaikkien logistiikkapalveluita hyödyntävien yritysten vastuullisuus- ja ympäristöarvojen toteuttajaksi.

Kuuntelemalla keskustelun opit muun muassa:

  • Miten yrityksen vastuullisuusstrategian toteutumista voidaan tukea kaasun avulla?

  • Millaisia konkreettisia ilmastotekoja logistiikassa voidaan tehdä nyt?

  • Kuinka ilmastoystävällinen polttoaine kaasu todella on?

  • Mistä biokaasua tuotetaan?

  • Onko kaasun tankkausverkosto riittävän laaja?

Asiantuntijakeskustelu kestää 30 minuuttia.

Lataamalla tallenteen annan luvan käyttää yhteystietojani yhteyden ottamiseksi ja hyväksyn kohdennetun sähköpostimarkkinoinnin vastaanottamisen Gasumin ajankohtaisista uutisista, tapahtumista, materiaaleista ja palveluista. Voin peruuttaa suostumukseni tietojeni käsittelyyn milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu@gasum.com. Voimassa oleva tietosuojaseloste.

Gasumin arvion mukaan maakaasun tulo Venäjältä voi loppua tällä viikolla

Lue lisää Sulje